💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 910
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 975
Тодор за мен с е първичен човек. Свикнал е всичко да върви по неговата, засегнеш ли го ставаш черната овца. Има спортна злоба и това винаги да е първи. Това обаче не е ринга, не си сам. В племето трябва да си обединител, а не аутсайдер. Разликата м/у Тодор и Вайс е в това, че Вайс е егойст и не би се жертвал за някой от отбора и много хитър. Тодор е стихия, той иска да се доказва, винаги да е център на събитията. Той би се жертвал за хора от племето, но не от милост, а от лиспата да се доказва.

# 976
  • Вестерос
Обаче ако не бяха рибарите щеше да е скучновато. Може да са най-шашавите, но винаги чакам да ги покажат тях Grinning
Кое им е забавното? Изключително инфантилни са всичките. Николай е типичен пример за дълбокия провинциалист. Може ли да е млад човек на 25 години и да не може да говори... срамота. Но това му е най-малкият кусур. Самочувствие без никакво покритие. Утре ще го срещнеш някъде в реалния живот и ще ти каже "я, си го набий уе".
За Александър имах съмнения, че има психични отклонения, но вече съм сигурна.
Останалите няма какво да ги коментирам.
На мен са ми забавни и колоритни. На тебе като не са-ок. Не мисля, че трябва да се обяснявам защо за мен това е така.

# 977
Тодор и героизъм Joy Тази вечер така готино се смях с коментарите тук, че не гледах и толкова внимателно, но тук такива смешни неща прочетох, че се посмях от сърце.
Да, твоето мнение е най-меродавно. Както ти казваш, така е.

На мен са ми забавни. На тебе като не са-ок. не мисля, че трябва да се обяснявам защо за мен това е така.
Въпросът ми беше реторичен. Грам не държа да ми се обясняваш.

# 978
Е, аз нали това казвам. Щом си казала ти, така е на 100%.

# 979
Николай вчера с прасетата си беше за Оскар направо, супер забавен беше. И на мен ми харесват вече Уибауите, в началото им съчувствах, после им се дразнех, сега вече са ми най-забавното нещо във формата.

# 980
  • София
Бяха забавни рибарите,но днес -пълна промяна.Стоят чинно ,приготвили закуска,чакат Кралят Слънце да се събуди и преоблече Simple Smile А на пъзела Катето с благ тон-"а,добре,а извинявай,извинявай,не ти схванах схемата,да добре ,да прав си"Simple SmileМайкооо
Докато Йо отвори пред нас цялата палитра от себе си,Тя да не е издигната в официален говорител на ловците?
Дори в един момент преди играта изкоментира Ваня и аз чаках да видя как ще се издъни,но видях само как Йо не можа да нареди този наистина лесен пъзел.
Жътварите какво да ги обсъдя-ами то само те ще останат-има време.
Направо виждам Ралица в понеделник,с патос как казва-Ловци,вие от най-многобройни станахте най-малобройни за два дни.Вие днес ще наблюдавате,а победителят от двата отбора(Вайс най-накрая реди пъзел и печели Simple Smile ),ще избира пръв кой от вас да вземе.

# 981
Йоанна остана с пръст в устата. Чака до последно за да забие нож на Тошко, но след вота на Влади (напълно логичен между другото и бе прав в разсъждението си) всичко се обезсмисли.
Извинянай, дай пак!???😜

# 982
Тодор тази вечер реди сърцераздирателни слова за доблест, чест и мъжкарство и точно като щях да си скъсам ризата от мъка как долно са постъпили рибарите, завърши с - трябваше да си останат пет и да си  потънат, а не да развалят изграден отбор Joy

# 983
Йоанна остана с пръст в устата. Чака до последно за да забие нож на Тошко, но след вота на Влади (напълно логичен между другото и бе прав в разсъждението си) всичко се обезсмисли.
Извинянай, дай пак!???😜
Влади = Боби. Грешка в имената.

# 984
Тодор е разочарован от правилата и продукцията, 100% съм сигурен, но е подписал договор и няма как да им каже в лицето на Ралица и Димо (не че те са виновни) и за това си го изкара на Рибарите. А той под ефект може и много други неща да е казал, но да е изрязано при монтажа.
Ловците загубиха само заради Симона. Не вижам някаква друга причина. После при 'пъзела' все пак Рибарите имаха 4 кубчета повече в основата и в случая Катя и Милен бяха по-бързи от Йоанна и Лазаринов. Но ако Симона не бе загубила цяла вечност щяха да са първи.
Рибарите много си повярваха нещо. Пак да го кажа. Най-смешното и слабо племе. Само и единствено благодарение на продукцията все още не са се разпаднали.

Голяма си ревла и всяко мнение ти е тотална боза, много ми е забавно да те чета. Хахаха

Големият мъж Тодор, който не си мълчи бил ядосан на продукцията на 100%,ама го било страх да каже нещо, че да не го съдят ахахахах
Ама пък и другото мнениече дори и да каже "Тупарев е педераст" ще го изрежат при монтажа и никога няма са го разберем

Тече ти мисълта 😁

Иначе продукцията помага на Уибауите, много им помага 😄 Затова са ги събрали най-слабото племе. Нямам спомен играчите сами да са си съставяли отборите, както беше в някои сезони на Сървайвър.

Напиши още някоя простотия, та да си легна ведър.. 😘
Ей, това тук сложи в задния "жоб" целия ТУ парев и сие.😄😄😄😄
Ама , че Тошето трудно си цитираше репликите е сигурно защото е бил ядосан на продукцията.!?😀
"Истинските" спортисти не са биячи и мърлячи, отдавна минаха времената на Васко и Жоро.

# 985
  • Sunshine state
Ауу, как се изкефих като номинираха Сюзън, не е истина! Видимо ги жегна. 😁 Така е, като се натискаш да си капитан, на ти сега. 😂 Сега искам тя да си ходи. Йоанна да е следващата, ако може. Да, не се справи Симона в играта, но не тя мъти водите в това племе.
Иначе да си помрънкам, че Ловците са ми любимци и ми е гадно от това, което се случва с племето им по сценарий. 🙄

# 986
Като ви чета коментарите за Сюзън и Вайс, имам чувството, че гледаме различни предавания. В показаното не видях да правят някакви схеми, интриги, или каквото и да е. Малко нагласени разговори, на които очевидно им е казано да обсъдят някаква стратегия. Вайс се излага в инстаграма след снимкит. В епизодите не блестят с интелект, но и не правят впечатление с нещо лошо. Даже напоследък Любо по-кофти привкус ми оставя с неговите изказвания, а ми беше от фаворитите (заедно с Милен и Влади).

Аз имам въпрос към Александър, надявам се отговорът не спада към тайните в договора.

Еднакво време ли прекарваше всеки участник насаме с камерите? Т.е. викаха ли ви всички за монолозите еднакво често, или някои ги привикваха по-често? Защото в предаването определено някои получават доста ефирно време, други - почти никакво.

На някои групови разговори личи, че са инструктирали определени участници "говорете си/кажете какво мислите за еди-какво си/еди-кой си". В повечето индивидуални монолози също изглежда отговарят на поставени зад камера въпроси, а не говорят каквото си искат.

# 987
  • Sunshine state
Вайс и Сюзън са си в схема от преди предаването, така че тия обяснвния, как не се били наговорили, а изведнъж и тримата посочват Влади, хич не вървят. Иначе Любо  и компания се наговаряли.. Крадецът вика дръжте крадеца е тяхната работа. Да си ходят към Столипиново, викам аз. 😂

# 988
Сюзън и Вайс са толкова прости и злобни, че няма на къде. Тошко пък горкия толкова елементарен, чак жал да ти стане.
Милен за пореден път ме впечатлява като човек и спортист. Достоен финалист е.
Мисля, че тази седмица Симона си заминава, но да видим, ще я номинират ли изобщо.

# 989
И мен ме изкефи как номинираха Сюзън и останаха като ударени с мокър парцал. ;р
Обаче ако искат да разбият тройката, трябваше да номинират пак Ивана, защото има по-голям шанс тя да отпадне. Сюзън каквато ще да е, но е приличен играч. За съжаление, мисля, че ще се върне.

Общи условия

Активация на акаунт