Дълга връзка без развитие и промяна в отношенията

• 11 629
  • 236
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не всичко е пари.
Аз имам няколко наематели автомеханици.
На всичките гаджетата им поне учиха, сега работят квалифицирана работа. Не могат да се измиват добре ръцете след работа. Мръсна работа е.

# 181
Ако си го вдигнал (левъла), никой не може да те дръпне назад. Ако усещането е за теглене, дърпане, бутане - толкоз ви е и вдигането,  и избора, и всичката работа такваз.

# 182
Съгласен съм с Дренка.
Тангра, има ръкавици.
А вече кой и дали ги използва, е отделен въпрос. Wink

# 183
Две е повече от едно. Ако едното е жената, особено по-трудно го вдига. Бизнес срещи, среда, в която той не се вписва. Той става детегледачка на децата, неговото самочувствие пада. Нейното либидо също. И много често тая жена от солидарност остава на полусъединител. Мои си наблюдения при две семейства.

# 184
От какъв зор партньорът ми трябва да се вписва в професионалната ми средата или аз в неговата?

# 185
Две е повече от едно. Ако едното е жената, особено по-трудно го вдига. Бизнес срещи, среда, в която той не се вписва. Той става детегледачка на децата, неговото самочувствие пада. Нейното либидо също. И много често тая жена от солидарност остава на полусъединител. Мои си наблюдения при две семейства.
Самочувствието пада ако изначално се е държало на лайнян косъм. Човек със стабилна самооценка няма да се събори, задето си гледа детето. Ако няма желание да ходи по бизнес срещи изначално няма от какво да се чувства зле. Тези мъже явно искат да са на мястото на жените си и не им се гледат деца, затова се сдухват яко. Изобщо не става дума за нива и т.н

# 186
Не е само професионалната, ставаше дума за интелектуални различия като цяло. Механик и лекар например нямат общи интереси изначало. Единият ще иска да си отмаря с Бари Уайт, а другият да пие ракийка на Псуйем те, Животе 🤣

# 187
Ахаа, пак със стереотипите. Откъде знаеш, че един механик няма интерес към литературата или към изкуството? Защо мислиш, че не е станал такъв, защото му е интересно, а не защото е нямал друг избор? Да не говорим колко лекари простаци има и всяка вечер сядат с чашката. Хайде стига глупости. Като си механик не може да имаш други интереси, ама като си лекар си много възвишен и само Чайковски слушаш. Expressionless

# 188
Такива лекари познавам, че сръбски ром би им завидял на речника и вкусовете към кючеци.

# 189
  • София

Ами, пак  до баланс опират нещата.
Затова доста от жените, изкатерили се по- нависочко, са или стари моми, или разведени.
Малко са тези, които са приели мъжете като равни след момента на оставането им вкъщи и с децата.
И не са придобили мъжкия "волен" поглед върху семейните задължения.

# 190
Ама, то дори и до бизнес срещи не опира а до удволетвореност. Може да си и готвач, ама от готвач до готвач има разлика. И от механик до механик. Може да си най-добрият в града, всички при теб да искат да ходят, да си уважаван, харесван. В такъв случай защо ще се сдухваш, че жена ти ходи на бизнес срещи (които нерядко са само изгубено време и яко пилене на нерви)?

# 191
Сериозно ли? "Аз не съм те заявил" ... звучи като обмен на стока. Нямам против хората да се женят, нямам против еднополови бракове и каквито и да е други .. странности, стига да не го парадират и ми навират решенията си под носа. Не виждам как хартийка, или цял том, би ме спряла да си взема шапката. Сигурно Бог ще ме спре?!
Че кой ти го навира!? Ако двама души са решили да живеят заедно и без брак, ок, но това трябва да бъде решено от тях двамата. Тук често се случва да се обяснява на жена, която иска брак, че такъв не ѝ е нужен.

# 192
Не е само професионалната, ставаше дума за интелектуални различия като цяло. Механик и лекар например нямат общи интереси изначало. Единият ще иска да си отмаря с Бари Уайт, а другият да пие ракийка на Псуйем те, Животе 🤣

Начи, не знам какво ви влече така да рамкирате хората. Като те чета и се сетих, че на приятелите на бившия ми мъж им се привиждаха касинки и разни други аксесоари в мое присъствие. Всекиму според нуждите, фантазиите и дефицитите.
Та, толкоз  - за простия механик и  интелигентния лекар Simple Smile

# 193
Това щях да напиша - потенциално комедийният сериал е стабилен, доста хилене. Mr. Green

tuali, зарибяваш ме.

Маслен кекс Cookie, викаш 2 до 6 часа и си вече със следващия. Thinking
Ама може и мъжо ти да си има "зад кулисите" някоя, ти докато му спираш кранчето на секса. Laughing
Ако приемем, че си ми жена, да не мислиш, че с такова отношение, и говорене ще те търпя.
А в твое жилище няма как да съм, аз осигурявам това.
Събирам ти куфарчето Wear School SatchelWear PouchWear Handbag и си отивай в твоето, или при мама и тати.
Или мъжо ти е дошъл в твоето жилище наготово?
Има и такива ситуации. Toва в на кой е без значение при нормална връзка, гледа се удобството.
Няма лошо, това не е от значение, както и tuali ти каза, няма ли либофФ, съжителството е безсмислено.
ФФ, как ще стане събирането на куфарчето на жената, с която имате дете/деца? И на тях ли ще събираш цветните куфарчета?
Нали знаеш, че с децата нещата са различни коренно?
Ама простено ти е, още нямаш деца и разсъждаваш като свободен от ремаркета човек.
🙋🙅👪👜💼🎒👝👛

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 11:58 от Дракарис

# 194
Не рамкирам никого, нито възвишавам някой си, само защото е лекар. Често те сами го правят. Далеч съм от мисълта, че дипломата е определяща за интелекта, или че механикът не може да го има. Дори в семейство с едвакъв стандарт, може да има разминаване откъм светоглед. И сигурно не е приятно да говориш с партньора на различни езици, бариера както казват.

Общи условия

Активация на акаунт