Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Демс, палачинките изглеждат сууупер! Мняммм, 🤤
Лъхкат мчи как, де на жибрица и те, де на друго...Joy

Ще я нацелувам, HeartHeart

# 616
Ако имаш цвекло, също става.
Има цвекло, ама аз не го обичам много, много...но  ако не намеря спанак, ще го правя с цвекло.

# 617
  • Бургас
Писах и са затри!

Тъй, като има Жибрици и Манджунки се появявам моменталически.

То се е видяло, че в този Ж"ОТ няма да се слабее.
Пък и доФтурите казват, че не е добре в този момент да подлагаме имунната система на стрес.
Аз мойта си я обичам и таквоц нЯщу нама да й причиня.

Та, след снощното мощно утешаване, си  викам, от днес - стриктна.
Отива в бистрото и си взимам пилешка кавърма и салата зеле. Влизам в кухненската ни част и ...Иииии???!!!
Колегата ми днес има РД. Сутринта почерпи с бисквитки Loacher, като моята  старателно  си оставих за някой супер критичен ден и си викам, айде с това приключихме. Да, ама не.
Появява се на  обяд с току що  изпечени хачапури.
Това е нещо.....божествено
https://bg.food-of-dream.com/publication/60151/
Е, как да обидя човека???!!! как??!!!

Демчо,
туй нящу мноу красивУ...Дъл стаа за ядини?

Ся за утеха ще си сложа ино Ф. Пък!
И после иди слабей??!!! кУга???!!

# 618
  • София
И после иди слабей??!!! кУга???!!
Е, как кУга, когат доди! Както казваше един мой колега: “Важното е да сме живи, щот много здрави измряха!”
Наздраве и от мен, банда! Аз за протокола всякакво вино пия и както видяхте не ми трябва много, за да си го сипя 😃.
Курдов, ❤ Ама как можа да си го помислиш. Такова вдъхновение си ми с тез красиви и вкусни манджи!
И аз днес като всички съм в отвратително настроение, но не времето е причината 😖. Нищо ще ми мине, а и утрото е по- мъдро от вечерта.
Спокойна нощ приятели и отново Наздраве!

# 619
  • USA
Ей, пияндурки любими Heart Eyes , радвам ви се много, ша знайтИ Heart
Курдов, не спирай снимките на вкусотийки, моля. Аз и на диета да съм, не ме дразнят, дори тогава най-много гледам ТВ кулинарни канали, успокояват ме.

Жгмъци, искрено ти съчувствам и те разбирам Hug Недоумявам как и защо се краде профил, в смисъл продължават ли да постват в момента уж от твое име? Нали приятелите ти могат да видят, не може ли някой да му пише не мессинджъра и да го помоли да се махне с добро?
Ако на мен ми се случи, признавам си, ще бъда съкрушена, защото ползвам ФБ единствено с тази цел- да си пазя снимките в албуми, а те са много. Телефони чупя, губя, компютри също, но си знам, че там във фейса всичко ми се пази, а то Frowning1
Не ви пращам покани за приятелство, защото почти всичко е видимо само за мен си, и в този смисъл ФБ не го ползвам по предназначение.

# 620
Привет, привет...
Курдооов, айде чакаме те с вечерята. Аз мислех да готвя грах, ама нещо ме размързя, особено след чашата розе.
И другите дето са наготвили вкусни манджи да ги снимат и да качват.
Ская я чакам с някакъв телешки стек. Какво реши за Нинджата?
Замислям се дали да не си пусна един  ден отпуска в петък, на Краснодар пуснали чернокопа вече..трябда да ида да си купя! А след работа по тъмницата надали ще има?
Бургазлиики, във Фреско ими прИмоция на френска течна сметана - Президент, ако имате интерес тичайте.
Такааа покрай пандемиите нещата пак се завъртат покрай еденето!
Къде изчезна Стреличката?

# 621
  • Русе
Ам ний у Руси нямаме слънце, а искаме, Crossing Arms
  Crossing ArmsCrossing ArmsCrossing Arms
СИга, да се уточним, аз като обичам сичкото червено (качествено) винце У коя тройка да се наглася? JoyJoyJoy
Демс, ти защо се цепиш от колектива?
Аз съм стриктна (но само от към пиЙене Grinning - спряла съм твърдия алкохол а и виното е рядко), обаче ... току що ММ щастливо усмихнат ми поднесе чаша бърбън ... е и аз сИга ... ами ще се жертвам за спокойния семеен дух Stuck Out Tongue Winking Eye
Скайче, защо не ги преместиш в Google photos?

# 622
  • Бургас
Деско, в името на спокойния семеен дух - никакво отказване.

Хайде и останалите да си признаете за "тежките жертви", които правите в името на ....а, бе, в името на  името.
Мимозо, че що ти ще ходиш за чернокоп??? Телча кви ги върши?

# 623
  • Русе
Признааам си-изядох пулвината поничка на Шуши, Trollface
Иначе не съм вечеряла почти, и вину не пих, обаче днес освен обяда( кутия с режимно туй онуй) ометох и два линдора. Sunglasses
Много ми идва вече всичко, опитвам се да се запазя психически трезва и да не се поддавам на паниката във всеки около мен.... Та така.....🤪🤪

# 624
Мими, по колко върви чернокопа?
На западния фронт нищо ново. Тиква с мед (по-безвкусна тиква не съм виждала), Кьофтета и печени чушчици с чесньоф и магданьозче. Има и пияни вишнички, за сладки сънища
Що не се сещам да си сипя и аз, да ме пита човек...
Лекинка Hug

# 625
Мими, по колко върви чернокопа?
На западния фронт нищо ново. Тиква с мед (по-безвкусна тиква не съм виждала), Кьофтета и печени чушчици с чесньоф и магданьозче. Има и пияни вишнички, за сладки сънища
Що не се сещам да си сипя и аз, да ме пита човек...
Лекинка Hug
Казаха, че паднал на 8 лв.
Иринитко Телча не се чувства добре, боли го гърлото, денс има 37. Вероятно ние ще сме първите ковитясани в темата... Disappointed

# 626
НЯМА! Не давам, Мимчо Joy

# 627
  • USA
Деси, нЕма как, трЕбе  да се жертваш. А що не ги преместя, защото ме мързи, такава съм си, еталон за мързел😂
Ириниткей, дай ти тон за песен на жертвоготовността, аз нещо ни мой сЪ сетя жертвам ли нещо аджеба🤣
Джуле, горе главата😍

Мимозата, как си ме знае, че ще се включа със стейк, ами традиционалистка съм си аз, като си харесам нещо, не сменям!

Коктейлчето ми е “troublemaker”,  от 4 години не е в менюто им, но на мен винаги ми го правят.
Cheers 🍹🍹

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:27 от SkyBlue

# 628
  • Русе
Мимс, споко. Всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover

# 629
Мимс, споко. Всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover
Дано! То си беше неизбежно, той е от тия дето казваха, че е конспирация и изобщо не спазваше никакви мерки. Уф, каквото такова, връщане назад няма...дано поне мине леко! Толкова съм му бясна, но се опитвам да не мисля...
Скайчееее, ама голяма красота, чак ми се дояде телешко! Туй червеното в дългата чиния какво е? Blush

Общи условия

Активация на акаунт