💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 603
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Чудомир продължава с излагацията... малко му беше... надгражда!
Големият играч и умник... дайте му пъзел на тоя човек, бе! Нали е наред с главата, хайде, да го видим! Sunglasses

# 256
"В момента, в който камерите спряха да снимат ...."

По-очевидно от това, че всичко е толкова нагласено .....

# 257
Само на мен ли ми се стори че жътварския пъзел нямаше такива  бели фигурки извън логото като другите два? Някой да инвестигейтне. Искам да кажа голямо браво на николай. Ами играе момчето евала. Слабо място не видЕх.

# 258
  • Испания
С глас се смея на Николай.

Тодор каква прическа си е направил!

# 259
За играта утре - умно е Тодор да е в лодката и да разкопава и вади коловете. Добра стратегия.

# 260
  • София
Сюзън поне си каза истината за нея и Вайс.
Какво е казала? Изтървала съм.
"Нас, двамата тапири, ако ни сложат - за къде сме?" Grinning Правилната смаооценка е много важна и дори е признак на интелигентност.

# 261
  • София

Спомена за себе си и Вайс, че са тъпи. Не запомних самата думичка, но беше нещо ала 'тъпаци'

# 262
  • София
Благодаря ви. Simple Smile

# 263

Вайс предложи на Сюзън да се пробват на следващ пъзел в двойка, а Сюзън отсече: Ти луд ли си, и двамата сме такива тапири!  Joy

# 264
Кога ще разберат племената за игрите на двете сестри и как ще реагират? Това ме гложди от известно време

# 265
Май ще се случва нещо, по това, което чух от промото.. Вече нищо нямало да бъде същото. Хмм

# 266
Вече и не крият, че и Сюзън и Вайс са комбина. Даже са в едно племе и съвсем спокойно си обсъждат стратегии. Иначе сестрите са интриганти, предатели и незнамсикакви. А тия двамата извънземни какви са. Като сочат едните с пръст, да ми сочат и тия двамата индианци.

# 267
  • Испания
Само на мен ли ми се стори че жътварския пъзел нямаше такива  бели фигурки извън логото като другите два? Някой да инвестигейтне. Искам да кажа голямо браво на николай. Ами играе момчето евала. Слабо място не видЕх.

Всичко има. Просто дават пъзелите от различен ракурс.

# 268
  • София
Сестрите поне правят нещо. Добро, лошо, криво, ляво, но са най-обсъжданите участници, а Сюзън и Вайс са ужасно скучни и едновременно противни заради държането им и изцепките на Вайс.

# 269
  • Испания
Май ще се случва нещо, по това, което чух от промото.. Вече нищо нямало да бъде същото. Хмм

В предишния сезон го казаха в деня с кутията на Пандора.

Общи условия

Активация на акаунт