Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за хранене за тийнейджър с диабет и високи нива на кръвната захар?
Какви са причините за високия инсулин при тийнейджърите?
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за хранене за тийнейджър с диабет и високи нива на кръвната захар?
-
Какви са причините за високия инсулин при тийнейджърите?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо?
-
Какви са връзките между холестерола, триглицеридите и глюкозата?
-
Какви са препоръките за витамин D и витамин B12?
) и чупнах само за проба - въобще не ми липсва. Виж, млечните засега трудно ограничавам.
, пак имах усещане, че имам нужда от закуска и не направих 16/8, но поне си следвам изцяло режимна храна и вече няма усещането за този хормонален глад. Тази седмица е рождения ми ден и очевидно няма да ми е най-режимната.... но май поне по-бързо ми се подобряват нивата след отклонение дори без много спорт. Не знам дали се дължи на подобрено здраве или просто моите “прегрешения” не са били токова големи. Тези дни освен гладна, бях и много заета - правех добри крачки, но нямах време и сила за колело, чувствах се отпаднала ...
Но все пак, идеята е който е с ИР да внимава какво яде, а не и всички вкъщи на всяка цена да ядат същото...Е, освен аки и те не са с ИР и здравословни проблеми.