Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Калифорния, САЩ

А за статистиката - първият ми пост по темата е от ... 11.09.2013 - явно съм от "старшите" в групата не само по години Grinning

Дескоооооо, и аз започнах диетата за първи път на 11 септември 2013!!! Малеее, какво беше тогава, бях по-малко кила, отколкото съм сега. И за 6 месеца свалих около 12,5 кг. А сега ..... мноооо повече, отколкото на тази свидна дата, м'мка му!!!!
    Взела съм се в рЪце, имам и зъбни проблемИ, и ... ами не мо'а да яма както требва, та да видим. На режим / диета съм - къде 90 ДД, къде на разделно.

Обичкам си ви - ВСИЧКИТЕ!!! Ще пиша пак, да слагам ДзверО да ляга, че от 6 сутринта ми пили душицата....

# 676
  • Русе
И аз съм с вас от 2015 Hug.
Мими, с теб съм. Правим група +10кг Sad
Много сме, силни сме (имаше май един такъв лозунг...) 🤣🤣🤣
Ирко 🤗🤗🤗🤗 гушни Ванко 🥰🥰🥰
Лек ден, бандичка и едно кафе, че отмъкнах Иркиното заедно със сладура, който изглежда като мен в главата 🤣🤣🤣

# 677
  • Стара Загора
Здрастии, прекрасни сте всички!
Мими толкова си хубава, нищо дебело не виждам, а една стилна дама. И този е твоят цвят. Имах една колежка когато бях около 40 г. тя беше около 60, та ми казваше по отношение на кг.-те " Няма да гледаш каква си била на 20 и 30 години, тогава си била момиче, сега си жена и не ти трябва да си 50 кг. защото няма да изглеждаш женствено." Еми права е, на различна възраст тялото ни се променя и трябва да извлечем най-доброто за визията си. Ай, че много се рафилософствах рано рано.
Вземам си кафенце и да кажа ко вечерАХ - пъстърва на скара и салата домати и печен патладжан с 1 ракийка на ММ - Чудна. Ще обядвам като вчера желирана пача и малко доматче. Кг без промяна 59 + малко.
Скрит текст:
За съжаление днес ще ходим на погребение на бащата на един колега, беше болен от рак и се отърва човека, но повода е тъжен за близките му.
Хубав да е денят ви банда!

# 678
Танче, така, така... все по женствена изглеждам... Wink
Пътувам, стискайте палци, че ме е страх от вируса...

# 679
Привет!
При мен излезе,че за първи път съм писала на 01.03.2016г., но защо спомените ми друго говорят?
И тогава съм била 74 кг. и сега съм пак толкова, но бях стигнала 68 кг.
Мими Kissing Heart много си хубава, и да, този е твоят цвят! Heart Бързо възстановяване на Телчо! И стискам палци!
Джулс Kissing Heart представих си как Шушка палче за баница, миличката Heart Да я нагушкаш много!
Добре дошла на Вион ! Обърках ли името?Успех ти пожелавам, ще се справиш!
Деска Kissing Heart значи успешен е бил фаста! Аз се канех днес да съм на вода, но си донесох обяд Stuck Out Tongue Winking Eye
Тан Kissing Heart супер са ти килограмите!
Емка Kissing Heart  много добре си описала причините за това,че не сваляме - същите са и при мен 1:1.
И за да съм ангажирана с още нещо, за да не психясам покрай вируса, реших да се занимавам с МЛМ - продукти за дома, козметика и парфюми на една полска фирма PROUVE. Ползвали сте нещо тяхно и какво ви е мнението?Разбрах, че Иринита Kissing Heart е ползвала вече техни продукти.
Прекрасен ден, банда! Бъдете здрави!

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:46 от Indji11

# 680
Здравейте от мен с чаша закъсняло кафе!
Снимката на Мими я изтървах, докато блях из други теми по форумите. Гледам, че сте си заформили хубава групичка, продължавайте да сте все така весели и позитивни. Има и съфорумец, за колорит.
Дано и някой грам сваля тук, ама ако не, здраве да е.
Хайде много здраве на всички от мен!

# 681
  • Стара Загора
Инджи не ги познавам тези продукти, от къде се купуват?

# 682
Инджи не ги познавам тези продукти, от къде се купуват?
Tan продуктите са полски, не се продават в търговската мрежа, а чрез мулти левъл маркетинг.Можеш да си ги поръчаш на представител, какъвто съм вече и аз Stuck Out Tongue Winking Eye , и той съответно като ги получи ще ти ги предостави. Има интересни неща, не съм получила още първата си поръчка, защото искам да ги пробвам определено преди да ги предлагам.

# 683
  • Стара Загора
Добре Инджи, ще чакам мнение от теб.

# 684
  • Targovishte
Здравейте, банда

ВИОН - ако говориш за мен - да свалям. Само че си играя надолу нагоре. Първия път, когато следвах много стриктно Деветдесетдневната, свалих 52 килограма, май за около 1 година - не помня вече точно. После с времето успях да кача пак, може би 20 и няколко. Сега свалям отново, но с режима на Атанас Узунов. Дотук съм минус около 11-12 кг и имам още 5 до желаните от мен под 90 кг живо тегло. Мислех и в предишния пост да кажа, че ако правиш за първи път Деветдесетдневната и си стриктна - много се сваля.

Бандитки, днес съм на набързо объркано в тигана пилешко от бутче -  ей тъй на джаста праста взети от кокъла парченца месо, пръжнати в масло и поляти със сметана - готварска. Ръснах отгоре копър и всичкото го ръгнах в кутията. След малко нападам.

За вечерята. Видях в лидъл едни готови големи скариди - за около 14 лева. И имам въпрос към вас - някой купувал ли ги е. На опаковката се твърди че са готови за консумация. Ама ептен ли, или да ги досготвя с нещо и КАК? С какво си вървят - аз мисля със салата листна пак от лидъл, наречена "Италиана". Ама дъл е тъй или не е - не знам. Честно казано такива големи скариди не съм опитвал и единственото което със сигурност знам че се ядат с бяло вино Simple Smile Чакам съвети.

ИНДЖИ - заинтересуваха ме тези твои продукти, ако имаш време пиши какви точно неща чистят, цени и въобще за каквото се сетиш.

МИМИ - стискааааам! И бързо оздравяване на Телчо!

То време е за обяд, ама айде по едно кафенце, да ни убие апетита

Приятен ден, банда!

П.П. Изпаднал съм в остра информационна недостатъчност и се чудя с какво да напълня вестника. Нищо и никой (почти) не работи и новини не идват от никъде......

# 685
Ей, хора вижте снимка от преди 17 години, вижте ръчичките....
Heart

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 09:32 от mimi.7299

# 686
  • Русе
Хихи, и аз имах такива кордели, Stuck Out Tongue Winking Eye
Много миловидна снимка......Sparkling Heart
Каква е сладко бонбонче....🥰

Бандичка, Kissing Heart Kissing Heart
Поне следобедно кафе да турна,

Забраих да кажа-Инджи, и аз ползвам от тез препарати, основно кухненските, мнооо съм доволна. 😘

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:05 от Juls14

# 687
  • Targovishte
МИМИ - много сте сладки. И има доста джангъръено в снимката, нали. Пу , пу!

# 688
  • Стара Загора
Прекрасна снимка Мими, много сте хубави.
Джуле вземам си кафенцее, пия го набързо и се оттеглям от офиса за да сменя гумите на колата,оф аман начи.

# 689
Мими, ама много сте сладки! А ти си като по-голямо детенце! Simple Smile
Споко, едно време всички бяхме комарчета ☺ Няма как да върнем формите от преди, сега може само да ги..ваем ☺

Общи условия

Активация на акаунт