Здравейте, тъжни момичета! 
След толкова анализи и предположения, стигнахме до най нежелания край на серията! Не веднъж говорихме за разрив между тях, мислехме кой първи ще сложи край на отношенията им, но все очаквахме, че ще се разкрие истината! Историята завърши като фразата "Очаквано, но идва неочаквано!"
Колкото и да продължавам да пиша за това, зная, че всяка от вас го е разгледала и написала! Само едно не мога да разгадая! Как Серкан промени намерението си да каже истината, с точно обратното - да се оттегли с най грозното извинение след всичко красиво, което се случи в последните дни! Еда не очакваше, но имаше предчуствие, леля й също! Мозъкът на Серкан е като робот, всички решения се вземат в зависимост от заложената база данни. Но при тяхното положение решението му беше нелогично - съветите на близките около него бяха да разкрие на Еда историята. Той самият също искаше да направи това и да остави тя самата да реши как да го приеме. Само тайно подслушаното, че тя няма да прости на никого за родителите си, преобърна логичното му решение!
Не знае ли, че Еда е спонтанна, че отначало говори и действа, а после ако сбърка, се извинява?! Тя самата му го каза! Целия порой от мисли след като баща му разкри случая, бяха много логични и точни - отначало мислеше да запази момичето си, после реши, че няма да може да запази тайната, после с букет в ръка тръгна да й разкрие! Всичко беше толкова добре, защо само за няколко минути съзнанието му превъртя?! Още един пример, че не трябва да се вземат решения в момент на афект!
Серкан създава впечатлението на човек със самочувствие, колегите му го познават като такъв! Но дълбоко в себе си това момче няма самочувствие! Миналото му го е направило такъв - без да е виновен да носи вината, да смята, че не е достоен за любов и щастие! Еда му беше психотерапевта, от който има нужда! Тя беше неговото лекарство за самочувствие! Спонтанното му решение беше грешка, защото вместо да запази любовта си от сътресението, той направи себе си жертва и отне правото на Еда сама да вземе решение! А и защо ли си мисли, че Еда няма да разбере истината?! Толкова хора вече знаят!
Историята е безкрайно интересна, но това, което ни залепва за екрана - това са забележителните образи, пресъздадени от Керем и Ханде! Керем е ненадминат в драматичните роли, в този сериал още веднъж го показва!
Но аз си чакам моментите, в които има влюбени погледи, смутени усмивки, неосъзната ревност - сцени, които не ме карат да слизам от розовия облак и да свалям розовите очила! Надявам се, много искам да стигнем до тези моменти, които ще ни карат да затаим дъх, но не от бучката в гърлото, а от вълнението на споделената красива любов! Някои ще кажат - още е рано! Да, след така построения пясъчен замък ще има много вълни, до като го разбият! За сега, кърпичките, виното и други подръчни ...
И ето отново сме пред казуса " Какво ще се случи?!"
Връщам се да ви изчета, навярно вече пишете сценарии за сряда!
За всичко което споделяте!
За експресните преводи в ефир!
За преводите на статии, фрагове и епизоди!
За новите къщички, които правите на всеки три дни!
Приятна вечер, сладки!

Лека нощ, семейство! Да, станахме едно голямо семейство!
За кой ли път ще кажа, благодарна съм, че съм част от семейството, което пълни дните ми със смисъл и съдържание!
Утре е нов ден! За нови виртуални срещи и надеждата, че няма да чакаме няколко серии драма! Ако има клишета, нека да ги има! Какво от това, ролите са различни, артистите - също! Както видяхме, нашите любимци нанесоха дълбоки рани в сърцата си, отново построиха стената между тях. Алптекин каза, че Серкан и Еда може да са щастливи, Айдан допълни "Ако не останат под стената, която се е срутила!"
Нека да се следват фазите, през които преминава съзнанието! Важното е да се стигне до щастлив край!
Много е късно, за това Бай, момичета! Целувки за лека нощ!

Препоръчани теми