Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 202
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Добро утрооо, най-накрая е сряда Tada
Аз лягам да заредя батериите за довечера, че снощи сън не спах да прочета една страхотна книга , ето и един страхотен цитат  от нея, който страхотно пасва в нашата тема:
(Чета си коментара  отново- голяма тавтология му ударих , личи се, че 2ч сън не са достатъчни Joy)

„Той бе от хората, които бяха наясно с всичко, което е черно и бяло. А тя беше неговия цвят. Тя беше всичкият цвят, от който той имаше нужда.“  Фредрик Бакман, "Човек на име Уве"

И още един :
"Тя никога не попита как е живял, преди да я срещне. Ако обаче някой го попиташе, той щеше да отвърне, че не е живял."

Препоръчвам на всички,  които не са чели тази книга да й хвърлят едно око , определено  си заслужава Blush

Prinx
Скрит текст:
заповядай линк към сериала с пейзажите Grinning
https://m.ok.ru/video/1777142860484?__dp=y

При мен също фрагманът не излизаше в търсачката на ютуб и рових от профила на sen cal kapimi да го видя, вероятно това е причината за ниската гледаемост ...

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 11:29 от mikipoli

# 482
  • Пазарджик
Каналът на FMYAPIM работи. Около 9:00 ч гледанията бяха 600 000, сега 11:25 - 722 000 и растат.

Ето линк https://www.youtube.com/watch?v=de7wj0PplMw

и линк на FOX https://www.youtube.com/watch?v=DOkbO_LVKNM

Спокойно момичета за рейтингът не можем да направим нищо, но можем довечера да туитваме кой колкото може ( колкото го допусне системата с туити и ретуити). До довечера.Flowers CactusFlowers BouquetFlowers Hibiscus Ще има и цветя и тръни.

# 483
  • София
Аз пък отново гледах клипчето от Черна розичка - това за раздялата им и... искам да ги съберат час по-скоро или по сериалски - епизод по-скоро, защото не мога и не искам да ги гледам разделени. Този епизод ще го преживея, ще се нагледам на гневна Еда и странен Серкан, но още в края на епизода искам да ги видя отново заедно. Въобще не ме интересуват клишета и т.н. Наистина химията между тези двамата, красиво заснетите сцени между тях, играта на Керем, музиката и колоритните второстепенни персонажи са ми напълно достатъчни, за да ме омагьоса този сериал и да го гледам вбъдеще. Не мога да му се наситя. Дори не знам дали 50 епизода биха ми стигнали, но понеже не искам да го разводняват, съм съгласна да свърши с някаква разумна бройка епизоди. Simple Smile Та... това, което исках да кажа, е, че въпреки всички клишета и предвидими неща в сценария, филмът вече ме е грабнал благодарение на някои свои качества и съм готова да гледам клишета, стига Еда и Серкан да са в центъра им. Heart Харесвам много този сериал заради целия каст и ми харесва как се развива историята до момента. Може да не е оригинална, различна и невиждана досега, но комбинацията от всичко е добра и филмът наистина е страхотен. Имаме си красиви и талантливи актьори, имаме си пълнокръвни персонажи, които търпят развитие, имаме си увлекателна история, която се надгражда, имаме си магично заснети сцени, които те карат да забравиш реалността и да се потопиш в магията на филма, имаме си чудесна музика за фон. Почукай на вратата ми е една красива приказка, която те омайва, за да повярваш отново в любовта, но приказността на разказа се преплита с реалния живот, защото случващото се е предадено по един достоверен и истински начин, за което спомагат и прекрасните актьори. Ах... броя минутите до довечера. Simple Smile

# 484
# 485
Здравейтеее,
вчера бях много шокира от фрага, добре започват да ни подготвят за същинската част. Бях решена да го гледам утре със субтитри, обаче започвам да размислям, сигурно ще имам цял ден работа и следобяд ще мога да го изгледам чак, което ще ме убие отвътре докато не разбера какво е станало. Очаквам много драма и сълзи, така че с нетърпение очаквам епизода.

Слънчев ден на всички и до довечера!

# 486
Привет!
Не зная какъв е броят на гледанията на фраг №2, но четох при мамашите, че не успяват да се включат на превод онлайн на нашето сериалче...плачат, че само вратата не могат да я гледат и слушат с превод онлайн...много наплив, много нещо...
Горките, добре, че ние си имаме Александра и Севги...
Оново и отново - Благодаря, Алекс!

# 487

GQ Турция са пуснали нова снимка на Керем от фотосесията за октомврийския им брой

И още нещо за пеперудите...

# 488
  • Кърджали
Честно казано, предпочитам сериала да е само 1 сезон. Почти винаги съм се разопаровала от инапе любими сериали, които правят втори сезон - сякаш са загубили идеята, първоначалния чар, разводнява се. Не помня да е имало сериал, пиито втори сезон да мк харесва толкова, колкото първия. Тъй пе, колкото и да ми харесва екипа, историята, играта, предпочитам да приключат навреме преди да са убики магията. Че ще ни липсват, ясно, но ще се е запазила магията.

Нямам търпение. Ако има как още в 7 ще сложа децата да спят, ама ще ме убият 🤣🤣🤣🤣

# 489
  • Плевен / София
Честно казано, предпочитам сериала да е само 1 сезон. Почти винаги съм се разопаровала от инапе любими сериали, които правят втори сезон - сякаш са загубили идеята, първоначалния чар, разводнява се. Не помня да е имало сериал, пиито втори сезон да мк харесва толкова, колкото първия. Тъй пе, колкото и да ми харесва екипа, историята, играта, предпочитам да приключат навреме преди да са убики магията. Че ще ни липсват, ясно, но ще се е запазила магията.

Нямам търпение. Ако има как още в 7 ще сложа децата да спят, ама ще ме убият 🤣🤣🤣🤣
На мен първите два сезона на Истанбулска невеста/Завинаги/ ми бяха напълно достатъчни....можех и без третия Grinning
Но е факт, че многото серии не винаги са в плюс за сериала.

# 490
# 491

П.С. В соц. мрежи не могат да си обяснят този рязък спад в ютуб на гледането на втория фраг. По принцип 170 хил. ги правихме за час, а сега 10 часа по-късно не можем да стигнем 180 хил. Sad

На мен снощи изобщо не ми излезе известие и досега нямам получено, а съм абонирана. От там се губят много гледания. Дори и в търсачката не ми се показва, ако не рефрешвах страницата им снощи нямаше и да разбера,че има качен трейлър. А в канала на FOX има близо 700 хиляди до момента.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 13:59 от midnight__sun

# 492
  • София
Алекс, не винаги вторите сезони са по-слаби и т.н. Напротив. Виж Ямата или по-старите Огледален свят и турската версия на Кварталът на богатите. Много зависи от екипа и какви решения се вземат относно сценария. На мен просто ми се иска да ги гледаме по-дълго време. Както писах преди, съгласна съм и на един сезон от 30-40 епизода. Но повече би ми се искало да имаме 25 епизода, кратка пауза и нови 25 епизода. Което ще рече два сезона от по 25 епизода, общо 50, което не ми звучи прекалено много, че да разводнят сериала. По-скоро, ако продължат да снимат до 70 и нагоре епизода ще започнат да смучат история от пръстите си. Но да видим, ние тук само си гадаем и се надяваме, все пак има сценаристи, продуценти, телевизия. Решенията се взимат на база рейтинг и куп други неща. Simple Smile

# 493
От Туитър:

"Show TV още към обяд е "купило" ТТ за да влезе в тренда довечера. А нашите SCK ги блокират отвсякъде - явно са опасна конкуренция и се опитват да отстранят. Но ние феновете ще им покажем довечера как стоят нещата и кой заслужава да е № 1. Хора от цял свят - довечера се обединяваме : #SenCalKapimi и хаштага на епизода. Във всички възможни соц. мрежи"
Това съобщение се разпространява масово. Тази вечер ще е "лудница" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 494
Момичета, отново е сряда!
През последната седмица бях ужасно заета и едва успявах за открадна минутки да ви изчета, а 13 и 14 епизод с превод чак днес  изгледах. Точно на време Simple Smile
Напълно споделям разочарованието на ngrmama от развоя на събитията. Добре, че са вашите коментари и анализи да ме разведрят! Тази история със стената въобще не подхожда на досегашния замисъл. Твърде много драма и болка предвещава. Това беше първия удар за Еда, то се знаеше, че рано или късно ще се разделят, после ще се сдобрят. Но още ме мъчи мисълта какво ще стане когато истината излезе на яве. Не знам как са го измислили, но аз хем искам да се разкрива по-бързо истината, хем не искам да идва този момент...
Подхванали сте и Еда, че постъпва детински, че е наивна. Е, тя е само на 23-24г. все пак. А и колко хора в живота, независимо от възрастта, постъпват винаги зряло и разумно, умеят да се контролират и вземат правилни решения, особено в емоционални състояния? Така, че нека не съдим Еда твърде строго. За мен реагира очаквано и предвидимо за образа ѝ.
За Ефе още нищо няма да казвам, за сега ми е никакъв, клонящ към симпатичен. Все пак трябва да има някой, който да опъва нервите на Серка Simple Smile
Енгин и Пъръл са ми много сладки. Надявам се поне при тях да е безоблачно. А и Джерен и Ферит си подхождат. За Ердем пък ми стана много жал. Някой предложи да ги съберат с Мело...одобрявам! Wink

На мен не ми харесват някои неща в монтажа (може би). Най-яркия пример е когато Селин отиде при Серкан след сватбата. Някак си така изглеждаше, че Серкан говори с Еда, пожелават си лека нощ, после идва Селин и прекарва нощта у тях. И така първоначално си помислих, че Серкан излъга Еда кога е дошла Селин. А тя всъщност наистина беше дошла рано сутринта, просто по никакъв начин не подсказват, че събитията не са непосредствено едно след друго, а е минало време. Имаше и други такива моменти, но този най ми избоде очите.

Защо сте се закъхарили за тези гледания в ютюб? В крайна сметка тази бройка е само да си чешем фенското самочувствие и няма никакво отношение към развитието на сериала. Дори тези социални рейтинги не се броят. Лейля и Сарп като бяха все на първо място, ‘В добри и лоши дни’ изкара само 6 епизода. Най-важен си е турският рейтинг и рекламите, но за жалост там не можем да влияем.
От туитър не разбирам, но в друга тема някой беше обяснявал, че от България има много малко потребители и няма БГ тренд. Колкото и да туитваш, не се отчита. Но се брояло ако ретуитваш туитове от други страни. Пак казвам, не разбирам и не съм сигурна дали е вярно, но тогава ми се стори логично и добре обяснено.

Пожелавам хубава серия довечера!
Аз ще се включа когато мога с едно малко Wine Glass в ръка

Общи условия

Активация на акаунт