ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 679
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Никога не съм ходила в Елена. Само съм гледала снимки и много ми харесва. Едно от местата от моя безкраен списък за ходене. А време няма. Обичаме да ходим някъде за по-дълго, 2-3 дни не са ни достатъчни.
Дано да одъртеем здрави, с акъла си и да имаме финансова възможност. Тогава ще обикалям на воля.

# 136
  • София
Любима коледна тема сте подхванали. У нас винаги украсявам много рано, около 1.11, както се прави в Германия. По това време на годината тя много ми липсва. Тук няма този дух, емоции, красота, настроение.
За да не страдам много, Господ ми изпрати сина ми точно на Коледа. Та за нас е двоен празник.
Последните години се приготвям повече от преди, споделям снимкa с вас. 😊

# 137
  • Между гори и планини
Говорим тъкмо с Пубера за училище. Стана дума за момичетата които май го харесват, едната иска да стои до него, другата да си играе с косата му. Гледам им фб и двете много хубави, а моя се спича яко 😂 Много ми е смешен. Обаче ми харесва, че си говорим като приятели, обичам го за това че ми споделя всичко. От малък му повтарям, че приемам и най- лошата истина, пред хубавата лъжа.
П.п за всички които искат да гледат още снимки, могат да ме намерят във Фб. Тук съм с истинското си име - малкото е латинско - дафинов лист. Фамилията е Череша на арабски с град в Испания , близо до Мадрид. Едно време се е наричал Врата към Гранада. Прапрапра дядото на мъжа ми е бил благородник по времето на крал Алфонсо VIII . Хайде открийте ме . Инфо има в Гугльо

# 138
Ми, до края на месеца сме онлайн. Харесва ми, не ми харесва, това е положението в момента като сме се омазали така. Вчера почина учителка от нашето училище. Много бързо протекла пневмония. Чакат утре резултат от теста ѝ. Освен да ви напомня да се пазите, няма какво друго да кажа.

# 139
Много съжалявам Sad

# 140
  • Между гори и планини
Ми, до края на месеца сме онлайн. Харесва ми, не ми харесва, това е положението в момента като сме се омазали така. Вчера почина учителка от нашето училище. Много бързо протекла пневмония. Чакат утре резултат от теста ѝ. Освен да ви напомня да се пазите, няма какво друго да кажа.
Ужас! Настръхнах! Бъдете здрави!!!

# 141
  • София
Ох, Стон. 😐

# 142
  • гр.София
И вие се пазете , ston!

# 143
  • у дома
Никога не съм ходила в Елена.
И ние така-а не е като да не сме обиколили България...
На мен сърцето ми е в Родопите Heart

И се записвам чааак на 10 стр-с това темпо на писане трябва да спра да работя,за да ви изчитам.

Моето пък харесва философията-даже днес има 6ца-за разлика от др ми дете,за което този предмет беше мъка.И явно си е до дете,а не до учител,защото наборът се е поднал при философката на брат си.

Дописвам-ужасно е,това,което пише ston-аз съм го преживяла с наборът-в края на 2 кл внезапоно на 52г почина госпожата му-децата бяха в потрес,а и ние родителите,защото беше като втора майка за децата ни...
Ston,пазете се.

# 144
  • софия
Ston, звучи ужасно. Дано не се отрази твърде много на психиката на децата (ох, не знам как да го напиша най-правилно. все звучи гадно).
Дистанционно, присъствено, по-важното е да сме живи и здрави. И това ще мине.

# 145
Eлена, Габрово и Вт. Търново са ми най-близките планински и любими места, а и Трявна .. Но ние сме си балканджии хора и там си ни влече. Дори детето може да стои с часове в някое старовремско заведение и да разсъждава как са живели пра-пра бабите и дядовците му.
Ако трябва да съм честна Еленския бут не е нашето нещо, но обичаме филе Елена Simple Smile  Правя всяка година Simple Smile по около 20 парчета, няма нищо общо с продаваните в магазина

Стон, ужасно звучи. Наше близко семейство са болни, днес не успяхме да се свържем с тях и ми е леко напрегнато.

# 146
  • у дома...
Честно вече не знам нито кое е по-добрия вариант, нито каква е истината. Знам само, че в такъв абсурд и в такава реалност не съм живяла. Искам просто да се събудя сутринта и всичко да е както преди. Имам възрастен баща с куп болести, съпругът ми за песионирането си от полицията си тръгна с диабет и високо кръвно, за себе си нямам време да мисля...

# 147
  • sofia
 Да, такива новини ме смръзват. Това е годината, в която най- рядко посещавам нашите и като видя приятел инстинктивно тръгвам към прегръдка, а после се отдръпвам. Детето не ходи при баба си, която го е отгледала, освен ако не се налага да го оставим сам за няколко дни. Намалили сме всички контакти до санитарния минимум.  Вече номер едно условие ми е  да спим добре, с достатъчно количество сън, за да не отслабне имунитета. Никакви домашни до посреднощ.
    А колко хубаво беше преди, как ми се ходи на коледни концерти...

# 148
  • Между гори и планини
Просто майка и мен ме е страх и искам да си стоим у дома докато всичко свърши. Съпруга ми е в пенсия по болест, всяка кашлица при него обръща в бронхит, майка ми е на 75г сама във Варна, баща ми на 80 в хоспис за стари хора. Направо имам чувството че живеем в паралелна вселена.

# 149
  • София
Малко по-смирено трябва да я караме.
Ние много вероятно сме някакви прашинки от гледна точка на Вселената.
Ами това е положението, ще трябва да го избутаме някак този период. Винаги може да бъде и по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт