Мъж Козирог - 3

• 40 709
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
И аз съм имала ужасна връзка ( първата) с такъв козирог, и един развален годеж с телец и си ги хейтя, защото има за какво. С тея добичета моя милост не мели. Обсебващи, стиснати, контролиращи и ревниви.
На мен няма мъж, който да ми казва как аз ще се развивам и живея.
Свободата ми е преди всичко, нищо че съм в брак от 25 години.
Но, съм намерила своя човек.
Така, че и аз към мнението на Джулая
Не се изявявам, като последна инстанция,  но тия хора не са за моя милост. И после в годините е имало още такива, което категорично ми затвърди мнението за рогатите.

# 736
  • София
Оф, аз не мога да избягам от рогатите, ако ще на северния полюс да отида!

# 737
Ми, ти се разбираш с тях, нали си дева.
Екстра сте си.

# 738
Аз, дори си родих едно 😘за по-сигурно.

# 739
Хаха, Red, както влязох в 9 месец, така легнах да лежа без да мърдам - сакън да не се роди рогато! Устисках до Водолейче!

# 740
Ами, като си говорехме с таткото-"която и да е зодия, само не Козорог", то пък такова се роди😂и е най-доброто. Аз съм Везни, тати е Водолей. Смятай😂😂😂

# 741
red soul и аз така бях... Само да не се роди Дева... и естествено се излюпи по-рано Grinning
За протокола и аз съм Везничка, а таткото Стрелец.

Като цяло има изключително много земни зодии покрай мен. Дори най-добрите ми приятели мъже са Козирог и Телец... но, да съм в интимна връзка с тях пази боже, просто са ми прекалено неемоционални, няма задълбоченост в чувствата и връзките, които изграждат, обсебващи, контролиращи, инати, да не почвам темата за стиснатост, сметки и тн. Иначе като приятели са чудесни - отговорни, можеш да разчиташ на тях, верни, работливи, помагат и тн.

# 742
  • София
Леле, колко точно описание. А като се сетя, че не вярвах в зодии...

# 743
Аха чуствам се голяма късметлийка, че вече повече от 15 години живея с емоционално дърво!

Козирога на дамата не е достатъчно заинтересован.

# 744
  • София
Хахаха, Nona M., не си сама...

# 745
Като пускате следваща тема, моля нека е Мъжът/Жената Козирог.
Така де, каква е тази дискриминация към козите.

# 746
Козирогът ми се активира и започна не само да пише всеки ден, но да става и палав...по един дървен начин обаче. И се чудя толкова може или не му идва отвътре защото не желае достатъчно...Мисля, че е първото, иначе не виждам смисъл да е активен - достатъчно привлекателен е да му се случват нещата в неговия си град.
Ще взема отношение по още два въпроса, първият е колко сме били късметлийки да събудим интереса на козирог. С баща козирог и опит с други козирози, уви...ще кажа, че за мен едно от малкото им качества е че са последователни и принципни...за друго не се сещам. Отрицателните са много и ужасни - безчувствени, егоисти, стиснати, деспотични, изискващи подчинение, агресивни и жестоки дори - някои от тях, разбира се, не всички.
И второто, как мъжете, когато имат интерес са активни, търсещи и т.н.  Аз не знам вие с мъже на каква възраст се занимавате, но аз имам пресни наблюдения върху 30-годишните+ и нямат нищо общо с мъжете около 50 примерно. Не съм млада, просто ме харесват по-малки...Лошото е че мога да сравня между моето поколение и тях и разликата е огромна по отношение на активност, начин на ухажване, отношение после и т.н.
Аз затова се възхитих на козирога - точно поради причината, че ми напомни за правилния, бавния начин за свалка. Иначе имам чувството, че въпреки че е страшно привлекателен е неуверен и някак е удивен, че жена като мен му е обърнала внимание, в смисъл - той е професионален спортист, а аз съм по-интелектуално реализирана професионално. Има нещо плахо в него, може да има някакъв сексуален проблем, не знам.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 20:57 от Тереза Орловски

# 747
  • Тра-ла-ла
Понякога нещата са точно такива каквито са и каквито ги усещаме по интуиция.  Но ние се опитваме да измислим по-привлекателно и романтично обяснение през мозъка си..

Примерно бавният и плах начин на свалка може да не е, защото е джентълмен или девствен. А щото е бастун и не се чувства в свои води.. Козирозите не са особено романтични, изобретателни и отделящи внимание и усилия за ухажване.

# 748
Точно на бастун ми бие...
И сега се сетих за сексуалния си опит със зодията. Поради странната причина, че основно козирози ме харесват съм била с трима - първият беше интересен по време на свалката и пьрви стъпки - целувки и т.н., после механичен и незапомнящ се...
Вторият също на целувки - рай, после пак така скучен и механичен...
С третия все едно бяхме на състезание за бърз и безчувствен секс.
И започвам да се замислям искам ли да си го причиня пак...Ето защо е хубаво да се пише Grinning

# 749
Гарантирам, че съм по-романтичен от Джулая, дето е Рак, а жените от тая зодия се смятат за "девиците в бяло"-според Линда Гудман:) Козирозите са неуверени и притеснителни в отношенията си с противопожния пол... И не очаквайте тип агресивно преследване от тях.. Така че ако сте жени с преобладаващо мъжка енергия.. си намерете мъж в огнен или въздушен знак..

Общи условия

Активация на акаунт