Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
А на мен ми трябват качествени щипки за пране. Омръзна ми да купувам и да хвърлям.

# 226
  • Пловдив
А на мен ми трябват качествени щипки за пране. Омръзна ми да купувам и да хвърлям.
B dm има много хубави щипки. Ползвам ги вече повече от 2 години и не са мръднали.

# 227
Благодаря! Ще си купя там.

# 228
Тъй като в предишната тема имаше питане за обувки на К&К, продавам обувки-нови, номер 35 за момиче. Обувките са с история:grinning:, купих ги за внучка ми в Англия, но се оказаха несъвместими с училищната униформа и аз си ги върнах в Бг.При интерес, на лични, моля.

# 229
  • Точно където трябва
От къде мога да си купя билки за чай? Насипни.

# 230
  • Майничка
Зависи от билките. Аптеката от северната страна на Тунела, бабите покрай пазарите ...

# 231
  • Точно където трябва
Искам истински, за чай. Обичайните и известни- мащерка маточина и т.н. Конкретно, къде и около кой пазар?

# 232
  • Пловдив
Seengirl щипки за нокти в Пандата до Централни гробища няма. Ще се ходи май до Джъмбо, че с това фолио не пада гелът както ми се иска.

# 233
  • Майничка
Конкретно има няколки баби от източната страна на подлез Археологически, преди Четвъртък пазар, входът около кръстовището.

# 234
  • Пловдив
Seengirl щипки за нокти в Пандата до Централни гробища няма. Ще се ходи май до Джъмбо, че с това фолио не пада гелът както ми се иска.

Благодаря за споделеното! Точно мислех днес и аз до тази панда да отида. Не ми идва на ум къде другаде да търся...Евроленд?В джъмбо между другото и лакочистителя за гел лак им е хубав. Припили го малко повече и изчакай поне 15-20мин,че някои лакове са упорити.

# 235
Здравейте. Къде има магазин за шивашки материали?

# 236
  • Пловдив
Мазиар - до Пешеходния мост и на "Иван Вазов.

# 237
Хора, каква е обстановката в Пловдив заради вируса?
Иска ми се да направя една разходка, да свърша 2-3 неща, но много се чудя.
Има ли хора по магазините, моловете, каква е нагласата?
Не е за шляене.
Така и така пиша, да препоръчате магазин за хубави зимни якета на цени до 80-100 лв. (ако случайно отида) Simple Smile

# 238
Здравейте. Къде има магазин за шивашки материали?

На Заимов и в една от пресечките още в началото на малката главна , до магазина за чанти.

# 239
  • Пловдив
Seengirl,  да, знаех за хубавия лакочистител от Джъмбо, но тия дни поради липса на едната ни кола с винетка купих вчера от Пандата, че вече имах отлепваве на единия нокът и нямаше да го изтърпя до края на седмицата.

Miss M, обстановката в мола /поне в този в Тракия през седмицата бомба е паднала, но пък така е по-приятно да се разглеждат магазините.
В този в Смирненски бях събота вечер имаше движение.

Общи условия

Активация на акаунт