Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръчителните лечения за кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръчителните лечения за кашлица?
-
Какви са препоръчителните дозировки на прогестерон по време на бременност?
-
Какви са разликите между оралния и вагиналния прием на прогестерон по време на бременност?
. Не съм пробвала да ги сложа , ще пробвам днес по-късно и ще ти кажа дали още имам дупки . Иначе се взима биопласт (силиконовата обеца за пъп) , продава се на сантиметър 🤣 , реже се с ножица и се прави резба направо с топчето . Само слагаш малки топчета и от 2те страни

Опитвам се да Ви чета на време, а когато не успявам после наваксвам. Няма да Ви изброявам всички по именно, за да не пропусна някоя - Добре дошли на новите бъдещи мамчета, които не съм успяла да поздравя - пожелавам успех и безпроблемна бременност. За мен, за нас - бях на БХС, излязоха ми и кръвните изследвания - всичко е в норма, всичко е наред (много се бях притеснила за това изследване и се радвам че мина), по първоначални данни ще Ви ръся със синичко
Промениха ми датата на термина - ако е удобно PrimaVera за следващата тема може да ми я смениш - 06.05.2021г. Благодаря! Чувствам се добре, пожелавам Ви прекрасен нов месец, изпълнен с много положителни емоции и бебчета.