Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 733
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 960
Момичета,
Едва се удържам да не извадя елхата. Нямам търпение, но пък после бързо ми омръзва, затова отложих за следващата неделя.
Иначе пиша по друг повод Blush
Днес видях в Пепко светещи дръвчета. Клонките на едното от тях се оформят като елха. Реших, че може да е интересно за някого, затова ги снимах... Е, купих едно Wink

# 961
  • Over the hills and far away
Разкошни венци и елхи видях, момичета, пълните ми очите! Hug
Пепински, градчето става много по- завършено с планини отзад, много ми хареса!
Хриси, и венецът, и секцията, и камината са много хубави и празнични! Как закрепи гирлянда над дограмата? А сетлиста на Hammerfall ми е абсолютен фаворит Grin Grin
Преслава, елхата е много стилна, може би някаква поличка или шал отдолу?
Аз съм още доникъде с украсата, вчера започнах късно, а сега съм още в шок от състезанието на Ф1... Само с елхата съм готова, но още няма украса около/под нея. Simple Smile

и малко повече детайли

Скрит текст:

# 962
  • София/Севлиево
В София къде има работещо Пепко?Щото тези в моловете са затворени...

# 963
В Люлин 6 е самостоятелен магазин.

# 964
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на джъмбо плаза трябва да работи. самостоятелен магазин е.
а в Люлин 2, до Т-маркета отвори ли вече?

# 965
Мария най-красивата елха!
Чудесна е, като по филмите. Абе, я кажете, как ги правите такива хубави снимки?

# 966
Преслава, Мария, приказни са ви елхите! Толкова красиви!

Преслава, аз бих сложила под елхата произволно нагънат бял прозрачен воал.

# 967
  • София
Мария, елхата е великолепна. Зареждате ме с много коледно настроение

# 968
  • Beyond the stars
и на джъмбо плаза трябва да работи. самостоятелен магазин е.
а в Люлин 2, до Т-маркета отвори ли вече?

Да работи.
Обеля също е в самостоятелна сграда.
Миналата седмица в Люлин 5 отвориха КиК, та си работи извън мол.

# 969
Прекрасни елхи ! Венеца на Криси е уникален ! Златни ръце имаш, всичко което си показвала е великолепно !
Май съм готова със свещника ( без свещите...)-добавих три вида шишарки и две корИ, мисля че е достатъчно.

Скрит текст:

# 970
Прекрасни елхи ! Венеца на Криси е уникален ! Златни ръце имаш, всичко което си показвала е великолепно !
Май съм готова със свещника ( без свещите...)-добавих три вида шишарки и две корИ, мисля че е достатъчно.

Скрит текст:

Имам същия, бяха го подарили на мама за имения ден - Ивановден. Сложила съм. Червени свещи и шишарки като теб, но сега ми даваш идея да сложа и коледни топки. До скоро върху него имаше дюли, но ги изядох 😂

# 971
marie_curie , разкошна елха, браво! Би ли споделила откъде е купувана?

# 972
  • София
Дойде и моето време да украсявам. Днес с малкия правихме къща от картон, но съм в чуденка как да я украся. Мислех да я боядисам бяла, с тъмно-кафяви рамки на прозорци и врата , но ми се струва малко скучно.
Моля за предложения.
Това е тя на светло и тъмно:

Скрит текст:

Също искам да сменя лампичките за елхата. Като видях вашите елхи с много лампички , а нашата едвам прави три обиколки, направо не издържах - къде има избор на приемлива цена? Трябва да взема и за терасата , но се чудя от кои точно. Утре сигурно ще завършим всичко и ще снимам и аз повече Satisfied

# 973
Marie_curie, елхата е страхотна. И аз се интересувам от къде сте я закупили. А паданли много от изкуствения сняг? И играчките по нея са страхотни! Всяка е красива за себе си, изпипани детайли.. Много ми харесват. Това е красотата на стъклените играчки.

# 974
  • София
И ние днес украсихме☺

Общи условия

Активация на акаунт