Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ами и двамата ме дразнят, ама това е то ромкомът. По-добре от тежка драма. И все пак... да си помрънкам аз - понеже съм супер фен на цялата им история и изживявам цялата им любов, не мога да не се ядосам. Как така и двамата ще ми се правят на силни и, че не им пука?? Продължавали напред, не знам си какво. Няма бе! Не давам. Ще страдате един за друг. Joy Хайде дано в офиса се надиграват, ама насаме вкъщи да си ближат раните. Че иначе много ербапи ще ми дойдат. Нищо де. Поне и двамата по равно ме дразнят в момента. Sweat Smile

Ама с това инатско поведение и на двамата, кой ще клекне пръв, че да има сдобряване?! Thinking

# 571
  • Кърджали
Изядох един шоколад само до сега..Трябваше май кашон шоколади да заредя...Добре че нямам алкохол наблизо....
Бърборанке, викаш и двамата по равно те дразнят .... Хихи...Те тепърва ще почват с номерата усещам..

# 572
Алекс, всичко си хванала май, единствено не видях (но може да съм пропуснала), че когато Еда му каза че няма нищо в живота му, което да я замени, той само каза "Знам" след нея.
Джинката е  в действие. Нито на Серкан даде възможност да гъкне, нито на Айфер. И веднага се метна при Ефе. Ааа, първо дадоха паралелните разговори Серкан -Енгин, Еда - Джерен и Фифи. Вярно. Пак бяха много точни и двамата. Много се допълват в приказките пак

# 573
  • Кърджали
blue`, това го изтървах, после ще го гледам като го качат. А искам да видя очите на Серкан. Тъй де, явно в тях има страшна сила Керем...

# 574
Хиляди благодарности на Александра за превода. видеото, когато Еда и Серкан казват, че са сродни души с английски субтитри:
https://twitter.com/dizisubs/status/1318981766124871681?s=21
Серкан: Иска ми се тя да знаеше, че я обичам повече от всеки и от всичко.

# 575
Алекс много благодаря за превода, страхотна си! Flowers Rose

# 576
Мила Алекс, безкрайни благодарности за превода! Flowers HibiscusFlowers TulipFlowers Rose

Когато Еда беше при Серкан същата вечер му каза:

- Как можеш да се промениш толкова бързо, Серкан Болат?
- Е, ще видиш сега! Ще ти покажа омразата си!

# 577
  • Кърджали
Приятели
Шегуваш се
Искам да ви съобщя нещо. Еда от сега нататък ще работи с мен по моите приятели
Какво става тук? Ефе, да беше попитал и мен преди това... Какво значава това
Това съм аз
Не знаех че трябва да се съветнвам с теб
Еда, да поговорим ли
Да поговорим, но тук
Добре
Това е за два месеца нали... Щото след два месеца отиваш в Италиая
Не отивам
Така ли и защо
Шефът ми е Ефе.. Където е той там съм и аз
Не прави така
Правя
Краят няма да ти хареса
По . зле от това ли може да е

Серкан, момичето страдаше че е загубила работата си... И това ли е отнемеиш. |Остави я сама да решава

Леле, гори залата
Имам нови идеи и искам да преработя проекта
Нали ти одобри всичко
Да, дно промених мнението си
Променил си... Вчера беше идеално, днес ...

# 578
Като куче и котка са тези, бе. 😂🤪😍

# 579
  • Кърджали
За проекта ще правят два дизайна... Ефе щяр да прави алтернативен ...

Ох, така се загледах че забравих да превеждам... Серкан беснее отвътре а отвън кротък кротък

Синът ми не иска да ме вижда
Ще отмвине.... Ще почнете да говорите пак, да се виждате
А ако никога не говорим

Алтекин тръгна да прави каквото трябвало да направи.... Не казва какво

Да съобщим ли че Ефе е ортак
Не, който трябва да знае
А раздялата ви с  Еда
Не
Но сто не може да се скрие . Какво се случи  тасе разделихте
Живот, всичко се случва

Серкан, слушай сега. Нямаш равен в това да нараняваш жените в живота си. Дори Ферит не може да те настигне... Как успяваш и да останеш така хладнокръвен не знам...  - Браво бе Селин

Започва състезание кой ще направи по-добър проект-...

# 580
  • София
Хиляди благодарности на Александра за превода. видеото, когато Еда и Серкан казват, че са сродни души с английски субтитри:
https://twitter.com/dizisubs/status/1318981766124871681?s=21
Серкан: Иска ми се тя да знаеше, че я обичам повече от всеки и от всичко.
И аз искам да разбере. Да го чуе от него. Искам и той да разбере тя колко го обича. Много се дразня на състоянието им сега. Толкова е жалко, когато двама души, които се обичат, се разделят. Ще споделя с вас един цитат от друг сериал: “Двама души, които се обичат по едно и също време, това е истинско чудо и трябва да се научим да го ценим в свят, в който често хората просто се разминават.” Така и те. Дори не се разминаха. Обичат се, ама...

# 581
  • Кърджали
За нас няма ли кафе
Вие какво правите
Аз работя
Аз нямам работа, просто да се появя бляскаво

Дайте ми 5 минути да говоря с този Серкан Болат
Фифи нали се разбахме той не съществува
И фифи ли започна да работи тук
За такава възможност бих си жертвал пръст дори
Еда се направи че не ме мвижда ли...Чудесно

Ердем ти бягаш от мен
Не, защо да бягам
Трябва да говорим
Добре, когато искаш

Пръстена?
Кой ... Този ли ... Майка ти не ми позволи да го върна, майка ти ми каза че всеки път като го види Серкан ще си спомня за тем. Затова гто нося - да си спомням що за човек си . И ти носиш пръстена
Да, да ми напомня че не трябва да позволявам на женад а ме отдели от работата ..V А и да държи другите жени далеч от мен

# 582
  • София
Браво на Селин! Добре му го каза. Sunglasses

Обаче Еда в отбор с Ферит и Ефе много ми харесва. Тежко му и горко на робот Болат. Joy

И какво - и двамата си носят пръстените??

“Да държи другите жени далеч от мен.” - скица. Падам от смях!

# 583
Серкан ще се "пръсне" от ревност, но сам си е виновен ... Wink

# 584
Бърборанке аз съм фен на Неслихан точно защото е страшно талантлива . Нейната игра е друга работа, висш пилотаж. . Да не сравняваме Ханде с нея . Както казах тя е страхотно момиче , красавица и добра актриса вече , но има още да учи . Но пък не мога да си представя друга като нашата бойна Еда . Замен Ханде е Еда и ние се наслаждаваме как ще наказва Серкан . Аз я разбирам Еда .Ако се остави на мъката е лошо . Тя е толкова наранена ,че по-добре да е нападателна отколкото да се остави на мъката .
А родителите на Серкан ми идва да ги удуша .
Алекс мерси за превода , скъпа !

Общи условия

Активация на акаунт