Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Мимчо, може ли да е червено Blush А сега тъкмо ровех да видя откога пиша тук...и гледам твой пост от януари 2015 - била си 49.600! ☺
Еммми ми то е бил некой счупен стар кантар.....М дааа, толкоз бях, ама това 49.600 го видах един два пъти, иначе си бях към 52-53
А сега 63 оки, като делва!

# 661
  • Русе
Това важи/е възможно/ само ака организма е млад и метаболизма е бърз. Аз с моят на повече от половин век трябва да полагам доста повече усилия. Но всичко зависи от мотивацията.
А моята бЕга нанякъде Grinning
Vion,  добре дошла и от мен - успех с начинанието Simple Smile
А за статистиката - първият ми пост по темата е от ... 11.09.2013 - явно съм от "старшите" в групата не само по години Grinning
Mимчо, нИ мой са бори с мен - даже ММ вече не смее Grinning само ми побутва бицепсите и ...
Емкооо, а колко наказани кантари имааа Hug
Бандичка, толкова хубаво ми стана - прибирам се и има какво да чета, ММ ми прави чай ... (направих фаст, без да искам - от снощи, ако не се броят 2 кафета и 2 чая днес)

# 662
  • София
Вион, добре дошла !
Успех! Щом си взела решение -следвай го и резултатите няма да закъснеят !
Ние тук сме сродни души и сме " заедно " не само в стремежа да поддържаме форма Heart
От вчера съм яко на въртележката, но тичането ще повиши тонуса ми, току виж съм хвърлила някое килце.
Мими, прекрасна си! Маската и блузката са в тон...случайност...?! Не мисля Kissing Heart
Дано е добре ТМ!
Всички Heart Да сте здрави Flowers Four Leaf Clover

# 663
  • София
Ето такъв часовник ни трябва на групата. Hug

# 664
Привет банда!
Телча вече е в изолатора, тоалетната е измита с доместос, има тенджера грах, луканка, хляб, лютеница, яйца.
Д-р Куин лечителката вече му е изписала лечение
три пъти тейлол
1 хапче вит Д
Дифендил
Чай от салвия със сода за гърлото
Тантум за пръскане
Днес каза че почти не чувства гърлото, но да видим....
Днес съм като на въртележка, и Аб купих за зор за ман!
Миличкият Телча, като се сетя как всеки ден ни носеше по два пъти ядене като лежахме с малката в болницата...
Мерси за комплиментите, искам да съм десет кила по малко, ееееех....
Емче, освен траминера и кашон с червено давам.

# 665
  • Бургас
От 2015 гравитирам около 60 оки. Значи съм постоянна Grin Само, че през 2015 целта е била 54-55. Сега е 57-58.

Мимчо,
много ти отива това синьо! Не знам защо, представих си те в светло синьо кабрио, по пътя край шофьорския плаж на Дюни, естествено на фона на пясъчните лилии.
Телчо да се оправя бързо!

Миленски, това е Часовника!
Пийва ми се едно розенце. Обаче веригата е: розе - сладко - посипване главата с пепел.Satisfied
Не знам защо, но след като  пия бяло вино или розе зверски ми се прияжда сладко Rolling Eyes

Вечерята беше както описах: омлет от 3 яйца с пармезан и салата от  домати.

# 666
[/b]Мимчо [/b],много ти отива това синьо! Не знам защо, представих си те в светло синьо кабрио, по пътя край шофьорския плаж на Дюни, естествено на фона на пясъчните лилии.
Телчо да се оправя бързо!
Време е да го кажеш и на Телча....и задължително автоматик! Joy

# 667
  • Targovishte
Банда, хвана ме големия мързел. Тази вечер след като не ми се готвеше отидох у тъста. Та там хапнах - свинско на фурна и ми маш. Не знам какво ще ми хрумне на сутринта- дали ще си направя нещо за обяд, или ще го изкарам пак на фаст. Имам едни телешки медальони, които стават за аламинут. Или яйца. Не знам още.

Не ви завиждам на виното, аз близах една ракия, остана недопита.

Айде да се мятаме на синьото кабрио и... да броим овце.

Лека нощ на всичките убавици!

# 668
  • Русе
И аз съм от 2015, нямам особена промяна в килата, Joy

Апнах едни гадни кифтета, салата домати, 🍷. Имах план да направя гювечета със свинско , праз, моркови, но не стана, щот разбииййш ли,  отишла съм в Била, когато е червеният тунел, пардоннн, зеленият коРдор, та не успях да пазарувам, Шуши ревтуни 10 минути за баничка, не намерих и чуек над 65 да то помоля да купи на детето баничка поне...Баща й донесе, след 18...
Та така днес, Trollface

Мимс, радвам се, че е по-добре ТМ, може и да не е коронката, а и да е, ще е наред всичко! Sparkling Heart
Много ти отива синЮ!

Деемс, ко яди мацинко? Heart

Добре дошла на новото момиче! Flowers Hibiscus

Ем туй запомних, Stuck Out Tongue Winking Eye
Цунки,  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 669
И кво сА, Иринита и Джулиета на същите кила от сто години, Танчето клечо, само аз съм 10 кила отгоре....ем не моА пък ще си сипя едно розе! Sob

# 670
  • Русе
Аз съм същите кила, ама забраих да допълня, чи те тряАше да са с 20 надолу, хкгйхкфгкгкгл, Joy

# 671
Е да, ама по добре на същите, отколкото десет кила отгоре ! Sob Някак психически по приемливо звучи....това твое твърдение Джулс не отменя розето! Confused

# 672
  • София
Аз бях 66, сега гравитирам около 61-2, което е трайно задържани около 5 кг. Но вечната цел 55-6-7 нещо я достигам за кратко и после пак трупам. 🤐

# 673
  • София
И аз съм с вас от 2015 Hug.
Мими, с теб съм. Правим група +10кг Sad

# 674
Ох, Мимчо, сега ще ми тежи на съвестта това твое розе! Що ми трябваше да възкликвам! HugSimple Smile
Банда, сериозно, така като направим равносметка за петилетка - вярно повечето сме постоянни в килата ☺ Държим ги около изходна позиция☺ Не че не можем да ги свалим...колко са няколко кила...ама а де! Сваляли сме и сме виждали желаните цифри, но за колко време? При мен има в излишък лакомия и непостоянство! След тази реалистична, груба и сурова равносметка ни остават добрите намерения и...реколти червено ☺

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 23:50 от emkasemka

Общи условия

Активация на акаунт