Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 348
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Едни влюбени сладури и от мен:yellow_heart:

Бърборанке, много се смях с твоята магия за любов, продължавай все така, за да се случи скоро Hug
nrgmama, страхотна среща, нали Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано Керем да намери своята щастливка и създаде прекрасно семейство.
По този повод ще ви споделя нещо което ме впечатли в моя си реал
Скрит текст:
Започваме ортодонско лечение на синът ни, та доктора който си избрахме, едно младо, интелигентно момче,попита къде учи детето, заговорихме се, аз съответно веднага казах, че съм имала друго виждане, дала съм съвет, но не съм настоявала.
Съответно детето си избра, това което му беше на сърце. Много ми хареса, че устоя позицията си. Та доктора какво му каза"Професията и партньора всеки трябва сам да си избере и да не се  вслушва в никого при избора си. Професията е за цял живот, трябва да я обичаш, а се надявам и партньора да е за цял живот, тогава има смисъл" . Неговия тинейджърски мозък се впечатли на казаните думи, не че ние вкъщи не сме говорили, но друго е да го чуеш от млад, успял мъж, който гледа на живота по този начин. Аз пък си казах" има надежда за този свят, дано повечето млади хора, успяват да съхранят брака си и са щастливи с един партньор".

Adelina, страхотна песен на Любо Киров, не бях гледала клипа, колко рев му дръпнах, много съм станала чувствителна и за хубаво и за лошо все си плача.

Flowers HibiscusХайде слагам пак розовите очила и скоро очаквам такива действия

Хубав ден Nature SunnyFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 76
  • София
Ниника, хубава история от личния ти живот си ни споделила!
Скрит текст:
Ще запомня тези думи, за да ги давам и аз за пример. Много е прав човекът. Моите родители винаги така са ме възпитавали и не са ми се месили в изборите, дори да са смятали, че греша. Благодарна съм им, за което. Simple Smile  Човек наистина се учи от грешките си и става по-добра версия на себе си, благодарение на опита си. Simple Smile

Керем е страхотен и му пожелавам много успехи както в личен, така и в професионален план. Btw, търсех снощи информация за него и американските продукции, които е снимал, та попаднах на една статия относно първия турски сериал, сниман за Нетфликс. Оказва се, че авторката на романа, по който е адаптиран сериалът, е искала Керем да изиграе главната роля. Но продуцентите са решили това да бъде Чаатай Улусой. В никакъв случай не подценявам таланта на Чаатай, в миналото му бях страшен фен, повлияна от образа му на Емир в Огледален свят. Гледала съм почти всички филми с негово участие и, честно казано, смятам, че Керем е по-добрият актьор. Палитрата от емоции, които Керем предава на зрителя, е много по-богата. При Чаатай има едно еднообразие в играта независимо от това, че си избира доста различни роли. Започнах с голям ентусиазъм Вътрешен човек заради него. Тогава все още ми беше голям любимец. Но всъщност повече ме впечатли Арас Булут, за когото чувах за първи път. Това е лично мнение, разбира се, не натоварвам никого с него. Просто си споделям. Без хейт, държа да отбележа. Но, за съжаление, срещнах голям хейт към Керем в коментарите под въпросната статия. Наистина не разбирам защо не харесват това момче. Та дори очевидни истини отричат - много от коментарите бяха, че Чаатай за разлика от Керем може да играе и заради това са го предпочели продуцентите. Което е просто смешно като твърдение. Керем може да е дете на света, да не прилича по външност на типичен турчин, да говори с акцент, да разсъждава различно от мъжете в изтока, но не могат да му се отрекат харизмата, актьорските качества и интелектът. Всеки има право да харесва или не даден човек. Но не приемам, когато на бялото казваш черно или обратното. Тръгнах да пиша един дълъг коментар и аз под статията, но се отказах - какъв смисъл има да се хабя за тези глупави хора. Наричам ги така, защото дори да не си фен на някого по някаква причина, не е редно да отричаш качествата му и просто да обиждаш без обосновка. И всичко това го казвам напълно безпристрастно като човек, който откри Керем преди няколко месеца с нашия сериал. Преди това нямах мнение за него, защото нито съм следяла кариерата му, нито интервюта и т.н.

И накрая - продължават нашите Керем и Ханде да са тихи в социалните мрежи. Другите качват сторита от сета, нашите никакви ги няма. Thinking

# 77
Ново от сета днес: Simple Smile

От нашите още нищо Wink

# 78
Hands ClapАко това не е талант и едно огромно можене да играе, тогава кое е? Може би хората са слепи?! или си знаят едно и това си е то тяхното виждане:hear_no_evil:Animal See No Evil
https://twitter.com/i/status/1316559921853485056

# 79
Здравейте момичета Simple Smile
Аз ... по повод разочарованията от ромкома и клишетата. Дано да не обидя някого. Worried
След "Любов под наем", това е втората турска романтична комедия, която задържа вниманието ми и първата, която гледам онлайн. Има разлики в двата начина на гледане - в "Любов под наем" си играх с мишката на немалко изпълнения на Нергис/Нериман и се радвам, че такива тук няма. А иначе, романтичната комедия си е хибридна работа - на комедия и на любов (драматична). И никога не е само смешна, нито достатъчно драматична. Та, драма си има, но тя няма за цел да ни изцеди емоционално, а да ни представи естествено действителността - понякога тъжна, друг път - оптимистична. Няма как  да се отървем от банални житейски ситуации, важното е да се превърнат в запомнящи се сцени. Тънките комедийни моменти (сега ми идва наум онзи бъзик на Серкан с джапанките в куфара на Еда), добре написани, изиграни и заснети, комбинирани с чудесен диалог е голям плюс. Необходими са и естествени и чаровни актьори, приятният саундтрак е важно допълнение. Ами... всичкото това аз го намирам в "Почукай на вратата ми" (бая време се чудих на заглавието де Smile) Намирам го за един топъл, мил и човечен ромком, който ако гледах сериите наведнъж, въобще нямаше да се взирам в някакви недостатъци. Клишета и аз не понасям. Например: розови листа по спалня, свещи по пода, бели воали ... - разсмиват ме, не ме умиляват. Въобще, ако красивите фрази или ефектните сцени не са преживени или са извадени от контекста, са излишен багаж.
Това е и все още не съм разочарована. Simple Smile
ПП Много ми е интересно, дали Енгин ще успее да извади Пърл от черупката й. Понякога това ми се струва невъзможна мисия с ... тези забележки, побутвания на маса и действия по правилата на офисната работа. Имам чувството, че и целувката й си имаше възпитателна цел. Satisfied

# 80
Петък е...
Не ми се работи...
Нося усмивки от старите ленти за настроение Heart Eyes

# 81
  • София
Тази вътрешна борба много малко актьори я могат. Да бъде изиграна толкова достоверно не е лесно. Както неведнъж сме писали тук - губи ми се границата къде е Серкан и къде Керем. Така се е слял с образа, че живее неговия живот, изживява всяка емоция с всяка частица на тялото си.
Hands ClapАко това не е талант и едно огромно можене да играе, тогава кое е? Може би хората са слепи?! или си знаят едно и това си е то тяхното виждане:hear_no_evil:Animal See No Evil
Сега като гледам тази сцена и погледите на Лейля, Ердем, Сузан, си мисля - дали в следващите епизоди няма да видим именно такъв Серкан. Различен, угрижен, умислен. Не случайно започнах с различен - той и преди е бил угрижен и умислен вероятно, когато е имал някакъв професионален казус, но в случая е различен, защото душата му страда. Чудя се дали всички около него няма да забележат това, включително Еда. Тази болка в погледа трудно се скрива. Любовта - също. Имаше един цитат от филм: "Очите, чико, очите - те никога не лъжат." Не случайно Еда му каза: "Тогава ме погледни в очите и ми кажи, че всичко е свършило."

И понеже си говорим за клишета - знаете ли кое няма да е клише?! Еда да усети болката му и това, че причината да я остави не е тази, която изтъкна пред нея. Да се разрови и да открие истината. А след това да отиде и да говори с него - право куме в очи: "Знам, че холдингът има участие в строежа на къщата, чиято подпорна стена се срути и отне живота на родителите ми." Имам нужда да проведат този труден и тежък разговор. Искам Серкан да изостави всички задръжки и да разкрие душата си пред нея. Да разкаже как се чувства и какво го е провокирало да вземе решението да се раздели с нея, вместо да й сподели истината. Искам да чуя мислите и чувствата на Еда, искам да видя какво ще му каже тя. Не знам дали подобен сценарий е на масата. Но ще се радвам на такава развръзка. Simple Smile

# 82

Направо сърцето ти къса! Broken Heart Broken Heart Broken Heart

# 83
  • Монтана
https://twitter.com/Hailz12343/status/1316559921853485056

Дами, напълна съгласна с всички вас!
Това е можене, това е дарба, това е постигнато съвършенство!
Голям, голям Керем!

# 84
  • Кърджали
И аз наскоро бях писала че не разбирам какво не му харесват  турците. Млад, изключително възпитан, лъчезарен, с богата култура, търпелив, съвременно мислещ , обаятелен, не влиза в скандали. И страшно талантлив. Е, поне има и хора, които го уважават и хвалят зс това, че не му е зор да изглежда красив, а да покаже че може да си върши работата добре.
А в последната серия, както вече казах, ми отвя главата. Толкова неща чувах и виждах, когато героят му мълчеше...

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 15:46 от Aлекcандрa

# 85
Сега Еда ще кара Serkan да ревнува от Ефе и в професионален и емоционален план. А на Селин ще и видим истинското лице.
Или ще е добра, както Мело казва. Или ще забърка интриги, за да направи всичко възможно Серкан никога да не се върне при Еда.
В крайна сметка, според мен Еда ще се държи ужасно със Серкан и ми се струва, че той ще страда.

А после, когато Еда разбере, че той е скъсал с нея, за да не страда тя.... ще съжалява за всичко, което му е причинила.

Урокът, на който Серкан ще я научи е да прощава.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 15:51 от kukli4ka456

# 86
  • София
Кукличке, надявам се да не прекалят с лошото отношение на Еда към Серкан, въпреки че тя има оправдание. Ако с мен постъпят така, ще полудея и ще съм много крайна в действията и думите си. Нараненото сърце те кара да вършиш немислими неща. За доброто психично здраве на зрителите се надявам да ни пощадят от твърде крайни сцени на отмъщение, гняв и обида. И все пак... ние знаем истината, но Еда не я знае. Въпреки това ще ми е мъчно да гледам Серкан под обстрела й от куршуми (метафорично казано) - емоционални куршуми на едно наранено и разбито сърце, до вчера щастливо влюбено. Сигурно ще ме е яд на Еда, че постъпва така със Серкан, но мога да я оправдавая. Гледам обаче да не се настройвам предварително. Нека видим какво ще излезе в сряда. Simple Smile В такива моменти, когато ГГ са разделени, най-много ме е яд на реакциите на страничните наблюдатели, които злорадстват. Например, надявам се Ефе да не е видимо доволен от тази раздяла. Иначе ще си го получи. Той ще си отнесе целия ми гняв и яд в следствие на тази раздяла. Rage

# 87
Присъединявам се към написаното от адашката Katya_I Kissing Face Може да гледаме ромком, но 20 серии само воалчета с ГГ няма как да ни дадат, затова раздялата беше неминуема. Повлиян от дочутия разговор между Еда и Джерен, Серкан взе решение, което не ни се понрави, но в нито един момент не каза, че не обича Еда, а само че "приключи". Надявам се, че тя ще усети разминаването между думите и чувствата му и след като ѝ мине първоначалният афект, ще се запита защо Серкан постъпи така с нея. Тук разчитам много, че черната ни фея Фифи ще помогне на Еда с разследването Sunglasses

Чакам с голямо нетърпение сцената между Еда и Айдан вечерта в имението. До сега всичките им общи сцени са или много смешни, или адски тъжни. Тази ще е от вторите, но предвид, че Айдан е била в позицията на Еда, ще ми бъде интересно дали няма поне малко да се разтопи леденото ѝ сърце. Допускам, че на следващия ден Айфер може пак да дойде на абордаж у Болатови и/ или баш феята Сейфи да отнесе гнева ѝ, ако го изпратят пак на мисия, въпреки че Айфер и Айдан трябва да са доволни от раздялата, защото и двете това искаха.

Мело разчитам, че ще продължи да вярва в любовта и на "енището". Много важно е сега като за пореден път остана без работа, към кой точно ще я прикачат. Предполагам, че Ефе ще я вземе при него, защото нали коментира на Лейля, че без асистентите си, шефовете са нищо, а и така той ще има магистрала към Еда, но може да ни изненадат с някакво друго решение. Знам ли? Да я назначат за секретарка на баба Мардин, например и Еда да полудее, като разбере.

Също така смятам, че от образа на бабата, ще зависи много успехът на сериала от тук нататък. Най-логичното е да е тегава поне колкото Алптекин и Айдан, защото в противен случай между Еда и Серкан ще остане огромно неравенство (всички гадости ще са от страната на Серкан), което само с любов няма да може да се компенсира. За сега не можем да разберем ролята на Ефе, но предвид, че толкова настървено иска да купи акциите на Ферит и да има надмощие над Серкан, някак не го виждам като положителен герой. Трябва по някакъв начин да вкара Еда в капан, за да се реабилитира мнителността на Серкан.

Малко се напрегнах от размисли, ще ходя да поработя, че не се издържа вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Според DigiLup, Ханде Ерсел беше най-коментираната актриса в социалните мрежи за миналата седмица Simple Smile

# 89

Скрит текст:
И понеже си говорим за клишета - знаете ли кое няма да е клише?! Еда да усети болката му и това, че причината да я остави не е тази, която изтъкна пред нея. Да се разрови и да открие истината. А след това да отиде и да говори с него - право куме в очи: "Знам, че холдингът има участие в строежа на къщата, чиято подпорна стена се срути и отне живота на родителите ми." Имам нужда да проведат този труден и тежък разговор. Искам Серкан да изостави всички задръжки и да разкрие душата си пред нея. Да разкаже как се чувства и какво го е провокирало да вземе решението да се раздели с нея, вместо да й сподели истината. Искам да чуя мислите и чувствата на Еда, искам да видя какво ще му каже тя. Не знам дали подобен сценарий е на масата. Но ще се радвам на такава развръзка. Simple Smile
Бърборанке, точно на такъв сценарии се надявам и аз.Чудесен ще е!
Еда да го вижда колко е тъжен, страдащ и самотен, да се усъмни в неговия рязък завой на чувства. Да научи истината, да говорят, да се разберат, да споделят болката, мъката и любовта си. Да си простят!
Не ми се иска тя да го подлага на голям тормоз откъм ревност и професионално отдръпване. Може би Серкан си го заслужава, но не ми се мисли, как ще преживеем ние тази негова болка,която Керем ще ни покаже.
В никакъв случай не искам да омаловажавам играта на Ханде, тя е великолепна, представяни една чудесна Еда, просто  този епизод бе на Керем и страдащия Серкан, който ни показа разнообразна гама от емоции и ги интерпретира само с очи,  образ от който още не мога да излезна.
На турския зрител, ще кажа:Много съжалявам, но нямате вкус за изкуство!

Общи условия

Активация на акаунт