Мъж Козирог - 3

• 41 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Игнорът ги убива.
Класици в “Мумията се завръща” са!
Тоест изобщо да не се занимавам повече с него, а ако ме потърси как да постъпя? Аз цял месец мълчах, и от другата страна тишина.

Залагам си главата, че ще цъфне пак.
Не могат да се примирят да бъдат игнорирани.
Скандали с тях не са добра стратегия, но мълчанието…
Ох, мълчанието…

И аз мисля по същия начин, но колко дългосрочно ще е неговото желание и внимание не се знае.
Предвид прочетеното за конкретната ситуация, мисля, че той няма достатъчно силни чуства и затова я върти.

# 301
Да, така е.
Козирог реши ли да е с някого, знае как да го спечели.

# 302
  • При децата ми
Да, така е.
Козирог реши ли да е с някого, знае как да го спечели.

Тц, там е работата, че не знае!
Иска другият да свърши всичко, но то така не става.

# 303
  • София
Конкретно в ситуацията на iana няма надежда, сори. Продължи си живота, момиче. Има и други мъже на тоя свят, които биха направили много повече за теб!

# 304
  • Тра-ла-ла
Ама Рачетата колко сме за бой. Зорлем ходим да се тикаме в такива индивиди и да вярваме как ще стане чудо...и пънът ще се разлисти, камъкът ще се разтопи и слънцето ще започне да изгрява от другата страна 😁

Ами, НЕ, НЯМА ДА СТАНЕ. Самоуважение трябва. Жена да тича след мъж и да му се моли да я поиска е много кофти. На тепсия му се предлага да му угодничи и лази в краката.

# 305
  • София
И...изненада...утре ми предложи да вечеряме??!??

# 306
  • София
Козирог, сестро! 🤣🤣

# 307
Откажи и ще видиш шоу…

# 308
  • Тра-ла-ла
И какво мислиш да направиш?

# 309
  • София
Направо се е побъркал този човек, не може да проведе нормален разговор. Отговаря странно. Като полудял. Утре мисля да поставя картите на масата и да му обясня, че повече няма да позволя да ме разиграва. Попитах го защо иска да вечеряме...няма отговор...направи се на ударен.

# 310
Козирогът,който ми пише е доста мил и изгледжа доста любвеобилен, сякаш няма нищо общо с вашите😃

# 311
  • волно калдъръмче
Защо ще си разваляш вечерта със сериозни разговори? Освен да блокираш отношенията, друго не виждам да стане. Наслади се на вечерта и го остави да си мисли, че следва собствения си план. Козирогът е цар на дебненето от засада и чакането. Никой друг не може да го прави като него, все едно е безсмъртен и има много време за губене. Зареди се с търпение и рано или късно ще поддаде. Нервността му в момента издава много. Неуверен е и прави голям компромис - първата крачка към сближаване е от него. Не го попарвай, ако ти е важен.

# 312
  • София
Защо ще си разваляш вечерта със сериозни разговори? Освен да блокираш отношенията, друго не виждам да стане. Наслади се на вечерта и го остави да си мисли, че следва собствения си план. Козирогът е цар на дебненето от засада и чакането. Никой друг не може да го прави като него, все едно е безсмъртен и има много време за губене. Зареди се с търпение и рано или късно ще поддаде. Нервността му в момента издава много. Неуверен е и прави голям компромис - първата крачка към сближаване е от него. Не го попарвай, ако ти е важен.
Миналия път като се видяхме се държах така, наслаждавах се на вечерята без сериозни разговори...и после 1 ден писане и пак изчезна...е вярно е натиснах го малко по болна тема и дим да го няма...

# 313
Аз не бих се занимавала.Как се виждаш да си играеш на котка и мишка цял живот.Човека иска да докаже,че може да те върти на пръста си.
Решила си,тръгнала си.Изобщо не се връщай повече.

# 314
Козирогът,който ми пише е доста мил и изгледжа доста любвеобилен, сякаш няма нищо общо с вашите😃

Те в началото са такива, после като усети, че си му в кърпа вързана, ще си покаже истинската същност Joy

Общи условия

Активация на акаунт