Любители на кучета - 109

• 26 380
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • о`майна лунна нощ е
Професор, ама от тия, лудичките. Едва я спасих от изяждане тази възглавница. Имаше период, в който я бях вдигнала, защото упорито се опитваше да я взриви и калъфката е перфорирана на две-три места по ъглите. Като го оставиха карастанчовите и му се наместиха балоните между ушите и се кротна, я върнах пак и сега я оценя по достойнство.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 14:27 от `ТуиГ

# 211
  • sofia
Здравейте. Днес водих Леон на ветеринар. Започна да тича, като повдига левият заден крак. Оказа се разместена капачка, заради разтегнати кръстни връзки. Ще пие хапчета за затягането им и би трябвало за сега да размине.
В лошият вариант, ще му се случва хронично, 2 пъти годишно...

# 212
Лаене ли,елате да видите какво е лаене като сме в колата.Човек да мине покрай нея, като чакаме на светофар,каруца или друго куче,изподрана съм цялата защото стои в мен като навигатор.Дори на дълъг път ,полегне за малко и се извърта така че да гледа на вън.Понякога ми се иска да я закача на задната седалка и там да стои.Не обича и лае по тичащи деца и викащи.Не харесва и всеки човек,има някои ги подминава,а други ги лае от далече.Дали си е от характера на пинчерите,не знам ,ама вече свикнах.
Сега се е научила да се качва на един стол,който е на терасата и от там гледа и лае всеки.Е, вярно има от среща кучета, та си правят компания и настава едно лаене -в хор хаха.

# 213
Eто ни и нас днес на връщане от ветеринаря. Вече сме цели 20.2 кг. Обачеееее имаме голям проблем с превозването... Хич не обича и мн лошо му става... Милата ми душичка 💜💜💜

# 214
  • под тепетата
Браво на момчето за кг! А да не сте правили упражнението на йогите - ушите назад и се почва едно преглъщане, движение на корема  и връщане на стомашното съдържание ( ние така му викахме като си пречистваше стомаха след ядене на трева)?
pisenxeto, Ози е същия на светофар - мрънкане, като че ли всички са длъжни да му осигурят зелен коридор!

# 215
  • тук-там
Разкажете повече за тези клетки и къде се намират в София. Благодаря ви!
На много места направиха такива клетки, това са реално оградени места за свободна игра на кучетата с пейки за собствениците. Аз при нас знам една, срещу малкото НДК и една в Младост 4 до Бизнес парка Има и в Южния парк. Ако кажеш ти къде си, по-можем да те ориентираме.
Ние сме в Бистрица и всеки ден сме на раходка в планината. Но заради социализацията, бих ги водила и в такива клетки. Всичко ми е далече, така че по-скоро ме интересува да има добри отзиви за клетката.

# 216
  • София
Здравейте, аз чак днес се сдобих с необходимия данък, за да се включа!

Честит рожден ден, с малко закъснение, на трите ушати рожденици! Здрави и честити бъдете!

Страхотни муцунки сте показали Heart

# 217
  • Пловдив
джуджанка, голям тандем. Страхотни са. Heart
bonibon_, лигави ли се в колата? Моето се вози всеки ден (умишлено, уж да свиква), но не спира да пуска Лигопад. Повръща при продължително возене.

Не знам дали ще мине някога.

# 218
Кришка един познат също с джак ръсел от много години като тича повече и вдига задна лапа. Нищо не му е давал, но и не показва признаци да го боли.
Дано и при вас мине. Знаеш, че Вивата беше със скъсана краниална кръстна връзка на задна лапа и само с добавки оправихме куцането.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 21:25 от Sivi

# 219
Иланг, и се лигави, и повръща... Но ние само за ваксини и прегледи го возим.. Няма как да свикне... А като го гледаме колко е жален, не ни се рискува често да го возим, за да свиква...

По-опитните да кажат минава ли и ако да как този дискомфорт при возене

# 220
bonibon_, лигави ли се в колата? Моето се вози всеки ден (умишлено, уж да свиква), но не спира да пуска Лигопад. Повръща при продължително возене.

Румба е на 8години и постоянно пътува в кола ,а сега покрай ловния сезон още повече и все се лигави,в ловната дружинка и други хора с подобни кучета  им се лигавят,а и Граф е същия пуска едни лигии явно е до порода 🤷🏻♀

Данък за новата тема

# 221
  • тук-там
Нашите нямат проблеми в колата. Ние ги возим всеки ден до пътеката в планината, а и много пътуваме като цяло. Тренирани са. Издържаха 10 часово пътуване без да гъкнат - Мокка беше на 7 месеца, а Нъки на 3. Според мен с тренировки и постоянство всичко се постига. Тук са в колата:

# 222
Оле, да им изям ушите на тия двамата!
И н джуджана малкия мъж много ме впечатли и него бих го мачкотила наравно с кучетата..

Нашата я возим в колата постоянно и нито се лигави, нито връща, мисля, че ако ги сложите в багажника ще са по-спокойни (ние сме с хечбек де, да не си представяте някакви стрхотии). Когато се возеше на задните седалки беше страшен цирк и космотия, а в багажника е много по-спокойна

# 223

Румба е на 8години и постоянно пътува в кола ,а сега покрай ловния сезон още повече и все се лигави,в ловната дружинка и други хора с подобни кучета  им се лигавят,а и Граф е същия пуска едни лигии явно е до порода 🤷🏻♀

Данък за новата тема

Аууу Недялкее ще го взимам за зет 😍!! Той на колко е впрочем, не изглежда много по-голям от Тайра?

# 224

Данък за новата тема

Аууу Недялкее ще го взимам за зет 😍!! Той на колко е впрочем, не изглежда много по-голям от Тайра?
1година и 3месеца

Общи условия

Активация на акаунт