💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 889
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 960
Ако Сюзън се върне в играта(в което вярвам), очакваме Вайс отново да е капитан на Жътварите. Властта няма да се даде. Тримата изявени лидери в племената, които раздават командите са Вайс, Тодор и Ники

# 961
Тодор е разочарован от правилата и продукцията, 100% съм сигурен, но е подписал договор и няма как да им каже в лицето на Ралица и Димо (не че те са виновни) и за това си го изкара на Рибарите. А той под ефект може и много други неща да е казал, но да е изрязано при монтажа.
Ловците загубиха само заради Симона. Не вижам някаква друга причина. После при 'пъзела' все пак Рибарите имаха 4 кубчета повече в основата и в случая Катя и Милен бяха по-бързи от Йоанна и Лазаринов. Но ако Симона не бе загубила цяла вечност щяха да са първи.
Рибарите много си повярваха нещо. Пак да го кажа. Най-смешното и слабо племе. Само и единствено благодарение на продукцията все още не са се разпаднали.

Голяма си ревла и всяко мнение ти е тотална боза, много ми е забавно да те чета. Хахаха

Големият мъж Тодор, който не си мълчи бил ядосан на продукцията на 100%,ама го било страх да каже нещо, че да не го съдят ахахахах
Ама пък и другото мнениече дори и да каже "Тупарев е педераст" ще го изрежат при монтажа и никога няма са го разберем

Тече ти мисълта 😁

Иначе продукцията помага на Уибауите, много им помага 😄 Затова са ги събрали най-слабото племе. Нямам спомен играчите сами да са си съставяли отборите, както беше в някои сезони на Сървайвър.

Напиши още някоя простотия, та да си легна ведър.. 😘

# 962
  • Вестерос
Защо някои мислят, че е по важно да се разпадне друго племе, пред това да се засили собственото?Вярно че на Вуте да му е зле е българска поговорка, но все пак не трябва ли да се мисли как да станем силни, вместо как да направим слаби другите?
С Любо или Вайс племето им ще се засили И ще разпаднат друго... Какъв ти Вуте, това е игра. С един куршум- два заек.

# 963
  • Варна
За мен “Игрите” са забавление. И сценарий. Жътварите са ми най- несимпатични като хора. Вайс е с раздвоение на личността. И защо , ако разкриват за сестрите не разкрият и за тяхната интимна връзка със танцьорката. Йоана има всички качества на елитен възпитаник на университет От бръшляновата лига. Обучена е да води дебати, да прави анализ, има завидна физическа подготовка с комплексен характер. Не забравяйте, че специалността и е политология. Тя е единствената теоретично подготвена да води тази игра. Удоволствие е да я гледаш как ги пързаля по пързалката. Ще изгони и Тодор тя. Пак ще си говорим...много сценарий има в нея и е попадение заедно със сестра си за този сезон.
Не съм съгласна. В какви точни дебати участва ? Очевидно нещо съм изтървала. От нея смислен коментар не съм чула. Слушам само как ще саботира игрите. Изказванията и пред камера са много грозни . Умен човек ще си замълчи , а тя се гордее с интригите , които върти. Много е далече Йоана от възпитаник на такъв университет. По пързалката в най-скоро време ще се пусне тя.

# 964
Един Милен пролет не прави. Но една Симона е достатъчна.
Още на първия опит когато достигна на 2 метра от целта и и казаха да се залюлее. Тя направи плах опит и не можа да се помръдне изобщо след което се пусна. От там нататък трябваше да прецени, че не може и просто да си изгори "животите" по-бързо.

Йоана на 2ри пъзел губи без Милен и покритието и нещо взе да се изпарява, за разлика от самочувствието.

Със Тошко съм съгласен само и единствено, че е рано за стратегии в племето, особенно пък докато печелеше и беше най-силното. Йоана само всява смут и разединение в опит да се докаже колко велик стратег е. И то за безмислената роля на капитана. Който освен да има 2 гласа при евентуално равенство, нищо друго не зависи от него. А всъщност може да понесе негативите както се случи при жътварите.
Тошко е спортист и е свикнал да играе по ясни правила, по кодекс и т.н. Уви тук такива няма, дори нарочно всичко се сменя в движение... Жалко за него, че не го е проумял и се дразни на явните провокации от страна на продукцията.
Милен се опита да му изясни картинката, той е прав за себе си. Може никога да не се върне при ловците. Ако не се впише веднага, ще бъде номиниран, няма много избор.

Разпадането на ловците изглежда все по-реално и по-близо.

# 965
  • Вестерос
Обаче ако не бяха рибарите щеше да е скучновато. Може да са най-шашавите, но винаги чакам да ги покажат тях Grinning

# 966
От промото за утре има един момент, в който ловците са около масата в кухнята и Симона и още някой го нямаше (не видях кой, може би Тодор). Предполагам, че въпросните двама са на битка за спасение.

# 967
  • Sofia
Mrporter, Diavolo е мъж, както и никът му подсказва.

# 968
  • Вестерос
Силните, умните и красивите  Wink
Не са формирани 3 отбора силни.
Да ги пускат преди сезона да си теглят жребий, тогава ще жаля за разбиване на "най-силното" племе.
Тази година са Силните ,Глупавите и Психодиспансера.
Честно казано аз си избирам последното Grinning Grinning

За Таяк и Минданао каква беше историята, че ми е познато.?

# 969
А аз продължавам да съм в "Очакване на Годо" относно Мая Smile

Играта за спасяване утре май ще е интересна.

# 970
Обаче ако не бяха рибарите щеше да е скучновато. Може да са най-шашавите, но винаги чакам да ги покажат тях Grinning
Кое им е забавното? Изключително инфантилни са всичките. Николай е типичен пример за дълбокия провинциалист. Може ли да е млад човек на 25 години и да не може да говори... срамота. Но това му е най-малкият кусур. Самочувствие без никакво покритие. Утре ще го срещнеш някъде в реалния живот и ще ти каже "я, си го набий уе".
За Александър имах съмнения, че има психични отклонения, но вече съм сигурна.
Останалите няма какво да ги коментирам.

# 971
  • Вестерос
Вие сте много странни хора. 🙄 Аз обичам да сглобявам мебели. Те са повече от пъзел в днешно време, но на мен ми е любимо занимание. У нас съм сглобила холна секция, две нощни шкафчета, скрин и спалня, и на приятели гардероб, спалня, скрин и две нощни шкафчета, като разглобих предишните. Защо ви е чудно, че Катя като видя този тъп и елементарен "пъзел" го сглоби със затворени очи?! Е за него съм съгласна, че се реди за "няколко секунди" както казва Йоанчето. Та ходила на уроци едва ли не Катя, с предварително обучение как се реди тоя "пъзел", който само член на МЕНСА може да го сглоби едва ли не. Моля ви се, някои хора не са толкова елементарни като Ивана!
Това се опитвам да обясня и аз от вчера, че не беше труден и 100% съм сигурна в някоя игра го имаше пак. НО не, показали са на Катя предварително, мхм.

# 972
Сички дават сичко от себе си...не мога да му слушам речите на Тодор.

# 973
  • Вестерос
Прав е Тодор. Просто не смее да каже на глас - продукцията е виновна. Може да е всякакъв, но е там за битката, за играта в най-първичния и вид. Дали би взел играч или не няма как да знаем, но той разсъжава като спортист. Бойните изкуства възпитават и подобно отношение спрямо живота. Не съм му фен, просто отбелязвам, че разбирам мнението му и на какво е базирано.
Мишоците и пораженците винаги биха се хванали за сламка за да оцелеят и се крият зад телата на другите, а такива като Тодор са с рогата напред и обикновено падат първи, но и от такива хора може да се очаква героизъм, да те спасят или подадат ръка в тежък момент, докато другите ще са избягали отдавна.
Изумявам се понякога какви неща пишеш ...
Toдор говори глупости за пред камера. ако беше обратното, щеше веднага да дръпне някой.
Да ти разкажа ли за този типаж и как бойните изкуства са го възпитали?

# 974
  • София

и още един

Игри на волята: България (14.10.2020)
Сезон 2 Епизод 29

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението  

Скрит текст: Скрий

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 23:42 от Mari_Mar

Общи условия