Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 274
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 765
Нека дадем шанс на Хепи да се разгърне. Завършила е Екология в Германия /от визитката/. Времето лети, един курс - втори, трети, в началото са емоциите, нови места, преживявания, възможности и така неусетно 10 години. Връзки трудно се поддържат, ако партньора е на "суша".

Докато Петър не ѝ построи гардероб, не вярвам да има чувства към нея! Wink

Забравих днес да коментирам. Пореден инцидент. Как участват в строителството по чехли и сандали? Трион паднал и срязал пръста на Данчо, а той бос с джапанки Rolling Eyes

# 766
  • London
Е на колко години е Петър, че вече за не знам кой път чета за разлика в годините? На 20 ли е, че е такъв проблем? Според мен да имат 4-5 години разлика евентуално.....какво толкова? Пък и като се замислиш ние може да предполагаме какви жени харесва, но дотам.... не го познаваме човека, това че имал някаква визия на модел ли какво беше не означава, че следва да залита по други модели. Нерядко съм срещала много симпатични мъже с доста по-грозни жени..... обаче човека може да е намерил нещо в тая жена, отделно вкус другар няма. Ще следя развитието да видим накъде ще завее вятъра.

# 767
  • Другата България
Петър изобщо няма чувства към нея, дори и къщичката на Баба Яга да ѝ скове и да я закачи на дървото зад колибката на кучето. Толкова преекспонирано, че чак е смешно.
И Калоян - "Харесва ме тази жена, ама аз не мога да ѝ дам това, което иска...".
Този изобщо няма връзка с кораба майка. Поне се е усетил, че не може да ѝ даде това, което иска, буквално, защото тя САМО това иска.

# 768
Инфантилното поведение на Ванчето за мене е... лигавщина (каква съм груба, ужас), сигурно го смята за много сладко и някак - подмладяващо. Joy Като се разсърди на Миленка за пастите на раздора, лигавенето го нямаше сякаш.

# 769
Петър е на 29. Сега проверих, мислех, че е на 33-34 Rolling Eyes
Инфантилното поведение на Ванчето за мене е... лигавщина (каква съм груба, ужас), сигурно го смята за много сладко и някак - подмладяващо. Joy Като се разсърди на Миленка за пастите на раздора, лигавенето го нямаше сякаш.

И в кадрите преди презентацията липсваше лигавенето Wink Даже доста си беше хмм...сериозна зла

# 770
  • София
Тя май е на 36, еми не е малко, не е непреодолимо много.

# 771
  • London
Тя тая инфантилност не е до години Ензим.... според мен си отива с изграждането на семейство, дом, имането на поколение. Сигурно на някой ще му прозвучи грубо, но тия неща адски много променят. Съдя по себе си, а и с който съм говорила все се е съгласил. Тоест тя е по-голяма от мен, но в същото време има живота ми който имах на 20..... и се държи както аз съм се държала на 20. Без ангажименти, без оная майчината грижа за дете, дом. Абе разбирате ме....

# 772
  • Другата България
Петър е на 29. Сега проверих, мислех, че е на 33-34 Rolling Eyes
Да, а тя е вече на 37.
8 години разлика, в нейна полза, за мен са достатъчно, за да не ѝ обърне мъж като Петър навън никакво внимание.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 18:38 от Merri_An

# 773
Катрала, не знам защо ми отговаряш, аз съвсем друго съм написала. Simple Smile

Иначе те разбирам, да.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 18:29 от Ензим

# 774
  • София
Е на колко години е Петър, че вече за не знам кой път чета за разлика в годините? На 20 ли е, че е такъв проблем? Според мен да имат 4-5 години разлика евентуално.....какво толкова? Пък и като се замислиш ние може да предполагаме какви жени харесва, но дотам.... не го познаваме човека, това че имал някаква визия на модел ли какво беше не означава, че следва да залита по други модели. Нерядко съм срещала много симпатични мъже с доста по-грозни жени..... обаче човека може да е намерил нещо в тая жена, отделно вкус другар няма. Ще следя развитието да видим накъде ще завее вятъра.
8 години разлика имат, той е на 29, не, че е невъзможно да я хареса, но много мъже под 30 още не са улегнали да искат веднага дете, по-скоро първо биха опознавали и тогава. А за външния вид, той не е само пилот, а и футболист, аз не съм я видяла, но тук писаха, че бившата му пишела в началото във фб и е била тип Антония. Оттам почнаха предположенията, че си пада по кифли. Бих я потърсила да видя как изглежда, стана ми интересно, а и щом сама е тръбяла, че му е бивша, значи търси известност.

# 775
  • София
Когато Ваня и Петър готвеха с Галин и стана дума за трикрилния гардероб, който ще построи, Петър каза нещо, което май Ваня не отрази- че тя този гардероб ще го мести по различни къщи ( нещо такова). Т.е., не смята да я прибере при себе си, пък да заживеят в любов. Това беше първото нещо, което разчетох в думите му.
Той изобщо не подхранва надежди у Ваня, не знам тя как изпадна в такова умопомрачение.

# 776
  • London
Добре, а ако 8 те години са в полза на мъжа няма проблем така ли?

# 777
  • София
Бих искала да разбера какъв точно пилот е той и колко е учил, за да стане. Щото военните пилоти и тези на редовни граждански линии с големи самолети доста учат и психотестове минават, и някак по другому звучат. Пък шуменецът до вчера ритал топки и днес хоп горд пилот. Много секси.

# 778
  • София
Добре, а ако 8 те години са в полза на мъжа няма проблем така ли?
По-често жените озряват по-рано, затова и така се случва, че мъжете са по-възрастни или ако са жените, са 2-3 години. По-рядко е мъж под 30 да е на една вълна с отчаяна жена на 37. Тя бърза и притиска, докато той смята, че има още цялото време на света да избира. Преследването на един човек, в случая на мъж, рядко води до нещо, обикновено завършва с досада от едната страна и желание за контакт. Сега затворени вътре и явно Петър й симпатизира като човек, но никакви индикации не показва да я харесва като жена за себе си.
Може би, ако бяха на еднаква възраст и тя не притискаше, можеше да й даде шанс, но така не ги виждам. Той не ми изглежда на готов да има деца тук и сега.

# 779
  • London
Винаги го има индивидуалният момент, статистиката не винаги означава, че точно така пък е при всеки. Според мен просто имат симпатии за момента, не вярвам и Ваня да е замислила за деца.... шегуват се, бъзикат се хората, не е станало кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт