Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 524
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
По повод полото и дали не прави лицето по-дебело, пак ще намеся мъжа ми:
Мило, тази рокля прави ли ме дебела?
Скъпа, този костюм прави ли ме плешив?
Ти си плешив!
Ами и ти си дебела!

Аз много нося поло, имам дълга и красива шия/само на нея и устните не съм намерила недостатък, а и ключиците са ми хубави/, нося и пуловери, от как съм се наляла не нося дънки, панталони, никога не съм носила къси поли, панталони, рокли.Винаги си крия краката до  глезен.Единствено 4 мъже, които посещават сутрин залата са ме виждали по клин.Сега седя и мисля утре какво да облека.
Сега гледах Пинтерест и толкова мои дрехи видях в аутфити, че може да открадна идея.
Аз суетата не мога да я оставя!

# 211
И аз се чудя какво да обличам утре и цялата седмица въобще. Днес съм Пепеляшка и не съм за показване - със замотана високо коса, с анцунг и джапанки Satisfied
Скрит текст:
..... чехлите ми се пързалят докато мия банята, пък къщата е с краката нагоре
"Скъпа, този костюм прави ли ме плешив?" ........... тук ке смях с глас Smiley Да, всеки си има някакъв дерт, хубавото е, че колкото повече остаряваме, толкова и помърдряваме и се научаваме да гледаме на слабостите си с намигване Kissing Face
Аз никога не съм носила къси поли, защото никога не съм си харесвала краката. За сметка на това, жена на горе-долу моя възраст ме възхити в трамвая. Беше облечена с черни кубинки, къса дънкова пола, зелено кожено яке и черно пончо отгоре. Изглеждаше толкова добре, че едва се сдържах да не снимам да ви я покажа. Ииии, момичета, ако е някоя от пишещите или четящите тук, моля да се обади и да постне снимката си с този аутфит Smile.
Та, в този ред на мисли .... не смея да категоризирам кое е подходящо и кое - не. Зависи от човека и от силните му страни. На тази възраст мисля всички сме си ги понаучили и умеем да ги покажем.
Аз например си харесвам талията, цвета на очите и косата. Когато дрехите ми са с кройка и цвят, които ги подчертават, се харесвам и се чувствам добре. И трите, уви са подвластни на времето и по-нататък ще трябва да си търся други силни страни Satisfied
Поло - нося понякога през зимата такива с по-голяма яка. Поли солей харесвам и нося. Те са различни модели и някои наистина издуват. Ето една от такъв тип:
Скрит текст:
Други модели са по-прибрани и ми допадат повече. Нещо такова:
Скрит текст:
Скрит текст:
Коремче може да се срие и стои красиво и така:
Скрит текст:
Скрит текст:

..............
ПП
Момичета, дайте идеи за подходящо заглавие на по-широкообхватна тема, а аз ще гледам да опиша по-детайлно и в първи пост. Цял ден го мисля, но нещо не ми идва музата днес.

# 212
50 shades of grey Simple Smile)))))

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 20:32 от Agent Provocateur

# 213
  • София
40 е новото 20.

Това беше шега.

Стил, красота, спорт, козметика и диети над 40.

Ако така на модераторите ще им е по-търпимо.

Честно не разбирам защо тази тема я чистят от спам за фитнес, като дори според Вог фитнесът, астрологията, диетите, пътуванията дори са част от стила на жените. А Вог е модната библия, не лайфстайл списание поне според собствените им самоопределения.

# 214
Аз суетата не мога да я оставя!

Е, как ще я оставяме суетата? "Суета на суетите, всичко е суета." Модите може и да се менят, но суетата си остава! 

Съгласна съм с НФБ, че не трябва да се трябва да се вманиачаваме - каквото и да правим, самият процес трябва да ни е приятен в някаква степен.

Аз рокли/поли със солей рядко нося, защото ме правят по-дебела (ах, суета). Раменете не си ги харесвам и рядко нося нещо с тънки презрамни/голи рамене. 

Заглавие на тема: Младостта си отива или как живеем на 40+

# 215
  • Варна
"Четир'сетака чука, трака, ние растем, но не стареем". 😂😂🍷🍷🍷😜😜😜
Вече съм на втора 🍷

# 216
  • Mediterraneo

Много песимистично. Не!

# 217
Тарталета, не си дебела.
Аз съм следващия калибър, но бих се описала като сочна и здрава.
В мир с килограмите и годините съм. Живея активно, храня се с качествена храна, силна и издръжлива съм. Плувам по 2 км 1-2 пъти седмично. Правя по 10 хил.крачки на ден. Придвижвам се само на колело.  Велопоходи по 40-50 км.правим 1-2 седмично. Ходим за гъби. Градинарстваме. Простички неща ми правят удоволствие.
Заради колелото с поли и рокли ходя рядко (а обичам), но шаловете и аксесоарите са ми страст.
Последната ми покупка са комплект  зимно трико с яке за колоездене, голям кеф.
Влизам в един номер дънки надолу, откакто поднових интервалното фастване 18/6,  идеално ми пасва на ритъма на живот.

# 218
Заглавие за темата:
Една тема за красотата, спорта, козметиката .... и още нещо!
шега Simple Smile

Извън шегата - подкрепям мненията, че стил е далеч по всеобхватно понятие от само мода.

Харесвам и нося яки поло, столче - наистина бузите изглеждат по пълни с такива, на мен ми харесва това /за мен/.

Суетата - да, ако ми носи удоволствие - например да се оглеждам и въртя със себеодобрение пред огледалото с някоя нова придобивка/и.
Суетата - не, ако ме кара да се чудя и колебая един час кое да купя/избера, защото едното така, пък другото онака, и прочее и т.н. Това ме дразни

# 219
40 е новото 20.

Това беше шега.

Стил, красота, спорт, козметика и диети над 40.

Защо шега? Според мен е страхотно!

Ако "лайквам" наред, то е защото намирам мненията ви за изключително полезни. А понякога - дори вдъхновяващи!
И да, поддържането на тялото, ума и духа СА неотменна част от тази тема. Радвам се, че общувам с интелигентни жени! Жени, с които споделям не само ЕГН, но и цялостна визия за живота, за целите и интересите!
МОЛЯ ви, продължавайте да споделяте за спорт, за ежедневие, за ядове с тийнейджъри, с градинско-училищни проблеми, за внучета, кучета, съпрузи, и каквото още щете, защото сте прекрасни и тази тема Е страхотна във вида, в който е.
Сори за лиричното отклонение, но на две чаши вино и няколко линдора (ама не ям захар, нали Stuck Out Tongue Winking Eye) положението е такова!
Да не ме сметнете за някоя сълзлива лигла! 😆

Едит: ще подновя фастването от понеделник и аз! Днес поднових тренировките, чувствам се чудесно.

# 220
  • Велико Търново
Почна ли за тинейджърките у нас, ще забравя, че съм дебела, че няма какво да облека, спорт, красота....единствения, който не ме дразни към момента е баща им.Кучета и внучета нямам!

# 221
Цитат
И да, поддържането на тялото, ума и духа СА неотменна част от тази тема. Радвам се, че общувам с интелигентни жени! Жени, с които споделям не само ЕГН, но и цялостна визия за живота, за целите и интересите!
МОЛЯ ви, продължавайте да споделяте за спорт, за ежедневие, за ядове с тийнейджъри, с градинско-училищни проблеми, за внучета, кучета, съпрузи, и каквото още щете, защото сте прекрасни и тази тема Е страхотна във вида, в който е.

Моля така всеобхватната нова тема да бъде пусната в подфорум Потребителски групи. Там можете да говорите за всичко, за което желаете.

# 222
А, добре! Щом това е проблемът!
Момичета, желаеща някоя да прехвърли в посочената дестинация??
😒😒😒

# 223
ПП
Момичета, дайте идеи за подходящо заглавие на по-широкообхватна тема, а аз ще гледам да опиша по-детайлно и в първи пост. Цял ден го мисля, но нещо не ми идва музата днес.

# 224

Много песимистично. Не!

Може и от друга песен - Казано честно всичко ми е наред или как младеем на 40+ Blush
За мен това, че младостта си отива не ми тежи и не ме депресира ... все още .. или поне не в 95% от времето.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 07:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт