Февруарчето расте не спира, мама скоро РД парти ще планира

• 40 891
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
И как е регламентирано това? Пълни измишльотини. Родителите, които бачкат нон стоп какво да правят?! Да напуснат работа, че да си гледат децата, за да може да умрат от глад Rolling Eyes

Оф и аз съм набрала!

# 121
Мерси, Верче, намерих в ИСОДЗ ама специално за отсъствията там е формулирано като "Насоки", съответно не е някакъв документ и предполагам затова ще се заядат. От друга страна не ми се влиза в някакви скандали, разбираемо защо, та ще пратя мъжко, че той е по-уравновесен от мен Joy

# 122
Алмонд,
https://kg.sofia.bg/isodz/covid19

Тук пише, че се извиняват служебно - яслена, първа и втора група.

# 123
  • София
Служебно се извиняват.  В яслата така ми казаха и така ги идвинянаг.
В градините не го признават и искат бележки. Там е друга бира!

Верче, за учениците са неприсъствени.

Нали имам първокласничка и чак сега много родители разбират, че имат деца. И се започва едно вайкане. Имало ваканция, нямало сборно училище. Не може детето да стои от 7.00 до 19.00 ч.

# 124
Чакайте и аз да ви се оплача. Излизаме с малката да площадката пред блока и след малко идва една майка с кафе и цигара в ръка и детето й на видима възраст първи, втори клас. То започна да играе с едно момченце, а тя седна на пейката да си пие кафето. След малко идва нейна позната, която сърдито я пита защо не й се обадила, че е на площадката, а тя кашляйки й обяснява да стои на метър от нея, защото сигурно има коронавирус. Ей така за по-сигурно вика. Започна да разказва как в момента имала температура, кашляла зверски и не знаела дали си внушава, ама то ако й е писано какво да се направи. И така според мен най-малкото, което може да направи е да не ходи да пие кафе на детската площадка и кашляйки да пуфка цигари. Споменах възрастта на детето, защото според мен на дете на 7-8 години може спокойно да ми се обясни, че мама днес не може да го изведе навън, защото не се чувства добре. Защото въпреки, че тя седеше на един метър от другите, нейното дете играеше с другите наоколо. Ядосах се, затова реших да напиша тук, защото по-нагоре обсъждахме нещо за вируса и темата е актуална. Извинявам се ако не съм права, но за мен не е нормално това.

# 125
М, аз от прочетеното в сайта разбирам, че се извиняват. Не знам в ДГ защо си измислят някакви техни си правила. Може и аз да съм в грешка.

# 126
Ами не е принципно, освен ако не се е гъбаркала нещо. То така и в офиса може да каже човек аз сега ще си стоя на това бюро, но няма да идвам до вашето бюро щото може да е Ковид. При мъжа ми вече два пъти пръскаха заради контактен, т.е. хора, които са без симптоми в момента, но са били контактни.

# 127
  • София
В яслите винаги всичко е точно, но в градините и ОДЗ винаги е сложно. Тази мания, че са педагози ми е писнала.
В училището срещнах много по-човечни учители. Да не казвам, че са в пъти по-образовани и компетентни, в крак с новите технологии.

Мен Ковид ме притеснява, защото мога много да загубя. От 8 човека, само аз и децата бихме имали шанс. Нямате идея на колко болни хора работодателят им е забранил да се тестват. От шивашки цехове, до детски градини.

# 128
А знаете ли дали ще има Луд петък в Хиполенд тази година? Какво ще купувате за Коледа? Моето момиче иска кон😀

# 129
  • София
А знаете ли дали ще има Луд петък в Хиполенд тази година? Какво ще купувате за Коледа? Моето момиче иска кон😀

Дано не иска истински Kissing Heart

# 130
  • Велико Търново
Моето момче иска чувала на дядо Коледа " да си избера, мамо"... Каквото и да му вземем ми е ясно, че интереса ще е 1 ч макс, така че не се надъхвам от сега.
Аз чакам лудия петък, ако има, за да купувам бебешки неща - стерилизатор, шишета и биберони. Ако няма, здраве да е, от друго място ще ги набавя.

# 131
Към края на ноември трябва да има луд петък в хиполенд ✌
Онзи ден му взех от Джъмбо едни рибки с магнит в устата и въдици за 3лв толкова му хареса играта ,вече 3дни е хит, тренира фината моторика 🙃 казвам го като идея ако нямате вече такива вкъщи. Някога и аз имах като дете но може би 5-6г съм била,когато играехме със сестра ми.  Още не съм набелязала подаръци, само знам че има нужда от нов халат за баня, че сегашния му омаля. Ще го поръчам на някоя баба да вземе.

Аз друго да питам купували ли сте за яслата/градината някакви книжки помагала с които да работят? Нали не го пуснах тази есен и реших да му взема такива помагала,да работим вкъщи, набелязала съм на 2 издателства от които разбрах, че са взимали майки за градината . Споделете ако сте взели и вие 🤗

# 132
Към края на ноември трябва да има луд петък в хиполенд ✌
Онзи ден му взех от Джъмбо едни рибки с магнит в устата и въдици за 3лв толкова му хареса играта ,вече 3дни е хит, тренира фината моторика 🙃 казвам го като идея ако нямате вече такива вкъщи. Някога и аз имах като дете но може би 5-6г съм била,когато играехме със сестра ми.  Още не съм набелязала подаръци, само знам че има нужда от нов халат за баня, че сегашния му омаля. Ще го поръчам на някоя баба да вземе.

Аз друго да питам купували ли сте за яслата/градината някакви книжки помагала с които да работят? Нали не го пуснах тази есен и реших да му взема такива помагала,да работим вкъщи, набелязала съм на 2 издателства от които разбрах, че са взимали майки за градината . Споделете ако сте взели и вие 🤗
Би ли споделила кой си набелязала?

# 133
  • Down Under
О дааа и ние имахме рибките с въдица, по цял ден играехме с брат ми , ехх спомени 😊 Децата са затрупани с играчки, кой какво ли няма. Аз определено големи подаръци няма да купувам.

# 134
Тропик, ето тези ,на Малка приказна пътечка има различни комплекти може да ги разгледаш ако ще взимаш и да видиш кой ти допада. Качвам и книжка за 1ва група ДГ за 3-4г е мислех и нея но ще я пропусна, май още е рано за нея,ако тези които съм харесала ми се сторят бебешки може да я взема.
https://www.ozone.bg/product/malka-prikazna-patechka-komplekt-ma … yuboslava-peneva/

https://www.ozone.bg/product/az-sam-v-detskata-yasla-yaslena-gru … dimitar-dimitrov/

https://www.ozone.bg/product/az-sam-v-detskata-gradina-poznavate … 19-2020-izkustva/

Общи условия

Активация на акаунт