Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Извинявам се, не се съобразих Blush

Ново:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 20:20 от mi_si

# 106

Скрит текст:
И понеже вчера изтрих клавишите на клавиатурата си да пиша за разминавания в сценария, алогични решения и съответните разочарования за зрителите, за да не съм голословна една снимка от трейлър 1 към еп. 14, каквато не видяхме в епизода!

Хубав ден и приятна работа, момичета! Sunglasses
nrgmama, аз мисля че това е момента, когато се срещнаха в киното. Серкан каза "Може ли да поговорим. Еда каза " Да, но първо да изгледаме някой филм... и т. н."

Да, правилно си писала blue`, върнах се назад в трейлърите и в самия епизод и установих допусната от моя страна грешка! Моля за извинение, всъщност в тези няколко сцени ме подразни факта, че в сцената докато Серкан чакаше Еда в киното беше по костюм, а в следващата сцена (тази от снимката) внезапно се оказа с палто! Но това са подробности, просто трябна да бъдат наистина много внимателни хората от екипа във всяко отношение, ако искат да са най-добрите, защото това е нашият любим сериал![/spoiler]

Хубав ден на всички момичета - и на тези които пишат, и на тези които работят и само от време на време "хвърлят по едно око" в темата! Усмихвайте се повече, очаква ни чудесен есенен уикенд! Nature Sunny
Здравейте прекрасници! Hug Sparkling Heart
В болница съм откакто изчезнах от темата! Чета ви редовно мили мои, когато имам време, най-вече по нощите,когато другите спят. Трудно ми е да пиша през телефона, пък и мястото на което съм не позволява, но надявам се скоро отново да бъда с вас!
Вие прекрасни момичета, Серкан и Еда, всичко, което се случва в нашия филм и вие го коментирате толкова разпалено, всичко това ежеминутно е с мене и така минават по-лесно болничните дни!
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover  Пазете се! Hug Обичайте и бъдете обичани! Two Hearts

# 107
Фраг ли ще има тази вечер???

Това е от официалния акаут на сариала? Някой да е разбрал нещо?
----
А това ми излезе съвсем случайно Wink ... и реших да го споделя с Вас Simple Smile

# 108
  • София

Скрит текст:
И понеже вчера изтрих клавишите на клавиатурата си да пиша за разминавания в сценария, алогични решения и съответните разочарования за зрителите, за да не съм голословна една снимка от трейлър 1 към еп. 14, каквато не видяхме в епизода!

Хубав ден и приятна работа, момичета! Sunglasses
nrgmama, аз мисля че това е момента, когато се срещнаха в киното. Серкан каза "Може ли да поговорим. Еда каза " Да, но първо да изгледаме някой филм... и т. н."

Да, правилно си писала blue`, върнах се назад в трейлърите и в самия епизод и установих допусната от моя страна грешка! Моля за извинение, всъщност в тези няколко сцени ме подразни факта, че в сцената докато Серкан чакаше Еда в киното беше по костюм, а в следващата сцена (тази от снимката) внезапно се оказа с палто! Но това са подробности, просто трябна да бъдат наистина много внимателни хората от екипа във всяко отношение, ако искат да са най-добрите, защото това е нашият любим сериал![/spoiler]

Хубав ден на всички момичета - и на тези които пишат, и на тези които работят и само от време на време "хвърлят по едно око" в темата! Усмихвайте се повече, очаква ни чудесен есенен уикенд! Nature Sunny
Здравейте прекрасници! Hug Sparkling Heart
В болница съм откакто изчезнах от темата! Чета ви редовно мили мои, когато имам време, най-вече по нощите,когато другите спят. Трудно ми е да пиша през телефона, пък и мястото на което съм не позволява, но надявам се скоро отново да бъда с вас!
Вие прекрасни момичета, Серкан и Еда, всичко, което се случва в нашия филм и вие го коментирате толкова разпалено, всичко това ежеминутно е с мене и така минават по-лесно болничните дни!
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover  Пазете се! Hug Обичайте и бъдете обичани! Two Hearts

А аз ти пожелавам много бързо да бъдат решени успешно здравословните ти проблеми и да напуснеш усмихната, здрава и щастлива болницата! Ние ще продължим да четем, пишем и споделяме в темата!

Скорошно оздравяване и бъди усмихната и позитивна! Heart

P.S. За да отговоря на mi_si, да, пише, че тази вечер се очаква втори фраг! Чакаме!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:39 от nrgmama

# 109
Супер, стискам палци Бърборанка този път да не познае и вторият фраг е да положителен Gift Heart
Нещо съм в настроение и ми се иска любов, разбирателство и нашите сладурчета да си оправят отношенията Cupid

# 110
  • София
mi_si, аз точно това бях писала след първия фраг - че се надявам този път да обърнат логиката във фраговете. Първият да е гадният, вторият да е хубав. Хайде дано! Balloon

# 111
  • Монтана
https://www.youtube.com/watch?v=NR4hcJSFOBY&list=RDhuZKLhv8e0Q&index=2

Участие на актьорите от любимия ни сериал в благотворителен клип за кампанията през месец октомври, който е месеца за информираност за рака на гърдата | (Специален клип)
Много благородно от тяхна страна!

# 112
НиМуКа ТеЙоКе, бързо оздравяване:hibiscus: Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
Чакаме те да си дойдеш здрава и всичко да е зад гърба ти Yellow HeartHug

# 113
От Башак снимат в момента
. https://instagram.com/stories/basakgumulcinelioglu/2421385971361 … shid=zfqjbd1l1wze

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:20 от sani1212

# 114
Ново:

Така като се активизират ми харесват Simple Smile

# 115
Моля Ви качвайте скрийнтшотове Simple Smile Аз например нямам инстаграм и не ми отваря какво е сторито на Башак ..

# 116
В момента снимат и Керем е зад камерата и снима Ханде и Али

# 117
Ето ги тримата: Серан, Еда и Ефе:

Операторчето е много важно Gift Heart

# 118
  • София
Ефе като гледам около Еда се навърта - да не заработи шамарената фабрика за него?? Grinning

Сега, като видях сторито, още нещо ми хрумна - ама той и Керем не оставя Ханде насаме с Али... да си снимат спокойно, ами и там им свети, хванал камерата и "юхууу". Grinning Grinning (Това в кръга на шегата де, ама...)

Ново от Керем:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:41 от Бърборанка с розови очила

# 119
Сега като пуснат фрага ще разберем, като нищо се е запознал с лявото круше на Серкан отблизо Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт