Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Сега относно Серкан и Еда - от сторито става ясно, че Керем още е с пръстена (дали е в епизод 15 или в епизод 16, няма значение), както и че с Еда се возят в една кола. Каквато и да е причината, аз съм доволна - защото дори разделени, пак са заедно. Heart

А на мен ми прави впечатление, че те често пускат стари материали, както ми се струва и че е това стори. Възможно е да е като са се връщали от вилата или от някъде другаде, надявам се да греша де, но не ми изглежда да е от реално време.
Мисля, че е от това пътуване... А и брадата му е по-къса, не в както в последните кадри 🤔

# 241
  • Бургас
Влюбена съм в този глас!!!

https://twitter.com/i/status/1317776911502893058

# 242
  • София
Дари, коментарът ти едновременно ме разсмя от сърце и ми напълни душата. Аз съм на 28, щастливо влюбена и догодина ме чака сватба, но споделям твоите чувства към Керем. Че как иначе?! Не мисля, че има жена, която би му устояла. Дано открие любовта в лицето на достойна половинка и бъде много щастлив. Четох в едно негово интервю, че мачтае да създаде голямо семейство, че иска много деца. Ами пожелвам му го от сърце! Purple Heart

Nalbantova, може да си права, но аз си мисля, че е от сега, от днес. Защото малко след това Ханде си качи стори с нея самата в колата на Серкан. А е с дрехите (черната блуза и панталон) и прическата, с които е в сцените от първия трейлър, когато ги дават с Ефе при Серкан и да се изправя в офиса. Wink

# 243

Nalbantova, може да си права, но аз си мисля, че е от сега, от днес. Защото малко след това Ханде си качи стори с нея самата в колата на Серкан. А е с дрехите (черната блуза и панталон) и прическата, с които е в сцените от първия трейлър, когато ги дават с Ефе при Серкан и да се изправя в офиса. Wink
Да де, демек вече е снимано това и са стари кадри. До колкото бях гледала някъде как протичат снимки на такива сериали - снимат ги разбъркано, а не последователно, както ги нареждат после в самата серия. Вечерта може да снимат както Серкан казва Битти-то, а на другия ден хубавите моменти преди тъпата думичка. Сещате се 😂 Поне такъв спомен имам, може и да греша.
Това го бях виждала и преди... 😂

# 244
  • София
Да, разбъркано снимат. На мен даже ми направи впечатление, че в сцените от същата вечер на скъсването, които са в дома на Серкан, когато Еда го нарежда едно хубаво и му казва: “Нямаш в живота си някой, който може да ме замени” и “Ще видим кой кого ще нарани”, Серкан е с доста по-дълга брада и по-рошав, иначе е със същите дрехи от сцената с “бити” в офиса. Така че снимат според техния си график, съобразявайки се с куп неща, но все пак се надявам Серкан да не сваля пръстена, а дали с Еда ще са в една кола - ще видим в еп. 15. Simple Smile

Да де, демек вече е снимано това и са стари кадри. До колкото бях гледала някъде как протичат снимки на такива сериали - снимат ги разбъркано, а не последователно, както ги нареждат после в самата серия. Вечерта може да снимат както Серкан казва Битти-то, а на другия ден хубавите моменти преди тъпата думичка. Сещате се 😂 Поне такъв спомен имам, може и да греша.

# 245
# 246
Ново от сета:  Снимали са пред къщата на Еда

# 247
Здравейте, влизам да проверя за фраг, ама йок. Ами ще си почакам...
ЧРД на младежа! Здраве и успехи, а на мама търпение с бушуващите хормони, от опит.
Благодаря за преведения епизод!

# 248
Здравейте, приятели!

Ninika, честит празник! Щастливи години в здраве, радост и гордост с това растящо СЛЪНЦЕ!

Този "наш" сериал, като наша обща страст предизвиква много размисли, анализи, предположения и желания  относно развитието му. Темите са живи и бълбукащи като врящо гърне. Изписват се бързо. Чета ви с удоволствие и интерес. Та ...по памет ще цитирам Сенека: "Целта на изкуството е да свалим прахта на ежедневието от душите си."
         Според мен целта на изкуството е да носи наслада и удоволствие, да провокира, да вдъхновява. Да ни прави по-добри. В тази смисъл сериалът засега изпълнявя целта си. И защо е цялото това встъпление? За да споделя колко ме впечатли реакцията на  Еда в сцена от 13 епизод. Замислих се за собствената си реакция. И направих този самоанализ с елементи на самоирония.
          Разговор между Еда и Серкан в офиса/сцената преди тази с воалите/. Серкан се почувства неразбран, засегна се. Тръгна си обиден и без обяснение. Какво бих направила аз? Ще тръгна ли след него? - Не.
          Защото:
          - Аз съм разбираща. Всеки има нужда да остане сам.
          - Аз съм толерантна. Уважавам решението му.
          - Аз съм търпелива. Ще му дам време да обмисли разговора.
         Какво направи Еда? Без съмнения, без колебания, разбра къде е и отиде при него. Уверена, силна, женствена. Ето така се обича! Смело и искрено!
           Извод:
           - Аз не съм разбираща. Аз съм страхлива.
           - Аз не съм толерантна. Аз съм наивна и глупава.
           - Аз не съм търпелива. Аз съм мекушава.
          Самокритична съм, но пък никога не се сърдя на себе си.

Следващ извод: ЕДА Е РАЗЛИЧНА.
          Словесен портрет на Еда, "отвъд видимото"/може да го допълвате/:
          - Еда е импулсивна. Реакциите и' са спонтанни, породени от изключително чувство за справедливост. Понякога в разрез с общоприетите норми на поведение, но винаги позитивни и забавни.
          - Еда е умна. Естествена, непринудена, открита. С усет за човека срещу ѝ.
          - Еда е справедлива. Защитник на по-слабите от нея.
          - Еда е изключително свободолюбива. Може да направи всичко което иска, ако го смята за правилно. Всяка проява на контрол и натиск, би накарал човека срещу ѝ да съжалява.
          - Еда е отговорна. Дадената дума е всичко за нея.
          - Еда е великодушна. Би разбрала и простила, ако провинилия се е искрен и честен.

Всичко това ме кара да мисля, че след първоначалния шок и обида, и разразилия се след това гняв, Еда ще се осъмни в причините за раздялата. Поведението ѝ няма да е на жена разделила се с любимия си. Вероятно Айше ще ни покаже нещо различно. А защо да не сключат нов договор /заради леля ѝ/, до заминаването за Италия. И тогава да сложи пръстена-цвете? Фантазии....

Пак се отнесох. Мислех си да пиша и за петте етапа на скръбта/ по-точно разтърсващите неща от живота ни/. На няколко пъти бяха засегнати в епизода. Даже видяхме някои, перфектно изиграни от Серкан. Но ... няма време.

Хубава и спокойна вечер!

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 19:12 от s...v

# 249
Керем днес е активен в соц. мрежи: Simple Smile

# 250
От този акаунт и Айше го следва

# 251
Керем също е споделил сторито на Ханде и е писал - нещата, които ме караш да правя.

Ти да видиш 😂😂😂

# 252
Керем също е споделил сторито на Ханде и е писал - нещата, които ме караш да правя.

Ти да видиш 😂😂😂
Имам една приятелка, която вика "има нещо гнило в Дания...!", когато двама известни станат гаджета ....,  но не го обявяват в началото на връзката си Heart
... та и аз сега... , май май "има нещо гнило в Дания...!" Gift Heart

# 253
  • София
А Хектор има рожден ден!

# 254
Въпрос:Колата мязали на БМВ-то Серкан? На мен нещо - не?
(Днес от сета)

Общи условия

Активация на акаунт