💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 653
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 270
Жътварите следващия път да сложат Ивана и Вайс на пъзела, та другите племена да не си дават толкова зор. Изкефих се, че отиват на реката, че и на мен ми писна от Кифлоландия в резиденцията.
Ловците са си най-доброто племе и това е. Тошко като включи турбото ме забавлява много. Прилича ми на анимационен герой, който ще се засили и стена с глава ще разбие ако трябва. Joy Йоанна им е много ценен кадър. Ако не бяха и показали подмолната същност в сестринската драма, щеше да ми е фаворит сред жените.
Катя и Ники понякога ги съжалявам, че са в такова слабо племе. Те се измъчиха и хубавото не видяха, а не е като да не си заслужиха с игра. Уви...

# 271
Май ще се случва нещо, по това, което чух от промото.. Вече нищо нямало да бъде същото. Хмм

В предишния сезон го казаха в деня с кутията на Пандора.

Абе как ги помните тези неща...евала за което.👍

# 272
Екатерина беше казала, че са 3 сестри. Трябвало да вкарат и другата сестра при Жътварите да са конкурентно способни племената Grinning. Иначе Катя се справя много добре в игрите, а в пъзелите двете са непобедими.

# 273
# 274
Екатерина беше казала, че са 3 сестри. Трябвало да вкарат и другата сестра при Жътварите да са конкурентно способни племената Grinning. Иначе Катя се справя много добре в игрите, а в пъзелите двете са непобедими.
Другата е трети клас

# 275
Другата е трети клас

Пак ще ги нареди сред всички от Жътварите Grinning

# 276
Какво стана с кутията на Пандора миналия сезон?

# 277
  • Испания
Какво стана с кутията на Пандора миналия сезон?

Скрит текст:
Това

Но не се отваряше еднократно.

# 278
ето за ей тези бели нещица говоря. На мен ми се струва че ги нямаше при жълтите кубчета или да били твърде незабележими

# 279
Защо целенасочено се търси скандал с Екатерина от страна на Чудомир, който всъщност провали играта им днес? Ако това е начин да отклони вниманието от себе си, е грешен.
Що, на Ивана как й се получава!
Пак о...ка нещата, ама той Любо  виновен!!@

# 280
Ивана защо се навря и кой и каза, че може да реди пъзели джукестата!?
Хайде де...и аз това се чудя!
Единственото ми разумно обяснение, че дуото капитани се боят да не я разочароват( ядосат) и да излезе от "триклетъчната им коалиция".

# 281
Ще ми е забавно да видя как Тошко и Вайс нареждат сами пъзели Grinning

Днес Тошко ми беше много смешен как обижда на "джудже" при неговия внушителен ръст. В него има толкова агресия и злоба, че колкото и да го харесвам в игрите, не искам той да печели този формат. Не искам и Вайс да го печели, въпреки че и той също се представя изключително добре. Всъщност май никой не искам да печели тази година Joy

# 282
  • Испания
Скрит текст:
Ще ми е забавно да видя как Тошко и Вайс нареждат сами пъзели Grinning

Днес Тошко ми беше много смешен как обижда на "джудже" при неговия внушителен ръст. В него има толкова агресия и злоба, че колкото и да го харесвам в игрите, не искам той да печели този формат. Не искам и Вайс да го печели, въпреки че и той също се представя изключително добре.
Всъщност май никой не искам да печели тази година Joy

Сигурна съм, че и Тупарев не иска никой да печели, за да не дава пари за наградата. 

# 283
Лично за мен Чудомир и Станимира са пълна скръб и колкото по-бързо отпаднат толкова по-добре за играта. Нека кажем, че ловците се разпръснат силно се надявам Милен,Йоана и Боби да отидат при рибарите и останалите при жътварите. Чудомир с опита си да създаде кавга тотално в очите ми се превърна в един от най-слабите играчи, а Мира ми е отвратителна от началото със селското си поведение и никакъв хъс , камо ли разбиране от игрите. За мен последните 10-11 са:
Милен
Тодор
Ваня
Йоана
Боби
Николай
Любо
Джери
Вайс
Катя/Лазаринов

# 284
  • Испания
Според Вайс техният пъзел бил много гаден. Жълтите лъчи били толкова бледи, че даже не ги били забелязали. Трябвало да пренареждат пъзела, което им загубило супер много време и трябвало да се взират в абсолютно всяка част, за да видят кое къде трябвало да съвпадне.
Това го коментира в стори.

Коментар от Любомир

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт