Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Тази снимка се върти от няколко часа в Туитър, но на мен нещо ми изглежда,че е обработена и не реална Simple Smile

# 91
Тази снимка се върти от няколко часа в Туитър, но на мен нещо ми изглежда,че е обработена и не реална Simple Smile

Мисля, че на истинската снимка Керем е със Серенай Blush

# 92
# 93
  • София
Ох, това с колажите и мен много ме дразни. Разбирам, че им се иска на хората (и на мен ми се иска, за протокола), ама е супер детинско, жалко и смешно да режат бившите на Керем и Ханде и да лепват някой от тях на чуждото място. Пф! (facepalm)

# 94
  • София

И понеже вчера изтрих клавишите на клавиатурата си да пиша за разминавания в сценария, алогични решения и съответните разочарования за зрителите, за да не съм голословна една снимка от трейлър 1 към еп. 14, каквато не видяхме в епизода!

Хубав ден и приятна работа, момичета! Sunglasses
nrgmama, аз мисля че това е момента, когато се срещнаха в киното. Серкан каза "Може ли да поговорим. Еда каза " Да, но първо да изгледаме някой филм... и т. н."

Да, правилно си писала blue`, върнах се назад в трейлърите и в самия епизод и установих допусната от моя страна грешка! Моля за извинение, всъщност в тези няколко сцени ме подразни факта, че в сцената докато Серкан чакаше Еда в киното беше по костюм, а в следващата сцена (тази от снимката) внезапно се оказа с палто! Но това са подробности, просто трябна да бъдат наистина много внимателни хората от екипа във всяко отношение, ако искат да са най-добрите, защото това е нашият любим сериал!

Хубав ден на всички момичета - и на тези които пишат, и на тези които работят и само от време на време "хвърлят по едно око" в темата! Усмихвайте се повече, очаква ни чудесен есенен уикенд! Nature Sunny

# 95
  • Кърджали
nrgmama , всъщност понеже сега ми попадна клип точно на сцената преди киното, Серкан не е с палто,  а това,  което се вижда на стоп кадъра са ръцете на Еда. Няма гаф...Ето секунда по-рано

Не очаквам Еда да му прости много лесно. Той за пореден път се отказва от нея (да, ние знаем защо и колко го боли, но Еда се почувства предадена отново. И то точно когато той ѝ обещаваше да заминат заедно. В началото ще му е гневна, сърдита, обидена, наранена. Но погледнато от този ъгъл както и преди това писах, това ще е повод Серкан да разбута мозъка и сържето си, а ние да гледаме някоккл романтични изненади, докато отново се бори за доверието ѝ

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 17:38 от Aлекcандрa

# 96
Slawena, Ninika супер сте Hug Усещах, че нещо не е наред Simple Smile
П.С. От 1 до 7 епизод могат без проблем да се свалят от vbox.
И още един колаж Wink

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:04 от mi_si

# 97
  • София
nrgmama , всъщност понеже сега ми попадна клип точно на сцената преди киното, Серкан не е с палто,  а това,  което се вижда на стоп кадъра са ръцете на Еда. Няма гаф...Ето секунда по-рано

Aлекcандрa, права си! Наистина ми заприлича на яката на палто! Наложи се да го изгледам отново, за да видя, че съм допуснала грешка! Моля за извинение!

Цитат
И аз наскоро бях писала че не разбирам какво не му харесват  турците. Млад, изключително възпитан, лъчезарен, с богата култура, търпелив, съвременно мислещ , обаятелен, не влиза в скандали. И страшно талантлив. Е, поне има и хора, които го уважават и хвалят зс това, че не му е зор да изглежда красив, а да покаже че може да си върши работата добре.

А за това, защо Керем Бурсин не е добре възприет в родината си и харесван от преобладаващата част от турците, то отговорът би могъл и е само един - просто защото е различен! "Млад, изключително възпитан, лъчезарен, с богата култура, търпелив, съвременно мислещ , обаятелен, не влиза в скандали" как да се хареса с този бекграунд, толкова фрапиращо отличаващ го от техния стандарт?! Sunglasses

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:01 от nrgmama

# 98

" Да бъдеш себе си."- Серкан Болат..... " Що не вземеш да се  @@@@@@..." - Slawena Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте!
Благодаря за поредната тема!

Чета ви, нои нямам никакво време за писане. Различни  хора, различни мнения, различни гледни точки. И някъде там сред многото думи и емоции е истината. Изгледах епизода набързо с мишката. Ще си изчакам превода. Всъщност нямах и големи очаквания. Ако се следва дизи алгоритъма, първите 1- 10 епизода са УАУ, очакваме нещо различно / е как да стане като сц са все едни и същи/, без клишаета /трябва да се има в предвид към кого е насочен този продукт, ами комшиите все пак/, актьорите да покажат нещо ново / обикновено си имат стил на игра и маниерничене който трудно се променя/, режисьор / там е друга тръпка, ако има един добър проект, не означава че следващия автоматично ще го последва/. И така около 11-та серия вече сценария зацикля, минава се в клиширан вариант / само маалата липсва със семките, сърмите и чая/. Така, че всеки си има своите очаквания. Затова и писах преди, епизод два Серкан и Еда ще си надиграват инатите и егото, после единия няма да издържи / обикновено мъжкия образ/ , може да я отвлече някъде в гори тилилейски, за яхта ще е студено вече, по добре някоя планинска хижа, да завали проливен дъжд и да не могат да се приберат и о, чудо! там ще ги осени прозрение свише как не могат едни без друг и  звезди и вселени за двамата. Обикновено се появява и някой наследник след това . не винаги де... И така, не се косете, фасони в следващия епизод, после розови облаци с амурчета на тях. Междувременно ще разберем точно коя е Селин и колко си може, Ефе да излезе от играта като излишен, освен ако не се залюби с някоя мома от четворката, Ферит обезателно ще го избелят. Айдан и Айфер ги виждам като първи дружки да пият кафе със диетични курабийки, а Алптекин минал терапия при жена си , стои до тях и тихо си шие гоблена " Къз кулеси".  Мистичната баба от Мардин вече е история, идва ред на някой друг.... Някъде около всичко това Серкан и холдинг са застрашени от фалит, но Еда ханъм като една Жана Д'арк ще поведе екипа заедно с Фифи, Мело, Джерен и за има няма седмица ще оправи нещата. Енгин ще си остане добрия приятел изповедник, но като гледам подхода му към жените по- добре съвети да не дава на Серкан Болат. ... Дано не възкресят още някой роднина на Еда / и това по шаблон/....  Стига от мен, че Айше ханъм може да чете бг мамма с транслейтър.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:15 от Slawena

# 99
Когато Дженк скъса с Еда - тя направо полудя, загуби си ума и почна да действа без да мисли. С идеята да нарани Дженк.

Сега ще я видим. Дано не хухне да раздава целувки наляво надясно. Но със сигурност е много наранена и огорчена.

Тя няма представа каква е истинската причина да скъсат. А роботските му оправдания могат само да я вбесят.

# 100
Той нашият ще откачи тотално само Еда да прегърне някого, за целувка дори по бузката, не мога да си го представя..., няма да остане нищо здраво в къщата... После Селфи трябва да чисти Stuck Out Tongue Winking Eye
А ако се докопа и до предполагаемия конкурент за сърцето на Еда, ще има "тупан техно ".... смяна на жанра от комедия - през драма - до екшън, че може и криминале да станем  Simple Smile

# 101
  • София
Всъщност нямах и големи очаквания. Ако се следва дизи алгоритъма, първите 1- 10 епизода са УАУ, очакваме нещо различно / е как да стане като сц са все едни и същи/, без клишаета /трябва да се има в предвид към кого е насочен този продукт, ами комшиите все пак/, актьорите да покажат нещо ново / обикновено си имат стил на игра и маниерничене който трудно се променя/, режисьор / там е друга тръпка, ако има един добър проект, не означава че следващия автоматично ще го последва/. И така около 11-та серия вече сценария зацикля, минава се в клиширан вариант / само маалата липсва със семките, сърмите и чая/. Така, че всеки си има своите очаквания. Затова и писах преди, епизод два Серкан и Еда ще си надиграват инатите и егото, после единия няма да издържи / обикновено мъжкия образ/ , може да я отвлече някъде в гори тилилейски, за яхта ще е студено вече, по добре някоя планинска хижа, да завали проливен дъжд и да не могат да се приберат и о, чудо! там ще ги осени прозрение свише как не могат едни без друг и  звезди и вселени за двамата. Обикновено се появява и някой наследник след това . не винаги де... И така, не се косете, фасони в следващия епизод, после розови облаци с амурчета на тях. Междувременно ще разберем точно коя е Селин и колко си може, Ефе да излезе от играта като излишен, освен ако не се залюби с някоя мома от четворката, Ферит обезателно ще го избелят. Айдан и Айфер ги виждам като първи дружки да пият кафе със диетични курабийки, а Алптекин минал терапия при жена си , стои до тях и тихо си шие гоблена " Къз кулеси".  Мистичната баба от Мардин вече е история, идва ред на някой друг.... Някъде около всичко това Серкан и холдинг са застрашени от фалит, но Еда ханъм като една Жана Д'арк ще поведе екипа заедно с Фифи, Мело, Джерен и за има няма седмица ще оправи нещата. Енгин ще си остане добрия приятел изповедник, но като гледам подхода му към жените по- добре съвети да не дава на Серкан Болат. ... Дано не възкресят още някой роднина на Еда / и това по шаблон/....  Стига от мен, че Айше ханъм може да чете бг мамма с транслейтър.

Направо уби всичко детско в мен (не че е останало много!) Grinning ! Затова не съм гледала нито един турски сериал от начало до край (в смисъл, тези които съм гледала са на принципа гледане с помощта на мишката!)! Затова се надявах, че този (и само той!) е различния сериал! Затова заложих на него!

Сигурно и тези сценаристи, които не са нови и непознати (но се надявам са по-креативни!) ще продължат да ме разочароват на моменти! Но аз ще продължа известно време с целия си позитивизъм да гледам, а ако клишетата, грешките и разочарованията ми дойдат в повече, както вече писах най-лесния начин е да кажа Bitti на Айше Кутлу и компания! Но силно се надявам, това да не се случи! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:42 от nrgmama

# 102
Ново:

П.С. Все още продуцентите не са пуснали ребуса за епизода в сряда Simple Smile Единственото, което пуснаха е това :
https://twitter.com/i/status/1317125082431557635

# 103
Имаше пост преди, че фрага не показва нищо по различно от края на 14 епизод / стайлинг, обстановка/, а дали към момента на излъчването му са били готови с цялостния момтаж? Все пак снимат седмица за седмица ,  сроковете са много кратки. Затова има и недоглеждания понякога.

Еврим Доан на обложка на списание "Mothers life"

# 104
  • София
mi_si, може ли скрийншот, защото нямам Туитър и не ми се отваря. Sad
Ново:

П.С. Все още продуцентите не са пуснали ребуса за епизода в сряда Simple Smile Единственото, което пуснаха е това :
https://twitter.com/i/status/1317125082431557635

Общи условия

Активация на акаунт