Мъж Козирог - 3

• 41 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Не. След като една година не е предпочел теб пред другата жена, си губиш времето. Козирозите са хора на делата, а не на думите.

# 391
Винаги съм имала принципи, които не нарушавам и един от тях е да не се забърквам с женен мъж. Особено, когато бях млада и необвързана. Абсурд.
Другият е, да не си лягам с човек, който не съм опознала добре, който не е запалил в мен някаква тръпка и чувства, както и докато не го видя от отсрещната страна.
То желаещи, колкото искаш, но за да не ви зарязват след секса, трябва да си знаете цената, и чак,когато този човек се вложи по някакъв начин в отношенията, тогава да ви получи.
Сигурно ми е старомодно мисленето, но може би и затова са продължавали да ме търсят и искат.
Няма значение на коя среща си легнете с човека, но има какво е неговото отношение, което се усеща преди секса.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 18:23 от happy doc

# 392
  • Бургас
Моля за мнение .Излизам с обвързан мъж козирог близо година , който много обичам . Той също ми е казвал много пъти , че ме обича , но действията му се различават от думите . Мога ли да му вярвам и да очаквам нещо да се промени. Благодаря предварително

Не, когато някой обича истински иска да е само с човека, когото обича, не може да бъде и с други.На мъжете им е много удобно да си имат майка на децата и любовница, но почти винаги остават с майката на децата и семейството, освен ако не ги изгонят от там или той да си тръгне, но щом не го е направил, значи така му е добре.
Някой ден може и ти да се окажеш на другото място и ще разбереш каква грешка правиш сега.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:01 от Галчудо

# 393
Някой ден може и ти да се окажеш на другото място и ще разбереш каква грешка правиш сега.
А, дано! Все си мисля, че има справедливост и кръговрат в тоя живот. Друго няма да коментирам.

# 394
А, дано! Все си мисля, че има справедливост и кръговрат в тоя живот. Друго няма да коментирам.

Недейте да съдите. И ролята на любовницата не е завидна. Влюбила се в зает мъж, но винаги е на втората дупка на кавала. Лъжат я, дават й напразни надежди и накрая, в повечето случаи е  прецакана.
Не, че ако мъжът ми си намери такава, няма да му прегриза гърлото и на нея също, но и те са нещастни жени.

# 395
# 396
  • При децата ми

Ох, недейте така, че с годините такива неща виждам... И за протокола, била съм от страната на жена на която са изневерявали.

happy doc, и да му прегризеш гърлото файда няма.

# 397
Така е, затова винаги съм вярвала в думите:
" Никога не казвай, Никога, и на мен, това, не може да се случи, защото го преживях, преди време, но, все пак, не е лошо и да мислим, преди да действаме.

# 398
Козирогът не обича промените. Страхлив е за комфорта си. Не вярвам да се лиши от нещо, което има заради друго, което има, когато иска.
Дори да е увлечен, идеята е едно, но съвсем друго е предприемането на действие.

# 399
И аз приключих, и се присъединих към отбора на неповтарящите с Козирог. Извинявам се много на представителите на тази зодия, ама номера от сорта: Хем нямам какво да предложа,  хем не падам по гръб да си го призная, не вървят при мен.

# 400
  • София
Здравейте ! Изчетох темата от-до.И аз съм в кюпа...Жена Овен ,обичаща проклет  Козирог.Мъката е страшна! Историята е дълга,ще се постарая да я изнеса синтезирана.Имам 20 годишен брак.Несполучлив откъдето и да го погледнеш.През зимата реших,че няма да си причинявам повече това,да живея в самота и вечно свита и разплакана.Регистрирах се в сайт.Запознах се с няколко човека.Избрах си един,като идеята беше дискретна връзка.Писахме,говорихме ...и вече  6 месеца сме заедно.Това е първият мъж Козирог,когото познавам.Кълна се ,че ще е и последният...Та,няколко години стоях вкъщи без работа,поради влошено здраве,както казах бях адски напрегната в брака си и януари месец нещата изведнъж се промениха .Срещнах Него !По-скоро той ме заговори.Не му обърнах внимание в началото,дори не прегледах профила му в онзи сайт,снимките даже не погледнах,но той беше упорит...Всяка сутрин получавах картички с готини статуси ,искаше да му обърна внимание,да му пратя своя снимка и т.н. и един ден реших да видя какво толкова иска.Заговорихме се ,видя ме,явно ме хареса ,защото от следващия ден съобщенията зачестиха .Разменихме телефони,открихме се във Вайбър и се започна моята одисея.Ден след ден валяха съобщения ,комплименти ,закачки,абе -галантен ухажор! След около месец се престраших да се видим на живо.Един ден той ми звънна,каза аз съм пред блока ти и ща не ща слязох...Оттогава всичко се разви с шеметна скорост.Започна да идва всеки ден,аз ходех в тях(разведен е от дълги години) ,въобще -идилия .Минаха 2-3 месеца и една вечер той ми каза,че иска да живее с мен.Каза,че ако искам да си тръгна от брака си ,спокойно мога да го направя.След няколко седмици го запознах с децата си.Едновременно с това той инициира започването ми на работа там,където работи самият той.Явих се на интервю и станахме и колеги.Разбрахме се да крием отношенията си и така и стана.Вече втори месец работя на това място и никой от колегите няма идея какво се случва.Всичко добре,но към края на май,той спря да ме търси!На работа ,,здравей-здрасти,, ,след това -мълчание...Няма съобщения,няма позвъняване.Започнах да се побърквам.Бавно ,но сигурно.Не разбирах какво се случва .Потърсих го аз.Вдигна телефона,смотолеви нещо,че имал проблем,искал да остане малко сам и това беше.Мина седмица -гледам го в работата усмихнат,говори,а като ме види се скатава.Поисках среща.Каза,че не може сега.Започнах да му пиша ,за да изясним положението ,защото на възрастта,на която сме ,е нелепо да си играем на котка и мишка.Поставих ребром въпроса заедно  ли сме ,или не сме и каква е причината,ако си е тръгнал.Мълчание.Тишина.Ден след ден.Не ме блокира в апликациите,в които общуваме,не ми връща дрехите,които съм оставила в тях,нищо.Нищо.Спрях да спя.Спрях да се храня.Ако се сетя да пия вода-пия.Ходя на работа като зомби.Не знам къде съм и какво правя.Знам,че не ме обича.Но не аз го накарах да ми даде надежда за спокоен живот,да поиска да се съберем,та чак и децата го познават.Писах му ,че тази неизвестност ме убива,исках отговор -само мълчание!!!Вчера ,след поредната безсънна нощ,в която го изплаках за пореден път до повръщане,до безсъзнание,реших,че така няма да стане и какъвто и да е проблемът,той беше длъжен да говори с мен затова седнах и му написах съобщение ,в което му казах,че аз съм до тук ,но че ще ме помни! Имах предвид,че ще помни тази луда,която толкова го обича и страда за него.Да,ама той решил ,че го заплашвам ,започна да звъни и след стотното позвъняване реших да вдигна.Помислих,че се е опомнил,но ...не ...Започна да ми вика ,държа се грубо.Стоях и слушах като гръмната .Питах на финала поне няма ли да разбера какво се случи и той каза ,че искал да остане сам,защото съм му досаждала ,или нещо от сорта .Все съм го разпитвала,все съм ровила .Та....Днес стоя и се питам ,а вас също -някоя имала ли е подобно преживяване-става,тръгва и мълчи със седмици ??Ще се върне ли?Какво следва?Къде сгреших?!

# 401
  • София
Никъде. Но трябва да играеш тяхната игра. Първо, ти си се сетила - казваш му че го напускаш.
Второ - щипка ревност. Това работи безотказно.

# 402
  • София
Това е лудост...Да,мога да го накарам да ревнува,но ще ревнува ли след като не обича ?Това няма ли да го отблъсне съвсем?Милион пъти е държал лицето ми в ръце и го е целувал шепнейки колко съм хубава и знам,че ме харесва ,но...

# 403
Не се занимавай.Продължавай! Не мисля,че тук се касае за игри и театър,но и така да е-склонна ли си а години да го правиш.
Сама писа,големите хора,не си играят на котка и мишка.
Има и други,при това качестяени мъжкари.Пускай го тоя да пасе.

# 404
  • София
Не се занимавай.Продължавай! Не мисля,че тук се касае за игри и театър,но и така да е-склонна ли си а години да го правиш.
Сама писа,големите хора,не си играят на котка и мишка.
Има и други,при това качестяени мъжкари.Пускай го тоя да пасе.
Боли...А понеделник идва.КАК ще ме погледне в очите?А аз него?

Общи условия

Активация на акаунт