Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 118
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря, Агент! Така си и мислех - харесала съм я аз тази база, но тя е с над 50 процента вода и мисля няма да се сработи добре с моите залитания по стикове и крем-фдт напоследък, тъй като съдържат oils and wax..

# 451
За тази марка ли говориш? https://www.iherb.com/c/E-L-F?rcode=LNN252
А някой тук да е пробвал бб и СС кремовете на Andalou Naturals? Търся отзиви Simple Smile
https://www.iherb.com/pr/Andalou-Naturals-BB-Vitamin-C-Beauty-Ba … 6937?rcode=LNN252
Аз съм ползвала andalou но няма почти никаква покривност, иначе си е био ама.... Не ме спечели

# 452
Здравейте,
Отскоро ползвам фон дьо тен. Подариха ми две опаковки и ги смесвам за да си нагодя цвета.
Но обмислям другата събота да си купя на Гош. Някой ползвал ли е на Гош фон дьо тен и доволни ли сте?
Чудя се дали и база пак на Гош да не си купя?
Всъщност каква е целта на тази база? То като крем за лице ли е или базата също прикрива разни неща.
Лицето ми пролетта и лятото е по-мазно и акнеично, а зимата става по-сухо.

# 453
Аз в твоя случай бих използвала само лятото база. Тя се слага най-вече за да задържи грима повече на лицето ти и да стане като част от кожата ти, а не като маска. Лично аз рядко ползвам база, понеже кожата ми е сухичка. Има и бази за прикриване на несъвършенства. Но вместо такава и отгоре наслагване на фдт, по добре да се използват бб или сс крем.

# 454
Базата, според вида й, може да прикрие пори, да прикрие червенини, да изглади леки неравенства, а може и да овлажнява. И моята кожа е сухичка, но имам ФДТ, които без база ми се впиват зловещо и ми стоят още по-сухо и стават на петна. Ако ФДТ е с по-лека поривност, не виждам проблем да се ползва и база.

# 455
Мерси момичета.
А за самата марка Гош имате ли мнение?
Познати ми казаха, че уж са качествени.

# 456
Аз съм ползвала базата на Гош, преди 10-11 години, много е силиконова , не съм я повтаряла.
Аз от база никога не съм била wow , сега съм взела да тествам една на Galenic, после съм си заплюла Bobbi Brown, само хубави неща съм чела за нея.

# 457
Какво имаш предвид под силиконова?

# 458
. База на силиконова основа.Стои лицето едно такова гладко , странно след нанасяне.

# 459
  • софия
Цитат на: Елора
link=topic=1257946.msg42160147#msg42160147 date=1610986598
. База на силиконова основа.Стои лицето едно такова гладко , странно след нанасяне.
А на MAC такава ли е?

# 460
  • София
Аз също съм пробвала базата на Гош преди години, тук във форума много я харесваха. Аз нямам несъвършенства, слагах я уж грима ми за издържа повече. Работя на 12 часови смени с пътя до и обратно по това време ми се връзваха почти 14 часа. Не издържаше толкова грима със и без базата. И сега, години по-късно не съм намерила начин да изглеждам по същия начин както сутринта:)

Аз също съм чувала, че продуктите като състав са добри, но нямам голям личен опит.
Помня, че имаше два вида бази, едната прозрачна - нея ползвах, имаше и друга, която беше прасковена на цвят.

Доколкото помня, по принцип базите са с доста силикон, за да заглаждат несъвършенствата и да правят нанасянето на грима по-лесно.

Пробвах един продукт на Катрис, който се държеше добре, след нанасяне заглаждаше и леко матираше, пробвах на ръката, кожата стана кадифена след нанасяне на продукта. Беше на колежка и не помня точното име, но при нея имаше уау ефект. Тя е със суха кожа и има фини линии които се запълваха с продукта. Беше малка черна тубичка, като за околоочен крем, слагаше се много малко продукт. Аналогичен съм тествала отново на ръката на Виотерм. Нямам впечатление колко са трайни. Видях разлика при колежката и попитах, тя ми го показа и го теставах.

# 461
Някоя дама може ли да ми препоръча тъмен продукт за контуриране, с течна консистенция, не под форма на стик, а по скоро както се продават коректорите. Мисля че ще ми е по-удобно да блендвам директно с гъбата за грим, но аз самата не съм срещала такъв продукт.

# 462
Коректора на Too faced Born this way, коректорите на Huda , стиковете на Fenty.

# 463
  • Стара Загора
Здравейте, някой ако е ползвал ФДТ на Ланком Teint Idole Ultra Wear №04 - BEIGE NATURE, би ли ми казал тъмен ли е и как се държи самия ФДТ. Кожата ми е нормална към комбинирана.

# 464
Здравейте, търся отзиви за СС крема на Клиник. Някой може ли да даде отзиви как се държи на суха кожа, на места смесена? Имам ББ крема на същата марка- който е доста плътен, идва ми тежък и въпреки че ми е суха кожата, не се спогажда добре с него. Имам наблюдение, че обикновено плътните кремове са по-добрата опция от флуиди, и т.н., когато става дума за суха/смесена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт