Мъж Козирог - 3

• 40 705
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Тра-ла-ла
Саможиви и самодостатъчни са Козирозите. Могат и с жена, могат и без жена.😁

# 706
  • София
Всички тези мнения ги подкрепям.

# 707
Саможиви и самодостатъчни са Козирозите. Могат и с жена, могат и без жена.😁

И аз съм така устроена, затова и не целя обвързване. При мен идва от скорпиона.
Просто го харесах дори и затова, че е по-труден от масовката, а и защото е някак сериозен и е на думата, което харесвам у един мъж, освен физическото привличане.
След отношения с една риба и номерата и манипулациите му, тези качества ми се виждат особено ценни.
А козирози манипулатори срещат ли се?

# 708
  • Тра-ла-ла
Виж и другите планети + асцендентът му къде са. Никой не е 100% слънчевата си зодия.

Манипулатори има сред всички зодии. Пък при интернет свалки процентът расте. Козирог и Скорпион са класика в жанра. Сбрали се 2 човека, мнителни към другите 🤪

# 709
Манипулатори, чак в първичното възприятие на думата не са, но са много целеустремени и обичат да убеждават в своята правота и околните. Мен лично ме дразни това, може би защото помня детайли като слон и подобно интересчийско поведение " на където задуха вятъра " сериозно ме ядосва.

# 710
  • София
За мъж от която и да е зодия, не е ок да не пита и да не организира среща.

# 711
  • София
Много са интересни...с жените не поемат те първи инициатива, чакат жената да действа, да им гали егото. В същото време имат ли я вече жената, започва един контрол и налагане на мнение. Всичко трябва да бъде както те го искат. И си го казват съвсем открито.

# 712
Аз май писах по-горе, че е с асцендент стрелец и май и Венерата му е в стрелец, а Луната в скорпион...Аз съм обратно - Луна в стрелец, асцендент скорпион.
Между другото, откакто се разбрахме, че ще се видим, някак се успокои и днес даже и не писа. Някак нямам драма с това, но ми прави впечатление.

# 713
Какво да се напъва човекът като ти вършиш цялата работа...Ти поемаш инициатива, организираш среща, а той не пише. Ти го наричаш спокойствие.
Аз подкрепям Rockstar. Ако един мъж не ме ухажва, от мен има едно стимулиращо, но окончателно - НЕ.

# 714
  • София
Не пише? Баси.
Въобще няма значение коя планета къде е - на този не му пука.
Аз имах връзка с Козирог - виждахме се поне два пъти седмично, че и повече и все той ме юркаше за срещи. Много пъти е идвал с колата до нас, изненадващо, за да ме изведе някъде.

# 715
  • София
То още в началото като не са станали нещата между вас щом няма интерес и не пише, не ми се мисли за после...

# 716
Според мен този Козел няма интерес.
Иначе действително изключително много премислят, теглят везната -плюсове и минуси, не се впускат лесно във връзка.
При тях дори любовта преминава логически и рационализират почти всичко. Когато (ако) се появят истински чувства това ги изважда от зоната им на комфорт.

Аз след година и половина раздяла, продължих скоро напред и моя Козел чак ме изтри от фейсбук, преди това постояно лайкваше някакви постове от типа "задави се с празните си обещания към мен" . А интересното е, че той беше инициатора за раздялата ни.  "борих" се почти 8 месеца след това и в един момент си казах, че не мога повече да продължавам така и спрях да го търся и оттам станах най-лошата Grinning и започна да блика злоба... Както и да е. За разлика от него, аз му желая само доброто.  Просто за пореден път се убеждавам въздушна зодия (аз) със земна - не.

По принцип Козирог - Скропион го дават една от най-хубавите съвместимости, но разбира се е важна цялата карта.
Успех Simple Smile

# 717
  • София
Една приятелка казваше - ако Козирог има интерес, ще изрине света, за да дойде и да те вземе. От моят опит с Козирози е така. Търсят, пишат, предлагат срещи, идват...

# 718
Точно това щях да пиша. 😊
Ако един мъж има интерес, зодията тук няма значение , /ама особено се отнася за козела/, изобщо няма да те остави да се чудиш. Този, явно запълва време. Така и така никой друг не му се натиска, що да не го ползва.
Аз съм същата-не си ли дават зор за мен и то в началото, за к'во са ми.
Козела ме отрупваше с внимание и подаръци. Изобщо не се чудех дали ме харесва.

# 719
  • При децата ми
Една приятелка казваше - ако Козирог има интерес, ще изрине света, за да дойде и да те вземе. От моят опит с Козирози е така. Търсят, пишат, предлагат срещи, идват...

Абсолютно не е така. Слънчевият знак в повече случаи не е определящ. При козирозите, както и при всички други знаци значение има къде са разположени личните планети, къде Управителите на домовете и какви връзки правят помежду си. Иначе е факт студенината и сдържаността на хора с лични планети в този знак.

Общи условия

Активация на акаунт