Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 673
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • В полите на Пирин планина
Аз съм късогледа и все още си виждам добре наблизо. Simple Smile

# 616
  • София
От една година насам, рязко ми се влоши зрението. Не съм вдигнала диоптър, но преди ползвах очилата само за работа на компютър, сега почти постоянно ги нося. Даже се замислям за лещи.
Пинки, не ми харесват вторите очила. Имаш нежно, малко лице и някак си не ми се струва, че ти стоят добре.

# 617
От две години чета с очила. Ето ме в домашния офис, нетърпелива да видя гърба на Короната. Още малко търпение само 🤗 Бръчките под очите напомнят, че малко ботокс ще е съвсем намясто и трябва да си взема час след карантината 😊

# 618
  • София
Много си си хубава и с бръчките.

# 619
От две години чета с очила. Ето ме в домашния офис, нетърпелива да видя гърба на Короната. Още малко търпение само 🤗 Бръчките под очите напомнят, че малко ботокс ще е съвсем намясто и трябва да си взема час след карантината 😊

Просто качи няколко килца Simple Smile. По-евтино е от ботокса.

# 620
Късогледа съм от 5 клас, но нося лещи през повечето време. Чета без очила засега.
И аз си харесвам очилата.
...

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 08:23 от Dez

# 621
От началното училище съм късогледа, така че почти през целият ми живот съм очила. Имах кратък опит да нося лещи, но не ми беше комфортно.През годините съм носила рамки с различни форми и големини.
Кръглите са ми най - по сърце.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 03:34 от pep_si

# 622
  • София
Дез, имам същите рамки.
Момичета, ботоксът не е скъп, но около очите е доста рисково.

# 623
Очила нося... само слънчеви, все още. Simple Smile
Зрението винаги ми е било орлово, ще видим докога. От слух също не се оплаквам.
На 40 с няколко плюса съм.

# 624
Добре се посмях с вас и се почуствах по-добре самата аз - късогледа съм от 1-ви клас, в 8-ми сложих лещи (защото не исках да нося очила), през годините ги докарах до -3 диоптъра, но от година насам старческото далекогледство почна да се проявява и сега не мога да чета наблизо с очила, но надалече все още не виждам без тях - та слагам и свалям постоянно, а с лещи е дори още по-забавно Wink И прогресивно оглушавам, но определено е само към дадени честоти,  и често не чувам когато има фонов шум... иначе като си шушукат дребните за някоя беля ги чувам от другия етаж Grinning

За капак с лещи съм зеленоока, а с очила тъмноока, имам час за Януари за очен, защото си искам разнообразието - давам ми повече опции за грим Grinning
PS Леле, колко съм остаряла... сега като гледам нови снимки една до друга си личи ужасно! Майната му! Но пък покрай Короната се и поохраних, та някои бръчки не си личат от пръв поглед, за сметка на задните ми части Grinning
...

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 13:10 от Agent Provocateur

# 625
  • София
Ха ха, явно всички лека полека навлизаме във възрастта на избирателната глухота Simple Smile. Днес например, не чух и една от репликите на съпружието.
Преди няколко години, най-вероятно щях да го захапя за гърлото и да го размятам Simple Smile. Същто и с децата. Синът ми даже каза, че съм много мила напоследък, а аз просто ги игнорирам.

# 626
Vetrena, имаш много благо лице.

# 627
Много сте хубави всички с очила!

И аз като Торирам нося само слънчеви очила и офтамолога всяка година ми казва, че съм с орлово зрение, но слънчевите очила ги нося постоянно.  Зима, лете и постоянно. Много не си падам по светлината и предпочитам тъмното и скрити очи зад очилата Wink

# 628
Зима, лете и постоянно. Много не си падам по светлината и предпочитам тъмното и скрити очи зад очилата Wink
Същата! Нон стоп и колкото по-големи, толкова по-добре... и ако може още по-големи! Онзи ден греба, гледам Короната и си мисля, че бих искала да съм принцеса Маргарет не заради Лорд Сноудън, на който съм голям фен, а заради нечовешките тъмни очила, които разходи из сериала!

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 13:07 от Agent Provocateur

# 629
  • София
Тези очила са страхотни. На Бонъм-Картър всичко и отива. Много ми харесва тази жена. Не е красива, няма и тяло на модел, но е някак магнетична във всичките роли, в които съм я гледала.

Общи условия

Активация на акаунт