Дълга връзка без развитие и промяна в отношенията

• 11 671
  • 236
  •   1
Отговори
# 165
Хората си знаят най-добре в какви отношения с кого са и до каква степен могат да си позволят да се "гаврят" с половинките си.
Абсолютно си прав по принцип.
Няма как да сме в нечии обувки, но можем да тълкуваме през нашата призма нечие поведение и мисли, и да споделяме как ние бихме  постъпили, какво бихме и какво не толерирали.

Да, бе, ама не ги знаем колко фатални са тук жените и как завъртат глави - може да сме и по-зле от настиящите им половинки, ако им паднем в ръцете. То на жена вяра да нямаш. Тва някъде в Библията споменава ли се? Ако не, да се допише.

# 166
Това щях да напиша - потенциално комедийният сериал е стабилен, доста хилене. Mr. Green

tuali, зарибяваш ме.

Маслен кекс Cookie, викаш 2 до 6 часа и си вече със следващия. Thinking
Ама може и мъжо ти да си има "зад кулисите" някоя, ти докато му спираш кранчето на секса. Laughing
Ако приемем, че си ми жена, да не мислиш, че с такова отношение, и говорене ще те търпя.
А в твое жилище няма как да съм, аз осигурявам това.
Събирам ти куфарчето Wear School SatchelWear PouchWear Handbag и си отивай в твоето, или при мама и тати.
Или мъжо ти е дошъл в твоето жилище наготово?
Има и такива ситуации. Toва в на кой е без значение при нормална връзка, гледа се удобството.
Няма лошо, това не е от значение, както и tuali ти каза, няма ли либофФ, съжителството е безсмислено.
Аз на мъжът ми не му говоря така. Ама и той не мисли като теб. Той по-друг начин гледа на жените. Той обича жените, кеф му е да дава. Уважава ги. Добре възпитан мъж на положение, харизматичен. Аз затова се влюбих в него. Харесвам такива мъже просто. Какъв мой твой апартамент ? Аз имам наследствени имоти, къща и апартамент от наште. Той също. Купихме си нов общ преди години. Ако се разведем той ще го остави на мен и децата. В крайна сметка нали всичко мое, негово и наше остава за нашите деца ?

# 167
Невинен, не ме интересува религията, това е "схема" за промиване на мозъци.
А за жените - с глава на раменете и умната, то си показва, всякакви има.
Мамите не ги коментираме, има всякакви, все пак е анонимно, всеки се представя в "светлина", пречупена сега през много проблеми от всякакъв характер.
Сега не е време за нищо и никакви сериозни финансови и каквито и да е стъпки. Размирни времена са.
Дроби лаф, гледай си здравето, и нашето време ще дойде за всичко, говоря за абсолютно всеки, всеки има нещо, което иска да направи и т.н. Wink
Завъртането на глава може да се контролира, ако не си бунак, общуваш, то си показва.
Има много добри актриси, но има и изключително земни и истински жени.

# 168
Аз много харесвам такива скици с "не толерирам това и онова" и "ако имах жена щях да я скъсам от секс и бой". Всъщност, мъжете даже и не подозират колко толерантни са, особено тези .. наострените.

# 169
Всеки човек има праг на толерантност, компромис, търпение, това казвам.
Какво за "ако имах жена"?
Имал съм, юридически не, но семейни начала, същото е, без юридическите бумаги. Гаджета много, все пак не съм на 20, а сега не е време затова, всеки си е дома и се е изолирал.
Закачай се иначе колкото ти душа иска, нямам проблем с това, Евичка.
Всеки е някаква скица, дори и ти.

Маслен кекс, точно този "мой и твой апартамент", което ти обясни, но аз не съм го знаел.
Няма как да разсъждават по един и същи начин двама души.
Чудесно, и аз ги обожавам жените, но правилните.
На бунак му се качват на главата, аз не съм такъв.
Живи и здрави.
За децата остава всичко по принцип, да.

# 170
  • София
Напротив, точно обратното!
Мъжете много добре знаят колко са толерантни.
Затова хич и не искат да имат вземане даване с такива "наострени".
И хич не ги отразяват още на ниво свалка.
Та за тях си остава варианта, или да уцелят някой още "по-наострен" от тях, или някой мухъл, който няма проблем да го мачкат. Само и само да не е сам.
Simple Smile

# 171
Всеки човек има праг на толерантност, компромис, търпение, това казвам.
Какво за "ако имах жена"?
Имал съм, юридически не, но семейни начала, същото е, без юридическите бумаги. Гаджета много, все пак не съм на 20, а сега не е време затова, всеки си е дома и се е изолирал.
Закачай се иначе колкото ти душа иска, нямам проблем с това, Евичка.
Всеки е някаква скица, дори и ти.

Маслен кекс, точно този "мой и твой апартамент", което ти обясни, но аз не съм го знаел.
Няма как да разсъждават по един и същи начин двама души.
Чудесно, и аз ги обожавам жените, но правилните.
На бунак му се качват на главата, аз не съм такъв.
Живи и здрави.
За децата остава всичко по принцип, да.
Парфюмче, абе пусни ги тез жени да ти се качат на главата. Много се пазиш. Вече имам чувството, че това е някаква национална черта на наште мъже, "сакън да не ме направят на бунак" Аз да и купя герданче, тя да ме зареже след време. Я по-добре да не и купувам нищо засега, ми да я тествам дали е правилната (добра като мама и да готви като нея)
Ей тъй и ти някъде ще си изпревариш късмета.

# 172
  • София
Купува се само готвено, вие в кой век живеете?
Последно аз готвех на гаджетата. Някакви простички неща. Сандвичи, замразена пица Simple Smile А и на мама не ѝ е била сила готвенето. Не е могла да ме разглези. Направо ужас! Сега по какво ще хейтим ...

# 173
Объркала си се.
Изобщо не коментирам за герданчета и подаръчета.
Спонтанно много подаръци съм правил и обичам, от сърце, не е там въпросът. За съвсем други неща говоря.
Отношението, ценностната система, такива неща.
Много ни е различно мисленето.
Няма мама. Самостоятелен съм, от много малкото и мъже, и жени.
От готвачка нямам нужда, сам си правя здравословното меню.
От чистачка също нямам нужда.
И още мога да ти обяснявам, но да не бистриме толкова.
Що не си при мъжо ти сега и не "месите маслен кекс"?
Или е на пост и молитва Hands Pray тази вечер, санкциониран?

# 174
Хората си знаят най-добре в какви отношения с кого са и до каква степен могат да си позволят да се "гаврят" с половинките си.
Абсолютно си прав по принцип.
Няма как да сме в нечии обувки, но можем да тълкуваме през нашата призма нечие поведение и мисли, и да споделяме как ние бихме  постъпили, какво бихме и какво не толерирали.

Да, бе, ама не ги знаем колко фатални са тук жените и как завъртат глави - може да сме и по-зле от настиящите им половинки, ако им паднем в ръцете. То на жена вяра да нямаш. Тва някъде в Библията споменава ли се? Ако не, да се допише.

Саломе и танцът на седемте воала.
Лоша раЛта!

# 175
  • Най-красивата страна
Buttercake се изказа леко агресивно,но всъщност е права.
Съвсем естествено е ,ако мъжа си тръгне,жилището да остане за майката с децата и колата също.
А в някои европейски държави, майката ще получава и достатъчно голяма издръжка .....

# 176
Не съм чела другите коментари, но опит мога да ти кажа да поставиш ребом въпроса и да си биеш камшика, ако не желае брак и деца или протака. Две години и половина си е предостатъчно време за опознаване. Ако не желае брак и деца с теб, по-добре да те пусне да си търсиш щастието другаде. Много по-добре сега отколкото на 35 да се събудиш сама и тепърва да търсиш мъж, а после да обикаляш с години репродуктивните лекари, да се тъпчеш с хормони и тям подобни красотички.

# 177
  • София
Не знам защо всички повтарят  "ако не желае брак".
Това изобщо не е единственият проблем.

Аз по-скоро долавям, че момичето е интелигентно, иска да се занимава (или се занимава) с образование, кариера.
А мъжът е просто момче, което си остава интелектуално на нивото от преди 10 години. Вероятно работи някаква обща работа, най-много механик.
Не е бракът проблема, според мен.

# 178
Тангра, механици, сервизи, общаци, както някой им казва, не е задължително да не изкарват пари.
Сервизите са пълни.
Втори ден не мога да си взема моята, защото колкото и да са ми близки, като им влезнат двама с тежък ремонт, искаш не искаш чакаш, а аз мога да съм за 3-4 дреболии.
Вярно, че приоритизират "спешност", което е нормално, но все пак. Simple Smile

# 179
Не са само парите. Интелектуалните различия са кофти тръпка. Не можеш да вдигнеш левел, другият те дърпа назад.

Общи условия

Активация на акаунт