ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 28 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!
От поста на Туиг се подсетих - децата ви пият ли кафе и искат ли да пият, и дали защото им е вкусно или заради разбуждане? На мен ми се струват малки за това.
Моята не налита много, но все пак е пила няколко пъти в напитките на Старбъкс, където не слагат много кафе. Чисто не е пила и не иска.
И трите не пият все още, но Ваня проявява интерес. Мисля, че един два пъти опитва от моето капучино. Даже днес като четях поста си помислих уикенда да и предложа да си пием заедно кафето. Никой друг вкъщи все още не пие кафе и си търся компания Simple Smile. Стига да е умерено не мисля, че e проблем на тази възраст. Предпочитам да е кафе отколкото масово разпространените енергийни напитки.

# 106
Не, не й харесва, не пие. Беше си взела от Старбъкс напитка с карамел. Но половината ми я донесе на мен. Синът ми обаче май по това време започна да пие кафе. Взимах нескафе да си слага в млякото.

# 107
Опитвала е от моето (с мляко). Не й харесва, не иска да пие. Но сутринта пак много й се спеше и ме пита за алтернатива на кафето, която да я разбуди. Ние сме си нощни птици и първа смяна е голяма мъка за нас. Казва, че спомен от първи блок изобщо няма Simple Smile)), цялата си енергия влага да си държи очите отворени.

# 108
  • Велико Търново
Добро утро!Моята не пие кафе, но мисля, че към момента няма интерес, защото аз се наливам с литри кафе на джезве и тя смята, че това е лошо, както й става лошо от цигарен дим и не иска  да опитва да пуши.Смята, че дамите не пушат и говорят правилно/това баба й го е насадила/.
Тази сутрин я питам нещо за училище, а те застанала пред рафта с парфюмите и ми отговаря , че се чудила с кой да се напръска.Говорим на различни езици.Вчера класната й ми каза, че била много емоционална и вземала участие по всички теми.Посъветвах я да си контролира емоциите, а баща й каза, че при нея е фабричен дефект и да не възлагам големи надежди за промяна.

# 109
  • у дома...
Ани пие фрапе или капучино от време на време. Чисто кафе май не е пила до сега.

# 110
  • Пловдив
Добро утро!
Набора не пие кафе и не иска. Толкова го е страх от стимулиращи напитки, нещо да не му стане, че чак ме кефи. И ред бул и производни не поглежда, а в стария му клас половината пиеха. Той се дивеше. Веднъж само поиска да опита кафето, аз съм голям фен на хубаво, италианско  късо, качествено еспресо, та той си мислеше, че е чудо, ама каза, гадно е и това е. Племенницата ми обаче, която е също набор, пие кафе поне от 2 години. И в Старбъкс, и в къщи всяка сутрин. Май го пие с мляко, голяма чаша, но е факт, че и на кафенета ходи, та може би момичетата са по кафета та повече. И аз мисля, че е рано, макар че какво пък, кафето не е вредно. Аз почнах да пия кафе, даже капучино беше, не кафе, пак на 24 г. 😅. Предпочитах капучино до 34. И от там насам вече дори не поглеждам капучино, разваля ми се еспресото с мляко. Но само еспресо пия, другото не мога грам. Със сигурност малката ми дъщеря ще е кафеджийка, тя и сега ми доизпива кафето, като остане глътка, може и до дете да си е.
Туиг, браво на набора, 4 не е слаба оценка. Аз ще се гръмна вече, защото само 3 взе да носи по френски момчето ми , вече има 5 оценки. Били много високи критериите, вчера го е изпитвала устно, думите си ги казал, но не го произнасял правилно, и 3. Вика мамо, с критериите до сега на учителите ми(а те бяха с високи критерии) щях да имам петици 😅. Не знам, дано не загуби мерак. И контролна по мат ще имат, ходи да му обясняват задачите, че тяхната даскалица е тотал щета, дано е схванал нещо. Ще ми се да се върти около 5,не да скочим на тройки, ужас. Не съм изгубила надежда, но виждам, не слуша френски, пише домашната на фона на английски видеа и това е. Как ще има произношение, не знам. Нямам сили, нерви и време обаче да проверявам и изпитвам. И аз съм човек, в 20 часа сядам, а ставам в 5ч, ако и с него се занимавам, ще се гръмна. Ама ха! И, браво на умните деца в темата 💓

# 111
  • София
Добро утро!
Наборът е болен Sad Кашля, боли го гърло, глава ... Лекарката е следобед на работа, не знам ще иска ли да го види или ще се лекуваме по телефона ... Очаквах го този момент и пак не съм подготвена.
Интересно, че нямат болни в класа (всеки ден питам), а при малкия почти през всички мина вирус, той удържа засега.
Не очаквах баш осмокласникът да се тръшне пръв.
Ще изпусне и доста часове по език Weary
Кафе не пие, няма интерес. Досега само един или два пъти съм му сипвала около пръст кафе в пълна чаша мляко, хареса му, но не пита за още.

# 112
  • София
Грейпфрут, не се ядосвай. Важното е да оздравее, ще навакса.
И аз си помислих същото за детските - ще ни ги дадат, а после ще ги връщаме през огромния външен дълг, който взема правителството, умножени по много пъти Imp .

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 09:06 от zazu1

# 113
  • София
По време на ИП дъщеря ми пропи капучино. 😁 Редовно при това.
Много рядко ползвахме функцията за капучино на кафе машината преди това.
В Старбъкс също често си поръчват подобни неща.
Но то и аз на тази възраст започнах. Много ниското кръвно явно ни е запазена марка.

# 114
  • Велико Търново
Тощу що си отворих фб спомените....ами емоционална е...не знам защо записа тази биология и химия.

# 115
  • София
Пипи пиеше кафе на 10г Simple Smile Моят не проявява интерес. Някои негови съученици пият енергийни напитки, което е по-зле. Сутрин все още се буди с чай с лимон.
Болничките да се оправят! С това променливо време няма как да не се разкиха човек.
Бети, кой ви беше класен? На сина ми е по английски, харесва я. Едно време строгите учители вървяха при нас. Сега децата не търпят такова отношение, а и не е нужно.
Детски съм взимала известно време, от вас разбирам за идеята. Да видим дали ще се приеме.

# 116
  • София
Не пие кафе. Никога не е изявявал желание да опита от моето (пия го с мляко) иначе бих му дала да пробва. Не е опитвал и енергийни напитки, а си кара на сокчета. Върл противник е на цигарите (аз съм пушач) и твърди, че никога няма да пуши. Ще поживеем, ще видим.

# 117
Добро утро Simple Smile

Младежът кафе не пие, даже и не му е хрумвало да пробва. Енерджи напитките съм обяснила, че не са за деца и че са опасни в тази възраст за здравето. Кола също не позволявам да пие.

грейпфрут, бързо да се оправя момчето ти!

# 118
  • о`майна лунна нощ е
Siska, не позволява да видим. Явно е лично в профила ти.
И на мен ми излезнаха спомени от преди 4 години.
Пускам за кратко една снимка с набора. Какъв ми е пъпеш само Simple Smile Октомври 2016 г. бяхме в Прага за три дни с клуба му на състезание на по-големите. Точно преди да заминем, трябваше да се отчетем през зъболекарката и му оксуба два клатещи се млечни. Личи по рехавата ограда на усмивката му.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 09:51 от `ТуиГ

# 119
  • у дома...
ТуиГ, много сте готини и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт