Шестокласници през 2020/2021

• 28 200
  • 810
  •   1
Отговори
# 300
  • София
За гимназистите предложи Фъндъкова, с уговорката, че ще е за 1 месец

# 301
Аз на тия уговорки за по две седмици - месец вяра нямам. За месец нищо няма да се промени.

# 302
  • в страната на чудесата
В темата за Ковид четох, че Фандъкова днес е казала, че в понеделник ще умуват дали горните класове да минат на ДО. Но кои са горните класове - не знам.
Гимназистите

# 303
  • Пловдив
Току що говорих с класната. Обясних , че детето е с алергичен ринит в момента и че е невъзможно носенето на маска 6 часа. Аз без маска няма да я пусна. Говорихме за ДО, беше отзивчива, прояви разбиране. Каза че ще провери какви документи трябват и ще задействаме нещата. Аз знам, но след като тя предложи ще изчакам.

# 304
Подавайте за ДО, няма да затворят, докато лайното във вентилатора не се  разпръсне хубавичко. А тогава ще е все едно. Може би вече е късно.
Чух определението Вълчо Гейов, министър на клъстерите.

# 305
Аз също смятам,че няма да ги пуснат за ДО,въпреки,че ситуацията  започва да излиза извън контрол.Нямат в класа ковид,но имат перманентно 7-8 отсъстващи деца.Явно са сезонни  вируси,то те са неизбежни.Дано не изпускат момента,че ще е страшно!
Иначе домашните,уроците,контролните  и емоциите си вървят.

# 306
Понеже следя обстановката в Пловдивска област, ми прави впечатление че в СУ Патриарх Евтимий са пламнали седмите класове, и сякаш това е училището с най-много заболели ученици .
Има ли някое дете от темата което учи там? Интересува ме какви мерки са предприети в училището от чисто любопитство.

# 307
И при нас са карантинирани 2 седми класа от средата на месеца и 1 пети малко след това. А се оказа, че още от 28.09 е имало карантиниран седми клас. Явно съм била в блажено неведение, защото не познавам никой от родителите в училището и не съм в никакви групи. Случайно реших да видя фейсбук страницата вчера.

# 308
renident - дано се получат нещата при вас.

Да се надяваме че в най - скоро време ще минем на ДО ( ОЕСР ).
Преди малко в школо се появи оценката от входното по География - 4, малко след нея и по БЕЛ - 4 - втора оценка пак от някакъв тест, сега ще чакаме по ИТ, явно тях Г - на още не ги е проверил, мойта като и казах че от утре се връща на работа и се разочарова, изобщо не го харесват децата, макар че не виждам причина тя да не го харесва, тъй като на нея нищо не и е направил.
В сряда спортен празник, в четвъртък патронен, питах класната може ли да не присъства и отговора и беше - ако не се чувства добре може, еее няма как иска или не ще иде, тя пък е и във вокалната и как ще се проведе този патронен празник идея нямам.
Само се моля наистина от почивните дни да се мине директно на онлайн.

# 309
  • Пловдив
vita, нещо информацията в Пловдив не е адекватна. В нашето училище има карантиниран 7 клас, но РЗИ още не го е обявил?!? Странно е че и класната не знае, а е качено на сайта на училището. Отделно каза за още деца, карантинирани заради болен в семейството, а на сайта липсват.

# 310
Информацията е за ученици с положителен тест т. е. доказан Коронавирус, поне аз така го разбирам, а не за карантинирани (те може да са контактни, но не и болни).

# 311
При нас дават веднъж седмично, в понеделник, информация за класове и брой ученици под карантина, учители. Ние така или иначе сме ДО до края на седмицата. Надявам се след това да се върнат присъствено, който не иска да учи от къщи. Утре изпращам набора в София до петък за държавното по гимнастика. Не мога и не желая да го спирам. Това му е най-важното състезание за годината.

# 312
Успех! 🍀🤞

# 313
  • Пловдив
Информацията е за ученици с положителен тест т. е. доказан Коронавирус, поне аз така го разбирам, а не за карантинирани (те може да са контактни, но не и болни).
Така би трябвало да е.Има ученик от 7 клас с положителен ковид тест.Класът е карантиниран от петък,детето е било на училище в четвъртък.В РЗИ нашето училище не е обявено още.
Иначе самото училище е обявило и класове в ,които има контактни деца на родители.
ston ,първо място да вземе юнака,за целия труд ,който полага!

# 314
ston, пожелавам успех на момчето и да спечели първото място.
Успех Flowers Four Leaf Clover, Trophy

Общи условия

Активация на акаунт