Добро утро 

Ново от Сарп (Ердем):

Хубав и ползотворен ден!
Добро утро 

)))

Сега сериозно.
Имам нужда да ги виждам такива - усмихнати, щастливи, влюбени и заедно, толкова много ме зареждат и ме карат да мечтая. Наслаждавам се на любовта им и на споделените им мигове, които Ханде и Керем пресъздават така добре, а екипът успява да заснеме и покаже по толкова красив начин. Музикалното оформление също допринася за крайния ефект. Затова искам да благодаря на екипа за целия труд и старание, които полагат. Наистина сътворяват хубав продукт - сигурна съм, че няма да ни разочароват. Стига с тези клишета, това е филм. Нека не бъдем толкова критични. И мен ме подразни решението на Серкан, но се успокоявам, че има защо да са решили такъв сценарий да ни предложат. Ще гледаме и ще разберем.
А сега да ви споделя нещо смешно, което прочетох. Навсякъде обсъждат летните ромкоми от тази година и успеха им. Защо МГ е спрян, защо Любов на покрива няма висок рейтинг (от самото начало е това, така и не успя да грабне публиката), как Почукай на вратата ми е бил абсолютният фаворит сред ромкомите тази година и защо. При което масово коментарите са: “Всичко се дължи на екранната двойка Еда и Серкан. Екипът на сериала има късмет, че любовта от екрана се е пренесла в реалния живот. Очевидно е. Да са благодарни на Керем и Ханде. Вижда се, че не просто играят...” Стана ми смешно как хората се успокояват, обявявайки Керем и Ханде за двойка влюбени в реала, за да оправдаят успеха на сериала. Не че не може да са прави. Но според мен успехът се дължи на много неща, които сме обсъждали вече тук. И да, на първо място на химията между ГГ, която според мен си я има, без значение дали са двойка или не в реала.
Препоръчани теми