Вече няма желание за секс..

• 12 620
  • 169
  •   1
Отговори
# 105
В толкова дълга връзка редовният секс е възможен само в един случай - ако мъжът ходи по чуждо. След всяка странична забежка жена ти ти се струва в леглото като нова Simple Smile Това е като с шоколада - много е вкусен, но само ако преди това си хапнал нещо солено. Ако пробваш няколко месеца само на шоколад - после няма да можеш да го гледаш, ще ти се повдига само при мисълта за него. Абсолютно същото е и със съпругата. Съжалявам, ако разбивам нечии илюзии, но това е положението...

# 106
Е, в такъв случай, ти желая жена, която много, ама много да те иска Wink Дано не ти се разбият илюзиите след време. ( примерно, ако ти се падне сходна на твоите разбирания жена)

# 107
Е, в такъв случай, ти желая жена, която много, ама много да те иска Wink Дано не ти се разбият илюзиите след време. ( примерно, ако ти се падне сходна на твоите разбирания жена)
Аз съм от мъжете, които предпочитат да правят много жени щастливи, отколкото една - нещастна Wink Близо половин век живея така и не мисля, че оттук нататък ме грози загуба на каквито и да е илюзии. Не за друго, ами отдавна вече не ми останаха... Включително и по отношение на жените. Същността на отношенията между двата пола може да се обобщи точно с едно изречение: "Жените искат всичко от един мъж; мъжете - едно нещо от всички жени." Grinning

# 108
С такова мнение за самия себе си, дали е удачно да даваш съвети за семейни несгоди, как мислиш?

# 109
Семейните несгоди идват от взаимно неразбиране. След като майката на авторката не и е обяснила някои азбучни истини за мъжете (а може и самата тя да не е наясно с тях), по-добре някой друг да го направи. За да си даде тя сметка за реалното положение и да вземе решение, което я устройва. А не да се чуди и да страда, без да може да разбере какво става и защо става.

В общи линии, има три варианта:

- Може да остави мъжа си да подиша свободно и дори леко да го побутне в правилната посока. След което той ще се върне като котарак, който се е научил сам да си отваря хладилника - леко виновен и много доволен. И в леглото ще е като когато са се запознали.

- Може да сложи един голям кръст на секса в живота си и да се посвети само и единствено на децата си. А вечер да заспива с книжките на Нора Робъртс, Анна Тод и Е. Л. Джеймс. Такива мами - с лопата да ги ринеш. Затова споменатите авторки са милионерки.

- Може и да се придържа към прагматичната философия на Богомил Райнов: "Когато си гладен, вместо да чакаш животът да ти поднесе идеална здрава ябълка, по-добре да изядеш здравите половинки на две, нагнили от едната страна."... Затова в сайтове като elmaz.com е регистрирано почти половината женско население на България във фертилна възраст.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:47 от Анонимен

# 110
А ще подложиш ли и опит? Тези варианти въз основа на какво предлагаш, опит от връзки или опит като мъж на много жени?
 Не ме разбирай грешно, всички пишем по темата, но!... , мнението ти не е в правилна насока за решаване на проблем в семейство. Това е.

# 111
На база собствен опит - няколко опита за сериозна връзка с продължителност над една година. И трицифрен брой неангажиращи връзки, повечето от които с омъжени жени. Плюс житейските истории на четирицифрен брой приятели и познати, развили се пред очите ми в течение на години.

# 112
Уау, ти за твоя половин век си изкючително мъдър човек, с опит (няколко връзки над една година). Продължавай, четем те. Simple Smile

# 113
Уау, ти за твоя половин век си изкючително мъдър човек, с опит (няколко връзки над една година). Продължавай, четем те. Simple Smile
Пропусна "сериозни" връзки. И ровенето по сайтове за загорели жени. Страхотен опит...

# 114
А и да не забравя... Ако ти си Мишо кой е Пешо? Или обратното.

# 115
Мишо и Пешо, на него не само възгледите му са от вицове...

# 116
Нали знаеш - не питай живяло... Wink А аз съм се напатил. Все пак, имах тежко детство - майка-идеалистка и представи за живота, формирани от четене на Жул Верн, Майн Рид, Артър Конан Дойл и Агата Кристи... Доста време ми трябваше, докато се разделя с илюзиите си и осъзная собствените си реални потребности, както и тези на околните. Затова сега се отнасям със съчувствие към онези, които са в процес на осъзнаване. И се опитвам да им помогна със съвет.

А и да не забравя... Ако ти си Мишо кой е Пешо? Или обратното.
Мишо и Пешо са две кучета. Не питай защо ги използвам за ник... Wink

# 117
И аз ти съчувствам. И не искам да те обиждам. Но наистина ли мислиш, че имаш достатъчно опит да даваш съвети?

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:33 от _silence_

# 118
  • Mediterraneo
В толкова дълга връзка редовният секс е възможен само в един случай - ако мъжът ходи по чуждо. След всяка странична забежка жена ти ти се струва в леглото като нова Simple Smile Това е като с шоколада - много е вкусен, но само ако преди това си хапнал нещо солено. Ако пробваш няколко месеца само на шоколад - после няма да можеш да го гледаш, ще ти се повдига само при мисълта за него. Абсолютно същото е и със съпругата. Съжалявам, ако разбивам нечии илюзии, но това е положението...

Съжалявам, че ти разбивам илюзиите, но си нищо повече от един смешник относно отношенията си с жените. Нито опит имаш, нито сигурно сериозна връзка. На теории животът е едно. Практиката сочи друго. Смешно, та чак жалко.

# 119
И аз ти съчувствам. И не искам да те обиждам.
За миг успя да ме трогнеш. До дъното на изпълнената ми с горчилка растистка душа! (c) ПГС Grinning

Но наистина ли мислиш, че имаш достатъчно опит да даваш съвети?
Виждам, че и ти се включваш в темата. Сподели, моля те, личния си опит, на базата на който даваш своите съвети?

Общи условия

Активация на акаунт