Дълга връзка без развитие и промяна в отношенията

• 11 616
  • 236
  •   1
Отговори
# 150
Сперматозоидите, викаш, да не идат зян 🤣

# 151
Не става ясно дали човекът въобще е отварял дума за раздяла или просто е предупреждаван от крехкото, нежно женско създание, пък да си решава.
Превенция Simple Smile
Дренка, аз не си мисля, че мъжът ми е с мен, заради страха от загуба на материалното. Аз знам, че ме обича. Но сме си имали своите битки и двамата сме "показвали нокти и оголвали зъби", просто ми хареса като му го изсъсках насреща, нещо като "терца майорна" в белота. Крехка-некрехка, премерихме сили и аз се почуствах добре.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 22:10 от buttercake

# 152
Мерси съм, че само под заплаха би стоял с мен. Не ти ща и подписа и нищо.
Buttercake, това не е християнско, душа.
Що да не е християнско?  Дух и материя са едно.

Ми що спираш секса на човека тогава?
Това не е много християнско също.
Напротив, точно обратното. Всъщност въздържанието на страстите води към смирение.

Щото има там и друго писано, за съпружеските задължения...
Но явно според ситуацията, подбираме угодните пасажи.

# 153
Ххххахах, абе що не свиркате, че тук е купонът.
Смирения, религия, санкции, дресировки.
Изводът какъв е?
Материално осигурена жена дърпа конците и санкционира.
Ами, ако и мъжът е осигурен, какво се случва? Thinking
Как ми е "спряла" секса, така съм си тръгнал. Laughing
Не знаех, че сексът се спира, как, с копче ли? Thinking
Не на мен тия.
Как е търпял 15 г. "момъкът" сала са чудя. Joy

# 154
Бе, недей знай много, че ще дойде и твоят секс ще ти спре, че и имотите ще ти вземе. Ще ти се прииска да смениш религията. Joy

# 155
Невинен, у наше село БГ това няма как да ми се случи, защото съм много в час с нещата, но виж, ако "взема" чужденка и то в нейната държава, ще ми е трудно "измъкването".
Някои са много хитри, и си оплитат кошницата.
Жени по-често.
Мъжете сме по-първични - искаме си сексa, жената до нас да е доволна, без да мрънка много, много, и това горе-долу. Laughing

# 156
  • Paris, France
Не на мен тия.

Като се роди детето има 2-3 месеца лохии. Е, не винаги. Има месечен цикъл. Понякога трябва да се спре през бременност . После, имаме си главобол, г*зобол.

# 157
Е то май за друго спиране идеше реч, като джобните на хлапето. Ама няма лошо да се знаят и другите положения. Нали сме си наши.

# 158
Хахха, как не се очудвам от включването ти.
Знам, че ще има "порязване", ама все пак, ще го мислим, да не слагаме коня пред каруцата.
Невена, отворена си, знаеш, че има и други начини за задоволяване. Rolling EyesSweat Smile

# 159
Ххххахах, абе що не свиркате, че тук е купонът.
Смирения, религия, санкции, дресировки.
Изводът какъв е?
Материално осигурена жена дърпа конците и санкционира.
Ами, ако и мъжът е осигурен, какво се случва? Thinking
Как ми е "спряла" секса, така съм си тръгнал. Laughing
Не на мен тия.
И като си тръгнеш к'во ще стане ? Загубата е за теб. Ще ти трябват нови усилия да свалиш нова. Много често пари, ако си трътлест и плешив. На мен няма да ми коства нищо, да пусна на следващия (около 2-6 часа), ако реша.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 23:03 от buttercake

# 160
Значи, тръгнахме от там, че не е хубаво да се живее в грях и да се раждат деца без брак, та до там, че колко му е да се пуснем към следващия (ако се случи тъй, че мъжът ни, законния и за пред дядо Боже, има достатъчно кинти да ни напусне).
Все по-интересно става... 😀

# 161
Това щях да напиша - потенциално комедийният сериал е стабилен, доста хилене. Mr. Green

tuali, зарибяваш ме.

Маслен кекс Cookie, викаш 2 до 6 часа и си вече със следващия. Thinking
Ама може и мъжо ти да си има "зад кулисите" някоя, ти докато му спираш кранчето на секса. Laughing
Ако приемем, че си ми жена, да не мислиш, че с такова отношение, и говорене ще те търпя.
А в твое жилище няма как да съм, аз осигурявам това.
Събирам ти куфарчето Wear School SatchelWear PouchWear Handbag и си отивай в твоето, или при мама и тати.
Или мъжо ти е дошъл в твоето жилище наготово?
Има и такива ситуации. Toва в на кой е без значение при нормална връзка, гледа се удобството.
Няма лошо, това не е от значение, както и tuali ти каза, няма ли либофФ, съжителството е безсмислено.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 23:17 от FragranceFanatic

# 162
То такова сценарии, заповащи с АКО... Ако рибата беше в тигана и майка ми беше мъжка...

Хората си знаят най-добре в какви отношения с кого са и до каква степен могат да си позволят да се "гаврят" с половинките си.

Само искам да помоля "да познавате Православната Христианска вяра - демек нашата официална, на българите"

# 163
  • Paris, France
Невена, отворена си, знаеш, че има и други начини за задоволяване. Rolling EyesSweat Smile

Има, но в тона на темата:

1. Ислямът не ги препоръчва

2. Православната църква не ги одобрява.

3. Католицизмът ги забранява.

4. Много жени се цупим на някои начини.

А за зъбобол, хемороиди и схванати пръсти да си чувал? 🤐🤐🤐

# 164
Хората си знаят най-добре в какви отношения с кого са и до каква степен могат да си позволят да се "гаврят" с половинките си.
Абсолютно си прав по принцип.
Няма как да сме в нечии обувки, но можем да тълкуваме през нашата призма нечие поведение и мисли, и да споделяме как ние бихме  постъпили, какво бихме и какво не толерирали.

Невена, чувАл съм, мхм. Laughing
Ама, айде цялата съвкупност, като такава, да не ми се случва.
Даже не знам има ли такива.
ААаа, или ти в "тон с темата". Joy
То е ясно, че се водят разговори, ама все пак.
E, aз си падам по разкрепостени, без свян, и без религиозни и тем подобни глупави извинения. Laughing
С глас ме разсмя.
С tuali сте много зарибяващи.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 23:37 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт