💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 039
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 945
Най-лесно ми е да следя промените в сценария според това как третокласникът ми си променя мнението за участниците Grinning Тошко май е имал пререкания с продуцентите, защото последните епизоди очевидно го очернят много систематично. Никога не съм му била фен, но в случая му съчувствам. Лудото Кате може и да го готвят за финал, защото става все по-велика. Йоана и сто пъти да повтори колко ги може пъзелите, само детето и вярва. Да, справя се прилично, но в сравнение със сестра си - не особено блестящо. И в предните игри Милен далеч не ѝ беше асистент, а си редеше поне колкото нея, ако не и повече.

Симона забелязах, че я попитаха за ръцете още преди играта, но не направих връзка с тегленето на лодките. Мислех, че е пострадала при някое от предните ровения в пясък, а падането го отдавах на някъв крем, с който се е намазала. На нея си ѝ куца реалната самооценка, та няма други виновни. Жалко, беше ми от по-симпатичните жени, но сигурно ще си ходи.

Жътварите всъщност са най-стабилен отбор - да, на два лагера са, но няма толкова драми при тях, дори ако броим сценариите на Ивана. За обтягането на отношенията между лагерите известна роля има и Любо. Никой не ми е крайно антипатичен от жълтите - леко безлични, постоянни като представяне, без значение дали са в лукс, или в мизерия.

# 946
  • Испания
И Николай ще уринира в химическата тоалетна?!?   Не вярвам

Постановка беше.
Днес си пуснах епизода от вчера. Първо Станимира вика Николай, за да го събуди, че да носи вода. След това дават, че той е с гръб и тя крещи: "Отварям си очите, а ти ... до палатката". Та тя беше напълно събудена и го събуди него. Пак не са догледали от продукцията какво монтират.

# 947
Лицемерните изказвания и двойния стандарт на групата Ивана, Сюзън, Вайс какво да ги коментира човек...

Тодор като някакво дете се държи. Тропа с краче и рие. Много добър играч е, обаче не стане ли неговата и яката се вкисва. Поданиците му там, с малки изключения, ходят на пръсти около него.
Ваня обаче я разбирам защо не желае да се конфронтира с него и се съгласява, само и само да не и дудне. В началото, когато тя редовно се дрънкаше с него, останалите само гледаха и не се месеха. На никого не е длъжна сега да взема страна. Тя тая попара я е сърбала.

Милен се сработи добре с Рибарите, но в тая игра ми се струва, че те по-скоро на Симона трябва да благодарят. На копането Ловците ги настигнаха и на практика извадиха сандъка почти едновревменно двата отбора. Ако Симона не се беше забавила толкова и бяха започнали да копат по едно и също време, Ловците щяха да са почнали да целят пъзела, докато Рибарите са още на средата на дупката.

# 948
Личен коментар за физиката на участник.
Досега съм се въздържал от подобен тип коментари.
Скрит текст:
Не съм любител на силикона, но на едрата костна структура на Симона специално при нея за мен силикона не стои зле и несъразмерно с тялото и. А това, че и пречи е нелепо и несъстоятелно твърдение според мен.
Аз не го казвам като нещо лошо, не сте ме разбрал. Даже я оправдавам до някаква степен.
При някои физически натоварвания по-големия бюст понякога създава неудобство.
Затова казах, че спортиските (повечето) се въздържат именно заради това.
Иначе аз не съм против, дори на Симона са много естетични, но пак са си големички...но ясно защо, по-малки нямаше да и седят добре.

# 949
Тодор се усети, че вече няма да е толкова силно "неговото" племе, не можа да си признае МЪЖКИ, че яко го е хванало яд че играта е такава и вкара версията колко била недстойна постъпката на рибарите за да се изкара най достояния тип на света. Много се изкефих на Милен че каза "мисля че не е прав" направо го заби.

# 950
Замислих се, че за триото Вайс-Сюзан-Ивана ... и как всъщност Сюзан и Вайс са си дуо, просто са придърпали Ивана, която да им е боксова круша и да обира гласовете на номинациите. На пъзелите винаги е някой от другата тройка (Влади/Любо/Джералдин) + Ивана - тя е константа (просто защото никой друг не поема инициативата, не е тя да се бута да ходи). И така след всеки провал на пъзел до момента гласовете се разпределяха между Ивана и още някой .... Много, много приятно се изненадах от номинацията на Сюзан днес, ... усетиха се другите да атакуват същинското ядро на коалицията, а не жертвеното агне Simple Smile

# 951
Рибарите сега са с трима силни играчи - Николай, Екатерина и Милен, и трима посредствени - Мира, Чудомир и Алекс. Ще е интересно как ще се представят в този си състав в следващите игри.

# 952
Трябваше да отстрелят Ивана според мен - реално тя няма кой да бие вече от оставащите играчи. Последните игри все избира да е на пъзел с някой друг - хем не играе, хем прехвърля после вината за пъзела. Но се надявам Сюзън да отпадне, за да видя гнева и жалкото човече Вайс.
Изобщо повечето играчи са така избрани, че по-скоро ги е наел психиатър, а не психолог.

# 953
Боби за мен беше най-искрения, най-разумния и ми се вдигна като фаворит. Истински модерен мъж не като някои други пандизджии. Страхотно представяне комуникативно и физически. За мен лично вече 85 процента от участниците не заслужават да продължат. Змиите от жътварите са уникално прости и огледално се опитват да бъдат много честни, а именно говорят за себе си като обвиняват "коалицията". Любо ме издразни, че не каза нищо, но знам, че е с причина, защото разбра, че явно няма как да преуспее справедливост в това мизерно племе. Милен,Боби,Ваня,Николай,Катя,Любо,Джери(И донякъде Йоана). Това са образовани,интелигентни и добри играчи с достойнство. Николай и Катя малко куцат, но са сърцати и ги харесвам. Всичко друго е скръб. Игри на волята трябва да бъде спечелена от хора с мисъл,цел и физическа подготовка. Това е...А и естествено Ивана, която при първа възможност ще бъде отсвирена от Дуото на тъпотията, но тя ще го разбере твърде късно. Ха ха ха

# 954
Тодор е нагледното доказателство за това, че колкото си по-тъп, толкова е по-трудно да го скриеш. Бил си казвал честно мнението. Някои мнения е далеч по-добре да си ги премълчиш, но къде толкова акъл. Сега много, ама много ще се зарадвам, ако някоя група активисти го подгони за "женските" номера и "женския" отбор. Не че си падам по тънкообидни НПО-та, но точно за този екземпляр много ще ми е драго да го посгърчат малко.
В един момент, точно за две минути след играта, реакциите на Милен и на Тодор показаха огромната пропаст, която стои между средноинтелигентен човек и Тодор.

# 955
Ловците мисля, че ще номинират Симона и Лазаринов, Тошко никой няма да има смелост да го номинират. И според мен Симона ще си тръгне вдругиден

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 23:30 от elpi

# 956
Начи искам да кажа на семейството на Катя - уважаема майко на Катя, ако трябва да си избереш някоя от твоите дъщери, с която все пак има нещо, с което да се гордееш, това НЕ Е Йоана! Това е Катя. Третата е още малка и гледай да не я направиш като Йоанчето.

Да се присъединя и аз!  С уточнението, че с най-малката си сестра, Катя няма обща майка.

Иначе, ако целта е била да покажат как умната, добра и можеща Йоанна ще се жертва за да дадеш шанс за изява на кака си - не им се получи на продукцията. Разбра се, че Катерина няма нужда от ничия подкрепа, даже напротив - не се спира пред нищо и пред никого. Не е идеална Катя, но ако нещата са на кантар - 1000 пъти предпочитам избухливия й характер пред някаква подмолна, тайна стратегия, каквато има Йоанна.

Симона се изложи много наистина днес. Колко пъти й казаха - накрая да падне бързо и това не пожела. Приятно-неприятно - най-слабата си е в момента.

Милен някак ми се стори, че дори остана доволен от рокадата. Имаше нужда да се отдели от Тошко.

# 957
Тошко никой няма да има смелост да го номинират.
Ако малката интригантка си оплете добре кошничката, като нищо може и да ги подкове да номинират Тодор, а той напълно си го заслужава, но е такова добиче, че няма да се даде на физическа игра. Ще го държат за сеир, после ще му натресат една логическа задача, ще му се изпари мозъка и ще е до там. Но това когато продукцията реши, че вече не ѝ е нужен.

# 958
  • Испания
И двете сестри са от лицемерни по-лицемерни. Екатерина изпада в телешки възторг, като се срещне със сестра си, а след това прави изявление:

Да се обичат не пред камерите, а извън тях. Те правят точно обратното.

# 959
На промото за следващия епизод бяха Сюзън срещу Влади на пъзели, ще е весело.

Общи условия

Активация на акаунт