Седмокласници 2020/2021 - Тема 3

• 31 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • от Луната
Прекрасен Ивайло People Couple With Heart
За оценките да дам отчет 5 по химия, биология и физика. 4 по история и 3 по география. Това е резултата от ДО, за което и преди се оплаквах, а тя отчита като много лесни изкарани оценки и никакви знания. Но и големия мързел оказва влияние. Специално по география плака за оценката, защото 3 дена преди теста учи, но ѝ обясних, че за 3 дни няма как да научи материала, който проспа за цяла учебна година. По БЕЛ още няма оценка или поне тя така казва, че и ел. дневника е супер зле и не винаги виждаме нанесените от учителите оценки.
Тестовете до сега им се връщаха, без да искат подпис и обратно връщане от нас.

# 121
  • В светлината на слънцето
Моят е в първите 5 по успех, но радостта от отличието подозирам ще бъде кратка, но славна. Е, поне взе да се старае да пише красиво, което си е направо постижение за него. По ФВС не е казал какво са правили, ама той там няма проблем по принцип.
По спомени в десетокласната група май няма дете в НГДЕК. Или поне няма сред по-активно пишещите.
rally, страхотен е, страхотеееен! Heart

# 122
rally, чудесни изпълнения и толкова е пораснал Ивайло! Желая му с все такъв хъс и ентусиазсъм да върви напред!

# 123
Скрит текст:
Като гледам какви са ви ученолюбиви децата, май нямам място в тази тема.

Входящите са под всякаква критика, 4-ки (даже по АЕ, по който имаше основно 6-ци миналата година). И една 5-ца по БЕЛ (много горд, сякаш има за какво). Мързи го да учи и с това отношение матурите ще са доста трагични.
catty m аз ще ти правя компания Flushed
Положението с входните нива е трагично (резултат от ДО), надявам се да се „стегне“, но дали ще стане ще видим по резултатите в края на годината
[/quote]
и ние сме в тази компания, няма как всички да са отличници...

# 124
Ох, успокоих се, че не е само моето дете с ниски оценки от входно. Няма да ги казвам, че ме е срам. Но и не седна да преговори, факт. В резултат на това е с Нокия с фенерче и без Плейстейшън до изплуване от дъното. Не съм спала 2 нощи след резултата по математика. А учителката е нова и не знам дали ще може да оправи мнението й за него, че да го възприеме катж знаещ за висока оценка. Много съм нещастна и отчаяна 😢

# 125
  • София
От НГДЕК темата човек може да си направи изводи. За мен в една тема са много полезни минусите наред с плюсовете, а като прочета някое висикопарно мнение бЕгам с 300. Joy  и ми иде от вътре да споделя научени минуси Joy
Наборката беше харесала училището, но локацията в много неудобна. 5класните родители много го хвалеха, имало млади супер учители, но повече очаквах от матурите им обаче. Та всичко в комбинация ме отказа, а и изпит БЕЛ за нея не е ок.

Рали, браво на таланта.

РД: пуснах преди няколко седмици със свито сърце. Непринудена организация, малко деца, на пръстите на ръката. Трябваше да мотаят и черпят в мола, но се промени организацията. Разхождаха се по "главната", черпили се "на крак" после у рожденника "за малко". Отдъхнах си Joy хич не съм им фен на моловете.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:46 от Desem

# 126
  • София
Разговор с тинейджъра преди малко : Каква е тази забележка по математика- "Говори със съучениците си!"". Отговор : " Как, днес нямах математика?!". Следва мълчание и "Оооо, то т'ва е от вчера, споко,  целият клас има." А той, милият, нали е и гръмогласен, микрофон не му трЕбва Joy

# 127
  • София

rally, много ти благодаря!!! Голям кеф... и да, разбира се - голям талант... И... не мога да повярвам - колко е ГОЛЯМ, аз го помня от клипчетата, които пускаше в 1-ви клас... *blush*

# 128
rally, страхотен е синът ти. Вече съм му фен Simple Smile Направо, като дете от друга планета ми се вижда. От все сърце му желая да реализира и най-смелите си мечти!

# 129
  • Варна
Рали, поздравления за сина ти! Наистина изглежда нереален! Сравнявам със съучениците на дъщеря си и просто не проумявам как са набори с този млад джентълмен. Много се радвам да видя, че в бъдещото поколение растат и такива деца, а не само онези, пиещи Редбул с кола, пушещи и псуващи елементи, които мяркам из квартала.
Относно оценките, момичета, не се разстройвайте  - това е само началото. И то след ДО. Ще влязат в ритъм децата, ще запълнят пропуските. Убедена съм, че някои учители са пуснали и по-трудни входни именно с цел да ги постреснат и да ги мотивират да учат повече. При някои това ще подейства, при други ще окаже обратен ефект. Мисля, че сега ролята ни е да не допуснем второто да се случи.

# 130
  • София
Благодаря ви много за хубавите думи, момичета! Аплодисментите и щастието му, докато свири, ме успокояват, че явно иска да е музикант и най-вероятно ще стане Simple Smile (нали музикант къща не храни, затова бях доста резервирана...)
А от НМУ съм много доволна откъм среда и формиране на поведение, поне до сега. Не случайно има деца, коита са там, защото са музикални, но го ползват до 7-ми клас, като квартално Wink

# 131
Браво на момчето ти, Рали! Толкова е талантлив, както си знаем и от предучилищната група още.
За входните, при нас някои ги връщат, дори искат подпис на родител и после се носят обратно. Други не, дори и на децата не ги дават да си ги видят и снимат. Явно е до учител, а не до училище.

# 132
  • София
Да си кажа и аз за входните нива. Като цяло съм доволна от резултатите. По математика една точка не й е достигнала за 6, но здраве да е. Обаче оценката по биология ме втрещи -  3,25 😡. За всички 6 години не е имала оценка различна от 5 или 6.
Рали, поздравления за младежа. Все така да продължава.

# 133
  • София
При нас се оказа, че предстоят още входни - История, Химия и Физика.

# 134
  • На морето!
При нас върнаха математиката. Целият клас с 3 и 4, съседните също. Това бил резултатът от ДО, съобщила учителката.
Чудя се сега чий резултат е- на децата, на учителя, на МОН и какво иска да ни покаже учителката. Много тежко започва годината, не е имало никога такъв срив на входни нива. Притеснено ми е.

Общи условия

Активация на акаунт