Дълга връзка без развитие и промяна в отношенията

• 11 596
  • 236
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris, France
Вени, така е, да. Аз не намирам нищо чудно и лошо в това, че живеел с една, а се оженил за друга. Всеки мъж има правото да се ожени или да не се ожени, в зависимост от това какво иска, и за която го иска. Ама не е задължително да го направи с всяка, с която има отношения и съжителство.

И аз така. Също, не намирам нищо чудно и лошо в това една жена да постави условия за общ живот преди да реши иска ли да топли леглото на даден мъж 10-15 години и като се събуди един ден в топли вълни, той да се е оженил за чистачката им или някоя колежка.

# 121
Неомъжената жена е свободна да напусне кревата, който е топлила във всеки момент, когато реши.

# 122
  • France
И омъжената също. И за мъжете се отнася Wink

# 123
Те толкова неща станаха за първа среща, че не мога да ги запомня вече - натална карта да му направиш, на изследвания да го пратиш, че сега и до обредния за ден и час да ходи ... А да, и децата да обсъдите - едно, две .. двайсе.  После ако седи още срещу теб на масата трябва направо да го завлечеш в църквата, че да се врече във вечна вярност пред небесата и вселената. И никво мърдане оттук насетне.

# 124
Те толкова неща станаха за първа среща, че не мога да ги запомня вече - натална карта да му направиш, на изследвания да го пратиш, че сега и до обредния за ден и час да ходи ... А да, и децата да обсъдите - едно, две .. двайсе.  После ако седи още срещу теб на масата трябва направо да го завлечеш в църквата, че да се врече във вечна вярност пред небесата и вселената. И никво мърдане оттук насетне.

Трябва и да го пусне на снимка тук, във форума, като може да се омъжи за него, само ако има на повече от 85% от потребителите одобрението. Щото ние знаем всичко тук и можем да ѝ кажем дали бракът ще го бъде или не - ако не усещаме, че ще я обича вечно, няма смисъл да си губи времето с тоя.

# 125
Е, ква е ся тая опозиция, моля ви се!

# 126
Както и да го усуквате,ако едната страна държи на брак,а другата не иска,тая работа няма да я бъде.Това са фундаментални различия,не компромис,какъв диван да купим.

# 127
Аз познавам няколко мъже, които не са тръгнали да си ходят, щот жените им отказват брак. Щом казваш, така да е, или пък уточни за коя страна иде реч.

# 128
  • Paris, France
Аз познавам няколко мъже, които не са тръгнали да си ходят, щот жените им отказват брак. Щом казваш, така да е, или пък уточни за коя страна иде реч.

Нормално. Мъжете имат предимството, че са по традиция предлагащите брак. Мъж спокойно може да предлага бракове на 100 жени годишно и накрая да го огрее. И такива познавам.

Мъжете,които познаваш вероятно разбират, че жени с профила на приятелките им не биха се оженили за мъже с техния профил, че по-добро няма да намерят и си трайкат. Много жени си натискат парцалите по същия начин.

# 129
Нарочно не уточнявам страна.Познавам случаи и от двете страна.

# 130
Парцалите не знам дали си натискат, ама си имат деца, и си живеят заедно 10 - 15 и плюс години,  въпреки отказа. Предполагам, щото, че няма коя да им върже, няма какво друго да е.
Ех, фантазии...

# 131
  • Paris, France
Парцалите не знам дали си натискат, ама си имат деца, и си живеят заедно 10 - 15 и плюс години,  въпреки отказа. Предполагам, щото, че няма коя да им върже, няма какво друго да е.
Ех, фантазии...

Добре, но са се възпроизвели, все пак  Жените са родили деца от тях. В случая мъжът не иска и общо дете, не само брак.

# 132
Аз случая не го коментирам, щото там е без коментар. Отговорих на теб каквото всъщност мисля по казуса. Да си ходи, като не ѝ е угодно.
На мен лично ми е по-леко и естествено да се подпиша от днес за утре, в случай, че ненасилствено настъпи такъв момент, отколкото да водя дълбочинни разговори и тестове, преди да реша дали (да)се набутвам, че и леглото му ще топля. Хайде холан!

# 133
Скрит текст:
Моя опит през изминалите години, покрай прятели говори, че дългогодишна връзка, влезе ли в рутината без развитие-брак, деца..в един момент се изчерпва и миговете са пропуснати.
Мм, възразявам! Припознах се. Grinning
С мъжа ми сме заедно от 20 години и имаме дете на 5 години. Какво правихме във връзка без развитие, както се определя тук - завърших си следването, градихме кариери, хобита, пътувания и така докато ми узрее идеята за дете. Брак нямаме по мое желание, но ако утре ми прищрака някоя шайба и това не е проблем.
Нито сме новатори, нито сме единствени. Нито пък нещо се е изчерпало.
Обаче! без бой си признавам, след като се появи детето, че трябваше да побързаме в това отношение, едно 5-6-7 години по-рано. Детето е неизмеримо щастие и това го отчитам като пропуснати мигове, от които пък сега се черпя на 1000%.
Но пак да кажа - двегодишна връзка, с желания за бракове и деца сега и веднага, ми е .. от вратата за краката. Не са ми по вкуса тия скорострелни влакове без релси по трасето.

Evencee, не казвам че е правило.То и аз се омъжих след 6г. връзка. Но едно е на 20, съвсем различно на 30.
И най-важното гледали сте в една посока.
При авторката е различно.Щом пуска тема тук,явно я мъчи..и не среща разбиране и визия за бъдещето им от човека до себе си.
Пък те годините летят,колкото повече порастваме.

# 134
Аз случая не го коментирам, щото там е без коментар. Отговорих на теб каквото всъщност мисля по казуса. Да си ходи, като не ѝ е угодно.
На мен лично ми е по-леко и естествено да се подпиша от днес за утре, в случай, че ненасилствено настъпи такъв момент, отколкото да водя дълбочинни разговори и тестове, преди да реша дали (да)се набутвам, че и леглото му ще топля. Хайде холан!

Подкрепям! Спонтанен брак е по - добре от изнасилен такъв 😂
Няма нищо страшно.

Общи условия

Активация на акаунт