Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Може да са зазимили кабриото на Серкан и да са го заменили с по " топъл" автомобил

# 256
От Туитър:
Сириус честити рождения ден на Хектор Simple Smile

# 257

Простреля ме с това което пусна снимката крещи аз съм самотен
Мамка му върна ме в миналото и като се сетя,че Хектор беше и на двамата със Серенай

Мисля,че това беше отговора на реалноста....

# 258
Въпрос:Колата мязали на БМВ-то Серкан? На мен нещо - не?
(Днес от сета)

Колата е друга,тази е Ауди.Но то на тях не им пречи да имат N  броя коли.Но мен ме гложди,че може да е на Ефе 😒

# 259
(Днес от сета)

Колата е друга,тази е Ауди.Но то на тях не им пречи да имат N  броя коли.Но мен ме гложди,че може да е на Ефе 😒
Аз си помислих, че може бабето да се е появило Wink И колата да е нейната ...

# 260
Бабето според мен ще е задочен участник и може би заек от ръкава на Айше ханъм, ако случайно рейта зацикли. И все пак не се знае, какво знае тя.
Нито Ефе ми харесва, за мен е пълнеж, някак си мястото му не е там, а и актьора да кажа не ми хваща окото, типичен ром от Индия.

# 261
  • София
Черна розичке, ти пък... недей така! Честити рождения ден на домашния си любимец. Нито ми изглежда самотен, нито го мисля, защото е голям човек. Той си знае от какво има нужда и с кого иска да бъде. Със Серенай явно не се е получило, миналото не обичам да го чопля. А сега... дори да има човек до себе си, без значение Ханде или друга, това не е нещо, което задължително трябва да обсъжда и показва в социалните мрежи. Така че да не се притесняваме за него. Не се знае кой стои срещу него по време на снимката. Simple Smile Аз съм доста позитивна по принцип и в конкретния случай виждам един млад, свеж и усмихнат човек с любимото си куче. Heart Eyes

# 262
(Днес от сета)

Ефе не беше ли с червена? Аз реших, че може пак да е някой шофьор, пратен от Серкан, но беше мерцедес предната кола.. Не върви значи.
mi_si аз така силно се надявам тази Дания да е истинска 😂 принципно бях голяма фенка на РП и исках онези двамата та са заедно, но тук желанието ми ГГ да са заедно и в реала е много по-силно. Някак си от моите очи са създадени един за друг 😏

# 263
Няма да имаме фраг и днес май..

# 264
Черна розичке, ти пък... недей така! Честити рождения ден на домашния си любимец. Нито ми изглежда самотен, нито го мисля, защото е голям човек. Той си знае от какво има нужда и с кого иска да бъде. Със Серенай явно не се е получило, миналото не обичам да го чопля. А сега... дори да има човек до себе си, без значение Ханде или друга, това не е нещо, което задължително трябва да обсъжда и показва в социалните мрежи. Така че да не се притесняваме за него. Не се знае кой стои срещу него по време на снимката. Simple Smile Аз съм доста позитивна по принцип и в конкретния случай виждам един млад, свеж и усмихнат човек с любимото си куче. Heart Eyes
Грам не мисля затова просто ме изтреля в миналото само един истински СерКер фен може да разбере за какво говоря ,а тук такива не е имало...

# 265
  • Пришълец
Ниника, много здраве, щастие и късмет на порасналото ви момче.
Това в спойлера ли те задържа в кухнята посред нощ? Апетитно изглежда.Hands Clap

Ах, този Керем!
Всестранно надарени са с Ханде. Тя пък рисува. При това е левичар /ако правилно съм забелязала/ Crazy

Бърборанке, изпревари ме Laughing Щях да отговоря на Дари по подобен начин, че и аз се разсмях от сърце като я прочетох. На половината на годините ѝ съм, но възрастта не е никакъв фактор що се отнася до предпочитанията ни. Пък за Керем всички тук сме единодушни  и чиста проява на добър вкус си е щом сме го харесали Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 21:31 от Маргарита Н.

# 266
Продуцентите пуснаха това:

Май фраг тази вечер няма да има

# 267
Относно фрага, май отново трябва да проявим разбиране имайки предвид ситуацията с Ковид в екипа.
И какво излиза Хектор е батко на Керем 😁

# 268
Това и аз сега го видях... Пак казвам - Ти да видиш 🤔 някой е обличал синята рокля 🤭

# 269
(Днес от сета)

Нали в ребуса дадоха червена кола , дърво и ранено човече , предполага се , че Серкан се е блъснал и си е потрошил колата , това може да е новата Joy
Другият вариант е Еда да се е блъснал с "Чичо", отдавна не са го показвали   нали беше все развален ....

Общи условия

Активация на акаунт