Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 255

Иначе официално записано и потвърдено е на изпит след 3 седмици.
  Това за български университет ли е.
Да Hug

# 256
  • Русе
Краличке, и твоя набор ли върви една година напред? Че нещо се обърках.

# 257
Краличке, и твоя набор ли върви една година напред? Че нещо се обърках.
О не, не. Просто реши да се яви сега и да си съхранява оценката от изпита 2 години докато му потрябва за кандидастването.

# 258
  • Русе

О не, не. Просто реши да се яви сега и да си съхранява оценката от изпита 2 години докато му потрябва за кандидастването.
Това твоето момче да не е дева или везна. Много наместено изглежда. Да ти е живо и здраво да успява с плановете.

Не съм сигурна, че догодина по-това време ще иска същото, което сега е убеден че само и единствено  иска. За всеки случай погледнах, дали в желаното училище няма изпит за прием от тази година. Няма. Освен всичко вчера изведнъж ми заяви, че можело и да учи в Холандия, Испания или Естония. Не знам откъде ги изкопа тези дестинации. Доколкото познавам обкръжението му са все "умничета", отдадени на спорта, та не знам откъде е тази свежа вълна.

# 259
  • столицата
Амбърче, нещо за девите ли искаш да кажеш,а?
Много се радвам за децата, които вече знаят какво искат да учат. Браво на детенце, Кралице. Не само знае, но е проверило за кандидатстване, че и на изпит ще ходи. Няма ли да му и нужен и материалът от 12 клас по предмета, по който ще е изпита?
Амбър, за кандидатстване в Естония за пръв път чувам. Иначе наш познат е женен за естонка и добре си живеят там. Те са научни работници и често имат проекти в различни държави.и пътуват за по няколко месеца.

# 260
  • Русе
Амбърче, нещо за девите ли искаш да кажеш,а?

Направо си казвам,:smiley: защото аз съм дева и все искам от рано да си се подготвя, подредя, изпланирам.

И аз за Естония не бях чувала, ама не смея да питам, че обикновено получавам такива отговори, че съжалявам изобщо че съм попитала. Така че си трая. Само казах, че за обучението на английски в страни ,на които английския не е нейтив, си е скъпо начинание и ще трябва да поеме част от разходите.

# 261
  • София
Сега пък гласът му нашепва "Канада". Дори вече не помня коя беше предишната дестинация. Stuck Out Tongue Winking Eye
Очевидно у нас съспенсът ще е до последно и като нищо ще си остане тук накрая. Което, да си призная, е и моето желание. Не искам да ходи в чужбина. А и той винаги си се е образовал паралелно, та което не му дадат тук, ще си го вземе сам.

# 262
  • София
Я и аз да попитам за девите. Моята девичка е в шести клас. Но до такава степен твърдо беше решил, че ще следва в САЩ, че беше проучил дори и данъчните облекчения. С 300 зора му натрапих мнението си да разгледа Канада и вече е избрал университет и само мърмори как нямало да му стигне бала за френската. Даже беше изпланирал и стая за мен в апартамена си, в която ще живея докато му гледам децата. Но съм предупредена да не се заселвам трайно там.

Докато наборчето не вижда никаква необходимост да планира. Записвам го на курсове и ходи на курсове, защото мама е луда на тази тема. А за кандидатстването ще мисли седмица преди изпита. Нали учи бързо.

# 263
  • Русе
Валя, имаш класическа Дева. Аз планирах и се готвех за изпити в университета от 7-8 клас. Като си развивах през лятото въпросите. В крайна сметка две седмици преди изпитите след около едногодишен натиск с психологически елементи и заплахи кандидатсвах и завърших друго, но с уговорката че ще продължа с голямата си мечта

# 264
  • София
Аз като гледам, моят ще си остане да учи тук. Не съм особено разочарована. Wink Великобритания отпадна като опция, в САЩ също е много скъпо (аз там не искам изобщо да ходи!), остана една Холандия, но ме съмнява, че ще го приемат. Та ще си учи сигурно мамин-златен тук. Но съм предупредила, че го изнасям на квартира. Няма да будя 20 годишен мъж и да го навиквам да си сложи чорапите за пране! Rage

# 265
  • Русе
ние с баща му се гласим още от догодина да го оставим да се оправя сам, както много иска. Обаче най-вероятно ние ще се изнесем. Изкушавам се и от тази година да го направя, но някои битовизми ме задържат , а и използвам последните месеци преди заветната дата на рождения му ден, до която брои дните и часовете, а вече и аз. Гори от желание да се оправя сам и да си отговаря сам. Изкарва си някакви пари ,които вместо да дава за маркови блузки и обувчета ще се наложи да дава за сметки и храна.Обаче "This is the way" - както казва Мандо. Само да сме живи и здрави, ще видим постепенно ли ще се оттегляме или ще се изнесем скоростно.

# 266
  • София
Амбърче, твоето бърза да порасне, моето-хич. Преди няколко месеца водим следния разговор:

- Защо гледаш къщи?
  - Надяваме се да се изнесем от София след време.
  - Кога мислите да се изнасяте?
  - А, няма да е скоро! Вие като завършите училище, ние към пенсия...
  - Че защо гледаш от сега? Има още поне 6 години, докато брат ми завърши училище и се изнесе. А после и аз...

SmileSmileSmile

# 267
  • Русе
Не знам дали така е устроен, или заради прекалената ми фиксираност. От първия ден съм непрекъснато с него.Пренесох си офиса в къщи, и съм винаги на едно извикване Мамооо .Може и да е пренасищане, може и да се стремеж за самоизразяване, не че не го прави независимо от мен, но и колкото и да не неглижира мнението ми, все е нещо, което го разколебава поне малко да се натресе на нещо, не че пак не го прави де. От една страна се радвам, че иска да хвърка, от друга ме е страх да не си опари крилцата.

# 268
  • София
Ааа, явно има и деви, и деви.
Моето малкото е дева. Че то дори и 5 минути не може и не иска да си планира. Идеи какво ще прави в бъдеще?! Абсолютно никакви! Абсолютно неориентирано бебе, а е шести клас вече, все пак.
А, и подреден не е, ама хич, камо ли педант на ред.

# 269
  • Русе
Абсолютно неориентирано бебе, а е шести клас вече, все пак.
А, и подреден не е, ама хич, камо ли педант на ред.
Тъй тъй.Сякаш майка си слушам. Smiley  То от близко не блеЩим чак толкоз! И от много ум има разни разсейвания, които водят до лъжливи впечатления. Satisfied А и диагнозата - мъжко,също има влияние.

Общи условия

Активация на акаунт