Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 43 927
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз издържах 5 седмици от предишния ми преглед. Какво ли не ми мина през главата, щях да си записвам час на друго място, ама страха от ковид също ме психясва. Сега обаче не мисля да чакам пак толкова много, още за началото на януари ще си запиша. Мен ме притеснява, това че имам мутации. Уж са нискорискови и Паскалева ми пуска кръвни и каза, че Акардс ми е достъчен засега. Ама като чета какво пишат момичета с тромбофилии и се психясвам. Кръвното и него следя и захарта е на ръба...До скоро даже не можех да повярвам, че съм бременна, защото този път нещата станаха инвитро и не знам защо реших, че нещо няма да е наред. Но днес прегледа мина добре и мисля, че ще изкарам 1, 2 седмици без притеснения. Абе не е лесно 😂😂😂Чакам и всеки момент ритничета да усетя

# 676
От опит - групата за тромбофилиите и на Сигридов, са най-лошите неща, които можеш да си причиниш на менталното здраве Grinning Аз ги ънфолоунах и двете.
С онлайн съвети тип "чути от лекар" няма да си оправиш проблемите, най-много да не спиш няколко дни, като мен. Вярвай си на следящия лекар, и не чети много-много.

# 677
Аз съм на мнение, че на което бебе му е писано - се ражда. Хората извън София нямат нито Сигридов, нито Русев, нито Паскалева - и тримата са добри, не ме разбирайте погрешно, но и без тях има бременностти изкарани до финал. Имам 3 аборта, протичат както и останалите ми 2 бременностти. Нищо не предвещава лошия край. Април бях на терапия, имулозите в Надежда излязоха с мнение 2 дни преди спрялата сърдечна дейност, че всичко е наред. Ами не беше. Така, че божа работа. И всеки ден да ходите, все тази. Ако нямате конкретна причина, следите каквото е нужно, то тогава повече позитивни мисли. Не е лесно, знам много добре, но и знам, че правя каквото трябва и се надявам всичко да се развие добре. Намирайте с какво да се занимавате. Мен работата и това, че детето не е на детска ми запълват 9ч от деня и вечер докато изгледам нещо, сготвя и т.н идва време за инжекции и да си лягам. Мисля го, притеснявам се, но и гледам да не се давам на емоциите.

За сърцето не знам, но мен ме кара да задържа дъха си, понеже понякога засича моя пулс (така ли се казва), и той е различен. Поне на мен моя ми се струва по-силен. И мисля, че е като следи от ляво, но може и да бъркам Simple Smile

# 678
  • София
Пулсът на бебета е по-висок от нашия, ама точно  при измерване на доплера не знам как се случват нещата.

# 679
Пулсът на бебета е по-висок от нашия, ама точно  при измерване на доплера не знам как се случват нещата.
Може и обратното да е, признавам хич ме няма в тези неща Simple Smile Може моят да е по-нисък, макар че заради Хашимотото като цяло ми е по-висок при мерене от този на бременна без Хашимото.

# 680
  • София
За Хашимото наистина не знам, говорех за общия случай. Simple Smile

# 681
  • София
Teya, абсолютно си права, каквото е писано това ще става 🤞  важно е да намираме начини ние да сме спокойни. Аз днес излязох малко с колата, ей така просто да не съм вкъщи, да си създам някаква тръпка, определено се зарадих по-положително само от това малко разнообразие. 😁

# 682
  • София
А  пък на мен най-голямото ми разнообразие за ченвъртък сутрин е да разглеждам каталога на Лидл. 😂😂😂 Давам ви идеи за забавление и разсейване. 🤣🤣🥰

# 683
Днес реших да взема дълга вана... Ами моя мъж разсърди 6г инат и той един час ви пред банята да му съчувствам 😡 Това човек да не реши да седи без да мисли за нищо 40 мин. Накрая излязох.. Др ден ще релаксирам.
После реших да покажа на моя мъж бебето как "рита".. Ами след третото "стига ми удря корема, така няма да ти отговори", усети и той. Но хем ме гледаше скептично хем да не пропусне. Но не мислете, че живея спокойно. Със синът ми бях с предна и го усещах веднъж на няколко дни и то след 22-24г.с, сега много пъти дневно и съм във филм, нормално ли е и всичко ли е наред. Явно пълно спокойствие няма да има 😁

# 684
Аз само да кажа, че вани при бременност не се препоръчват, освен като започне раждането.

sea.sea аз във Фейса давам идеи за забавление, ама ти май не си в групата. А и чатовете ни бая разсейват.

# 685
И моят мъж вчера реши, че иска да усети как рита. Стоя 30 мин с ръка на корема ми докато малкия не ме изрита силно, че чак се уплаших. През ноща в 4 часа се събудих от силна болка в десния яйчник- не знам на какво се дължи- бебето ли ме ритна какво стана, но не можех да стана от леглото. Само на ляво като лежа не ме боли- не можех въздух да си поема- пих но шпа, но не помогна много. Сега корема ми е подут като пълен с газове и при по- резки движения ме боли. Успокоявам се с това, че няма кървене и преди 2 дена бях на ФМ и всичко му е наред на бебчо. Имате ли идеии от какво може да е тази болка?

# 686
  • София
Да, много не съм фен на ФБ групите, иначе ми е много приятно тук с вас.😊
 Иначе по принцип съм се захванала тази година да правим всеки ден с детето нещо коледно. И и въпреки че е 2 група в ДГ има 7 учебника, така че и учим. 😀
  Аз не мога да ги нарека ритници, по-скоро съм на етап потупвания. Вчера почти нищо цял ден и вечерта туп-туп-туп. 😀 Но не мисля, че е нещо, което на този етап друг може да усети. Сутрин е най-голямо затишие, явно тогава спи най-много, защото съм имала само 2 сутрешни прегледа и тогава направо не мърда. 😂
  Ех, момичета вчера вечерта така се ядосах в една тук. 2 потребителки коментираха как било възможно и едва ли не как жените си позволявали да забременяват тази година след март месец. Много се ядосах и хич не си замълчах. 😡

# 687
И моят мъж вчера реши, че иска да усети как рита. Стоя 30 мин с ръка на корема ми докато малкия не ме изрита силно, че чак се уплаших. През ноща в 4 часа се събудих от силна болка в десния яйчник- не знам на какво се дължи- бебето ли ме ритна какво стана, но не можех да стана от леглото. Само на ляво като лежа не ме боли- не можех въздух да си поема- пих но шпа, но не помогна много. Сега корема ми е подут като пълен с газове и при по- резки движения ме боли. Успокоявам се с това, че няма кървене и преди 2 дена бях на ФМ и всичко му е наред на бебчо. Имате ли идеии от какво може да е тази болка?
Аз имам също от вчера, не спах супер заради тях. Ту се появява, ту изчезва. Аз мисля че са газове, нещо гастро.

# 688
shoko_baby ако ги усещаш болките при яйчниците, са сухожилията които държат матката. И аз само наляво мога да спя иначе много боли и като хване даже не мога да дишам. Та почнах преди 2 седмици Алеракт и да пръскам магнезий на корема и се оправих. Обаче последните два дни се заблеях и не съм пръскала и снощи беше голямо шоу - пикае ми се, а не мога да стана от леглото. И таз сутрин пак почнах магнезият.

sea.sea и аз не обичам групите, ама нашата е различна. Момичетата ще ти кажат. Непрекъснато се бъзикаме и забавляваме, даже говорим повече за други неща отколкото за бременността.
Нищо не ти пречи да пробваш за 2-3 дни и ако не ти хареса да се махнеш. Ама гарантирам, че ще ти хареса.
А тая я дай. Много хубаво мога да й обясня що съм забременяла след март, та даже два пъти и то съвсем целенасочено.

# 689
Аз само да кажа, че вани при бременност не се препоръчват, освен като започне раждането.

sea.sea аз във Фейса давам идеи за забавление, ама ти май не си в групата. А и чатовете ни бая разсейват.

Дори с хладка вода ли? Пък и да си призная с тоя голям корем дето имам, си беше над, а не под водата хо хо хо
При мен 'ритниците' вече приличат на спазъм и корема ми вибрира Wink

Ех, момичета вчера вечерта така се ядосах в една тук. 2 потребителки коментираха как било възможно и едва ли не как жените си позволявали да забременяват тази година след март месец. Много се ядосах и хич не си замълчах. 😡
А тях това какво ги интересува? Те ли са бременни, те ли ще раждат ... хич да не ти пука Simple Smile Предполагам предлагат да легнем и да мрем ... Rage

Общи условия

Активация на акаунт