ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 28 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, преди време, някой препоръча Кардиолог за възрастни. Търсих, но не намерих... Може ли пак да споделите. Мъжът ми от няколко дни е с аритмия. Щом търси лекар, не ми харесва положението. Досега все личната го лекува, но ми се ще да го види добър специалист.

# 721
  • София
https://superdoc.bg/lekar/d-r-stelian-valov-1694

Емил Димитров в Сити Клиник.

Това споделиха момичетата тук.

В Сити Клиник/ Аджибадем се оказа на практика много трудно да се отиде при топ лекарите с направление  На 23-то число пускат телефон и за час се запълва всичко.
Мъжът ми отиде накрая при Колесарски в Аджибадем; като цяло не са видели проблем; дали са му направление за изследване чрез натоварване с велоергометър, ама още се чуди къде да го направи, че пак влиза в постановката с 23-то число и безумно записване, ако иска да е в същата болница.
Иначе каза, че въпросният Колесарски му се е сторил ОК като лекар.

# 722
Благодаря, Ред!

# 723
  • у дома...
д-р Стелиян Вълов. Работил е доста време в Правителствена болница. Работи и с касата. Баща ми ходи при него и аз се родих. Много често тате излиза от ритъм и единствено той му обърна много внимание. А не е като да не лежал в националната кардиологична и в интензивните отделения на две пловдивски болници. Общо взето поне два пъти зимно време са го карали с линейка по София. Оказа се, че лекарствата които взима, не са подходящи за него. За един месец три пъти ходи при него на контролни прегледи. И то с едно направление.

# 724
Благодаря! Д-р Вълов ни е наблизо, а и има часове за понеделник!
Страхотни сте, момичета!

# 725
  • София
Аманда радвам се, че не е нищо по-сериозно на окото. И с интерес чета за вашата учителка в 18то по БЕЛ. Явно никак не е лесно при нея.
Перуника, направо съм изумена от това тотално безхаберие в 31во. Как може да липсва от толкова време основен учител (а като чета май имате сериозен проблем с учителката по испански) и да не се вземат мерки. Съвсем други неща очаквах от 31во. Дали път това неглижиране не се дължи на смяната на директорката? Знам ли, но е много неприятно, а става въпрос за уж елитно училище. Дано да се оправят нещата. В интерес на истината понеже и аз оглеждах 31во бях чела доста кофти коментари за испанската паралелка и затова изобщо и не ги писахме в заявлението за кандидатстване.
Информацията на Ред хич не е приятна. Въобще май на повечето места има неразбории, което е жалко.
А това, което Дидиа е писала, че ако учител не те грабне от началото после е много трудно да си промениш мнението. Митко например много си харесва и двете учителки по френски, но …въобще не му допада тази по БЕЛ, която се води от много добрите учителки по този предмет във ФЕГ. Оттук и забелязвам, че е започнал да неглижира и недолюбва този предмет, което никак не е добре при положение, че е един от основните.
нашите се организират доколкото разбрах в петък след часовете да ходят някъде да се черпят и празнуват, че ставало един месец откакто се познават. Дано така продължат, но наистина се заформят задружен клас.

# 726
Добро утро! Хайде, поетесите, давайте предложения за заглавие на новата тема, че пак дойде моментът!
Моето момиче също не е много впечатлено от учителките по БЕЛ и математика, но при нея летвата е високо вдигната по тези предмети. Имаше чудесни учителки до 7 клас, също по БЕЛ и в школата, та... За сметка на това обожава учителката по английски, което е най-важното, защото с нея прекарват повечето време.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 08:45 от Betty L.

# 727
  • у дома...
Единственият предмет, който Ани по-скоро не разбира, е философията. Все още не могла да разбере що за наука е това.

# 728
Мама Мони, нашите днес в ЧК ще празнуват месец познанство. Всеки носи нещо за черпене. Ох, много ме е страх да го изричам на глас, но не съм допускала, че е възможно и не съм си и мечтала дори за толкова прекрасен клас! Всички до един са задружни и са в прекрасни взаимоотношения.
Вчера играли волейбол. Всички, по схема кой кога влиза в играта. И при 25:25 Ния прави грешка и вика така се спекох, че ще ми се разсърдят, а те ме насърчиха и казаха, че е просто игра и всеки греши, много човешки и приятелски отношения!
Има две похвали по фвс в школо. А в старото училище беше най-мразения сред доста други нелюбими часове.
По ФЕ имаха диалог да учат. И са правили нещо като съревнование коя двойка ще го изиграе най-артистично. Страхотен подход на класната. Две момчета са обрали овациите.
Такава огромна разлика и като отношение към ученето и като ходене на училище. Няма да пиша повече, да не развалям магията.

# 729
  • София
Ха-ха Мария, явно във  ФЕГ тази седмица ще мине под знака на празненствата за осмокласниците Simple Smile И дано наистина магията да не се развали и при вас, и при нас пу-пу!

# 730
  • София
Както се казва "Пу-пу, да чукна на дърво", но и младежът се чувства добре и на място. Не е като да се е преучил, но ходи и разказва с желание за училище. За прословутия БЕЛ вчера пак си говорихме, бих казала, че и там се нареждат нещата. 
Предполагам, че като вземат и втората азбука вече ще ги напънат повече с ученето.

# 731
  • София
Мале, Мария 07, не спирай да пишеш подробно тука, че иначе ще си умра неинформирана. Но това е, момичета споделят повече от момчетата. 😂 Как пък не каза нищо, че днес ще се черпят в ЧК. Иначе и при нас две похвали по физическо и желание да се запише с още две момчета от класа в училищния отбор по волейбол, да видим. Умирам за волейбол аз, а той за баскетбол 🏀. Дано не се откаже само.

Да се допълня само за офталмолог - мъжът ми посети д-р Сурчев в очна клиника Акад Пашев в Сухата река. Доволен е от прегледа.

# 732
  • София
Хич ме няма в римите, но на фона на дискусията тук ми хрумна нещо за заглавие "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре"

П.П. Абе момичетата са си друга бира. така ми липсва и на мен да има едно момиченце в неговия клас от нашите, за да съм по-информирана, но това е. Иначе и тяхното празнуване се организира от девойките доколкото разбрах.

# 733
Какви хубави неща пишете! Все така да е ! Пу- Пу!

Мони, страхотно е предложението ти!

# 734
  • sofia
"И ето вече стана ясно, че ОСМОКЛАСНИКЪТ е на правилното място"😄
   Без претенция да съм поетеса🤣

Общи условия

Активация на акаунт