Вече няма желание за секс..

• 12 627
  • 169
  •   1
Отговори
# 90
ita_00, намери подходящо време и обстановка, седнете и просто поговорете за това положение. Не е нормално, но може би той има някакво обяснение. Просто откровено, без нападки и обвинения, все пак сте си близки хора. Може причината да е съвсем друга, за която и през ум не ти е минало.

# 91

.... Малко да го възбудя  и става но, той ме реже веднага да съм седяла мирна нищо че му е станал...

Помагайте моля какво да правя.

Горното е доста необичайно за здрав, прав мъж Simple Smile

# 92
  • Обран бостан ;)

.... Малко да го възбудя  и става но, той ме реже веднага да съм седяла мирна нищо че му е станал...

Помагайте моля какво да правя.

Горното е доста необичайно за здрав, прав мъж Simple Smile

Цитирам мнение на здрава, права жена от друга тема:

Като пишете за причини за разводи и да съм в темата – мъж, когото спра да обичам, започва да ме дразни неимоверно. Говоря за любим, съпруг, не по принцип.
Пробвах, не става. Това ме разболява лично мен. По-важно ми е да имам духовна връзка с мъжа си. Другото е лесно – пари, бит, него не го мисля. Та, в тази връзка не мога да живея с мъж, когото не обичам, той може и да ме обича, но аз разлюбя ли го – край.

Още ли ви се вижда необичайно поведението на мъжа ?

# 93
Ако тая е причината, да предприема мерки. Не е нормално да тормозиш човека до себе си, защото вече не го обичаш. Намираш начин да решаваш проблема. Че не е лесно, не е, ама другият пък да тегли, да се тормози и разкъсва от мисли и подозрения, вина да търси в себе си, защото не знае истината, също не е ок.

# 94
Щом се възбужда, но те отблъсква, значи не е да няма желание за секс.Според мен е емоционално обвързан с друга жена и за това избягва близост с теб.
Знам за един емоционално обвързан с друга, и то силно, дето правеше секс И с жена си..

# 95
  • Обран бостан ;)
Знам за един емоционално обвързан с друга, и то силно, дето правеше секс И с жена си..

Просто е изпълнявал съпружеските си задължения Trollface

# 96
Ще оставя настрана възможността за любовница, случайна връзка и др. На написаното от теб, бих отговорила, че може би го притискаш, говориш му твърде много за секс. Ако ме хващат от вратата ден през ден с тия разговори, а аз да имам сериозно някакво терзание, ще дам задна. Не те обвинявам, добре е той да споделя терзанията си, за да се получава комуникацията, но ако задълбаваш ежедневно и само това му говориш, ми допълнително му действаш. Да си легна спокойно вечер, да искам да отпусна гадни мисли от главата, па да ме сбарат за ... че и защо не искам, като преди това пак са ми надули главата защо не искам... Стегни се, не проси, имай самочувствие, виждаш сама, че с горното нищо не постигаш.

# 97
Аз мисля следното. Щом е имало хойкане преди, може да се е влюбил в някоя мадама, но след като се появява второто дете, решава да бъде отговорен баща и да съхрани семейството. Но чувствата към теб ги няма, той дори да се прибира и да си е в къщи си мисли за другата и няма желание за теб.

# 98
Това пързалка ли е? След ДЕСЕТ ГОДИНИ брак - секс 1-2 пъти месечно, а авторката се оплаква? Трябва да се хвалиш и питки да месиш, моме! Simple Smile Ако аз спя 10 години с една жена, не веднъж месечно, а веднъж на сезон ще ми се струва много! Като в оня истински случай:

Доктор към млад мъж:
- Пушите ли?
- Да, аз съм млад ерген, тъй че пуша...
- А алкохол употребявате ли?
- Да, аз съм млад ерген, тъй че пия...
- А полов живот?
- Да, аз съм млад ерген, тъй че чукам...
- Да Ви кажа честно, ще трябва да забравите за всички тези неща, ако искате да продължите да живеете.
- Хммм... С пиенето и пушенето някак си ще се справя, но със секса ще е трудно...
- В такъв случай единственото решение е да се ожените.
- Това пък защо?
- За да спрете секса постепенно...

# 99
  • Пловдив
Грубооо...грубооо.
След 10г връзка при мен секса си е супер редовен...а съм на 47 Wink

# 100
Не го осведомявай, че ще вземе да се зажени, после още такива теми по форумите от жени. Нека черпи житейски опит от вицове.
Грубооо...грубооо.
След 10г връзка при мен секса си е супер редовен...а съм на 47 Wink

# 101
Това пързалка ли е? След ДЕСЕТ ГОДИНИ брак - секс 1-2 пъти месечно, а авторката се оплаква? Трябва да се хвалиш и питки да месиш, моме! Simple Smile Ако аз спя 10 години с една жена, не веднъж месечно, а веднъж на сезон ще ми се струва много! Като в оня истински случай:
...
- За да спрете секса постепенно...[/i]
Мишо-Пешо, ти нали не си женен / омъжен? В голяма грешка си, не са така нещата при женените хора. И няма да ти кажа как са, да си се чудиш. Wink

# 102
Ние сме 15 год. в брак и секса си е редовен и готин (даже по-готин става с възрастта или на мен ми се повиши либидото). Имаше спад покрай бременосттите и бебетата, но после се саморегулира пак.

# 103

По неадекватно мнение, не бях чела...че хората ака се обичат и им е хубаво заедно и след 20 години могат да правят и три пъти седмично секс,стига да не са загубили близостта и емоцията си.

# 104
Като начало отслабнете постепенно, заради себе си, собственото си здраве и заради децата- съвсем малки са и дълги години още ще имат нужда от вас. Не е нужно да гладувате като начало напълно забравете за пържено, мазно, тестено, сладко. Информация с вкусни и диетични рецепти и всичко необходимо има, колкото искате. Ходете пеша, колкото можете повече. Резултатите ще дойдат сами, самочувствието и удоволетворението също. Доколкото разбрах имате си и професия, ще дойде време и за нея. Не се предавайте на самосъжалението. Вие сте млада жена,  щастлива майка на чудесни деца, не го забравяйте.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 15:43 от bagira_s

Общи условия

Активация на акаунт