Бърборанке, много се смях с твоята магия за любов, продължавай все така, за да се случи скоро

nrgmama, страхотна среща, нали

Дано Керем да намери своята щастливка и създаде прекрасно семейство.
По този повод ще ви споделя нещо което ме впечатли в моя си реал
Съответно детето си избра, това което му беше на сърце. Много ми хареса, че устоя позицията си. Та доктора какво му каза"Професията и партньора всеки трябва сам да си избере и да не се вслушва в никого при избора си. Професията е за цял живот, трябва да я обичаш, а се надявам и партньора да е за цял живот, тогава има смисъл" . Неговия тинейджърски мозък се впечатли на казаните думи, не че ние вкъщи не сме говорили, но друго е да го чуеш от млад, успял мъж, който гледа на живота по този начин. Аз пък си казах" има надежда за този свят, дано повечето млади хора, успяват да съхранят брака си и са щастливи с един партньор".
Adelina, страхотна песен на Любо Киров, не бях гледала клипа, колко рев му дръпнах, много съм станала чувствителна и за хубаво и за лошо все си плача.
Хайде слагам пак розовите очила и скоро очаквам такива действия
Хубав ден

Човек наистина се учи от грешките си и става по-добра версия на себе си, благодарение на опита си.

Ако това не е талант и едно огромно можене да играе, тогава кое е? Може би хората са слепи?! или си знаят едно и това си е то тяхното виждане:hear_no_evil:

) Намирам го за един топъл, мил и човечен ромком, който ако гледах сериите наведнъж, въобще нямаше да се взирам в някакви недостатъци. Клишета и аз не понасям. Например: розови листа по спалня, свещи по пода, бели воали ... - разсмиват ме, не ме умиляват. Въобще, ако красивите фрази или ефектните сцени не са преживени или са извадени от контекста, са излишен багаж.

Може да гледаме ромком, но 20 серии само воалчета с ГГ няма как да ни дадат, затова раздялата беше неминуема. Повлиян от дочутия разговор между Еда и Джерен, Серкан взе решение, което не ни се понрави, но в нито един момент не каза, че не обича Еда, а само че "приключи". Надявам се, че тя ще усети разминаването между думите и чувствата му и след като ѝ мине първоначалният афект, ще се запита защо Серкан постъпи така с нея. Тук разчитам много, че черната ни фея Фифи ще помогне на Еда с разследването