Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus

Ново от Сарп (Ердем):

Хубав и ползотворен ден! Simple Smile

# 61
Добро утро!
Мили съфорумки,аз вярвам в любовта не само на нашите сладкиши , а по принцип.Тя е най-великото, дадено ни от Бог и който го изживял никога повече няма да е предишният човек.Както прочетох в един от постовете ,преди Еда Серкан бей съществуваше, той заживя , когато тя се появи . След случилото се между тях ,въпреки думите му ,че работата и кариерата са на първо място, това няма е така и той добре го знае, защото умът, сърцето и душата му ще са при Еда и всичко преживяно и почувствано  с нея и чрез нея.Същото ще е и при нея. Тя може да подскача колкото си иска и е права, но няма как да не разчовърка и да потърси отговор на въпроса " Защо се случи това?".И понеже сърцето ѝ е добро, си мисля , че тя ще разбере постъпката му и ще му прости.До този момент обаче душа да ни яка и нерви като корабни въжета да имаме.
  Хубав и успешен ден!:laughing:

ПП: Изгледах фрага без да чета буквите, т .е проследих действията на ГГ. Комичното ще дойде  от ревността на Серкан бей, а той го може и го прави много ефектно. Лудата Еда ще му го върне тъпкано и ще го върне към живота, тъкмо карайки го да се гърчи от ревност, защото е казано"Кой каквото си направи, цяло село не може да му го направи".
Още веднъж : Хубав ден и добре , че Ви има!:cherry_blossom:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 10:23 от Mery18

# 62
Какво точно беше споменаването за ретроградните планети Марс, Сатурн? Колко епизода според вас ще са ретроградни? Може би това беше жокер, кога да очакваме Еда и Серкан да се сдобрят?

# 63

Има го в data-big.net, по късно ще пратя линк защото пиша от телефона, но трябва регистрация. Аз съм свалила всички епизоди до 13, не зная как мога да ги изпратя.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 10:52 от teseto

# 64
Скрит текст:
Сериала е закупен от няколко държави и ако се закупи и от БГ, смятайте, че всички епизоди с качествени български субтитри и превод , ще бъдат изтрити. Ето защо търсих от къде мога да го изтегля от самото начало с превода , но за съжаление не го намирам в торентите

Има го в data-big.com, по късно ще пратя линк защото пиша от телефона, но трябва регистрация. Аз съм свалила всички епизоди до 13, не зная как мога да ги изпратя.

За съжаление нямам регистрация там , снощи се опитвах доста време да открия как може и от къде да се направи такава , но ударих на камък.
Не знам , но не може ли да се кажи на dox. или на mega.nz примерно ?

Нищо не са качили за 15 епизод , ах !
И хайде вече да има превод, искам да го гледам с мъжо,  откачам така само картинки и да гадая какво се случва. Искам да коментираме и да обсъдим нещата .. Simple Smile)))

# 65
Какво точно беше споменаването за ретроградните планети Марс, Сатурн? Колко епизода според вас ще са ретроградни? Може би това беше жокер, кога да очакваме Еда и Серкан да се сдобрят?
Кукличка, и аз това се заслушах в епизода, Мело говореше за около 15 - 16 дни май (нямам възможност да проверя сега), което е твърде много време разпределено по епизоди. Особено в случая, когато един епизод обхваща около два дни. Твърде много ми се виждат 6 или 7 серии да са разделени. Това тотално вече ще бъде драма, а не ромком. Дано не го правят по този начин

# 66
Хммм, 15 дни.... т.е това наистина прави минимум 5 епизода ,  а може и малко повече
и до известна степен припокрива схемата на Фифи
eп. 14 отричане
eп. 15 гняв
eп. 16 преговори
eп. 17 приемане

И на мен ми се струва много - може би ще има скок във времето, някъде в туитър обсъждаха колко е пораснала брадата на Керем и колко е пораснала в една от сцените в трейлъра - не знам с линийка ли я мерят - какво гледат и как им хрумва.

Кукличка, и аз това се заслушах в епизода, Мело говореше за около 15 - 16 дни май (нямам възможност да проверя сега), което е твърде много време разпределено по епизоди. Особено в случая, когато един епизод обхваща около два дни. Твърде много ми се виждат 6 или 7 серии да са разделени. Това тотално вече ще бъде драма, а не ромком. Дано не го правят по този начин

А за това, че вчера и оняден няма снимки от сета, четох че са били почивка екипът. Имали 2 дни през седмицата като почивни, обикновено са след епизода в сряда, т.е почиват четвъртък петък, ама тоя път явно са почивали сряда и четвъртък.
Може би имат още сцени за доснимане по еп.15 и ще ни пуснат нов трейлър утре - вдругиден като приключат.

Днес са почнали снимките с Ердем и Енгин

# 67
Зависи каква им е стратегията. Ще припомня Забранената Ябълка. 15 епизода в жанра ромком, 2-ри сезон - психо интригантска драма. Вече са над 70 епизода.
На който не му харесва зарязва гледането (като мен😀).

ППМоже и да са презаснимали нещо, съобразно рейтинга и мненията в социалните медии. Май го правят често и за това има разминавания във фраговете. Сцената в която Алптекин вижда Серкан и Еда хванати за ръка беше във фрага за 12 еп., а я дадоха в началото на 13. Значи добавят неща в последствие. Така и палтото от камилска вълна на Серкан може да го видим в 15 еп., нищо че беше в предходен фраг.

# 68
От Сарп и Анъл от сета

# 69

И понеже вчера изтрих клавишите на клавиатурата си да пиша за разминавания в сценария, алогични решения и съответните разочарования за зрителите, за да не съм голословна една снимка от трейлър 1 към еп. 14, каквато не видяхме в епизода!

Хубав ден и приятна работа, момичета! Sunglasses
nrgmama, аз мисля че това е момента, когато се срещнаха в киното. Серкан каза "Може ли да поговорим. Еда каза " Да, но първо да изгледаме някой филм... и т. н."

# 70
  • Кърджали
Предк киното поиска да поговорят, да. Но Еда отложи. После след филма тя го пипита какво искал да говорят, нл серкан беше замислен под въздействието на филма и се отказа

# 71

И понеже вчера изтрих клавишите на клавиатурата си да пиша за разминавания в сценария, алогични решения и съответните разочарования за зрителите, за да не съм голословна една снимка от трейлър 1 към еп. 14, каквато не видяхме в епизода! Подобен случай имаше и в трейлърите към предишния епизод (когато Алптекин наблюдаваше Еда и Серкан на нереализираната сватба на Селин и Ферит)!

Ида с доказателства... Smiley

Кадрите от фрагмана за 14 епизод и конкретната сцена ги имаше в серията, със същите думи в устата на РоБо

За другия случай разминаването е само в номера на епизода. Обявиха сцената във 2 фрагман за 12 епизод...

а реално я дадоха в 13.

# 72
Привет,момичета!
Очаквам в следващия епизод не само Еда да е яхнала метлата, армията от дружки 100% ще са в бойните редици...
Аз искам да разбера реакцията на Селин сега,според мен именно сега ще се проличи колко е искренна с Еда и какви намерения има занапред.
Енгин ще е буфер ми се струва и  никак няма да му е лесно.
Искам тази криза да отмине бързо,само да не протакат повече от 2-3 серии.

П.П Понеже напоследък слушам често една песен на Любо Киров,текста на която ми пасва идеално с сегашното положение на нашите шемети ви поздравявам с нея:
Скрит текст:

# 73
Аз не можах да гледам епизода в сряда, но като изчетох какво сте писали си мисля:

"и заживели дълго и щастливо" така завършват всички приказки, въпреки че пораснах и когато съм имала трудни моменти, както знаете животът понякога така ни сритва...., съм си мислила, че не трябва да четем такива приказки, защото чакаме принца да ни намери, но какъв ще е той в живота е много различно.
За да не свърши нашата приказка, трябваше да има нещо разтърсващо. Спомняте си 12 епизода колко беше забавно, какви бяха разговорите им със закачки, дразнене, остроумни и влюбени още не осъзнати. Имахме висок рейтинг и летяхме в облаците, розовите очила изобщо не сваляхме.
Сега са разделени, но никой никъде не е заминал. Връщаме се почти в изходна позиция, ще има сбъсък между двамата, Еда е разгневена и наранена. Ще го дразни, ще се заяжда с него и той трябва да отговори, не може да стои като пън и да си мълчи. Надявам се така да прескочим голямата драма, ще се включат да помагат  приятели, роднини, колеги и могат да се получат доста драматично-комични моменти. Така ми се иска да избягат от клишето на дълбока драма, не им подхожда да плачат и чупят инвентар 2-3 епизода. Като знаем Еда каква емоционална буря е, ще го отнесе роботчето Болат и настройките му съвсем ще се объркат.

За торентите, ако някой знае как мога да ги кача или изпратя съм готова да го направя. Аз събирам така всички филми и сериали, които много харесвам. На приятелите ги качвам на флашка и готово.

Като изгледам епизода с бг суб, може би ще ми дойдат и други мисли.  Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 11:25 от teseto

# 74
  • София
Хоп, хоп! Добро утро и от мен, въпреки че е почти обяд. Черпя ви с тези снимки за добро настроение:

Правя им магия за любов. За да се съберат по-скоро от очакваното. Само удръжте 1-2 епизода - обещавам, че ще са забавни и драмата ще остане на заден план. Hug Сега сериозно. Simple Smile Имам нужда да ги виждам такива - усмихнати, щастливи, влюбени и заедно, толкова много ме зареждат и ме карат да мечтая. Наслаждавам се на любовта им и на споделените им мигове, които Ханде и Керем пресъздават така добре, а екипът успява да заснеме и покаже по толкова красив начин. Музикалното оформление също допринася за крайния ефект. Затова искам да благодаря на екипа за целия труд и старание, които полагат. Наистина сътворяват хубав продукт - сигурна съм, че няма да ни разочароват. Стига с тези клишета, това е филм. Нека не бъдем толкова критични. И мен ме подразни решението на Серкан, но се успокоявам, че има защо да са решили такъв сценарий да ни предложат. Ще гледаме и ще разберем. Simple Smile А сега да ви споделя нещо смешно, което прочетох. Навсякъде обсъждат летните ромкоми от тази година и успеха им. Защо МГ е спрян, защо Любов на покрива няма висок рейтинг (от самото начало е това, така и не успя да грабне публиката), как Почукай на вратата ми е бил абсолютният фаворит сред ромкомите тази година и защо. При което масово коментарите са: “Всичко се дължи на екранната двойка Еда и Серкан. Екипът на сериала има късмет, че любовта от екрана се е пренесла в реалния живот. Очевидно е. Да са благодарни на Керем и Ханде. Вижда се, че не просто играят...” Стана ми смешно как хората се успокояват, обявявайки Керем и Ханде за двойка влюбени в реала, за да оправдаят успеха на сериала. Не че не може да са прави. Но според мен успехът се дължи на много неща, които сме обсъждали вече тук. И да, на първо място на химията между ГГ, която според мен си я има, без значение дали са двойка или не в реала. Simple Smile

Усмихнат ден ви желая и ще се включа отново по-късно. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт