Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 46 579
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
И аз се присъединявам. Чак половинът се осмели да ми зададе въпроса “какво ти се случва на теб”😳/във връзка с кожата/. Представяте ли си?😁Имам чувството,че колкото продължавам да използвам лосион,измиващ гел или друго-още по-зле става😭 И косата ми е навсякъде,НАВСЯКЪДЕ. На какво ще заприличам до май не знам Sad

# 331
Поне няма кой да ни гледа, освен големите късметлии вкъщи 😉. Да сме здрави и после бързо ще се стягаме за лятото.
Аз се надявам до август да сме в състояние да се приберем до България и евентуално на море, не знам дали е твърде оптимистично ама не пречи да мечтая Simple Smile

# 332
И аз така си мечтая, но бебето ще е на 3 месеца, живот и здраве. Малко ме е страх да лети в самолет. Въпреки че сигурно сами ще си усетим как са нещата и ще си решим. Може и да се престраша, само да няма корона вирус, което ме съмнява 😭😤. Първо да стигнем до там ❤

Поне няма кой да ни гледа, освен големите късметлии вкъщи 😉. Да сме здрави и после бързо ще се стягаме за лятото.
Аз се надявам до август да сме в състояние да се приберем до България и евентуално на море, не знам дали е твърде оптимистично ама не пречи да мечтая Simple Smile

# 333
И аз се присъединявам. Чак половинът се осмели да ми зададе въпроса “какво ти се случва на теб”😳/във връзка с кожата/. Представяте ли си?😁Имам чувството,че колкото продължавам да използвам лосион,измиващ гел или друго-още по-зле става😭 И косата ми е навсякъде,НАВСЯКЪДЕ. На какво ще заприличам до май не знам Sad

Да, точно същото чувство, колкото повече неща изпозлвам било то за измиване или мазане - все едно става по-зле 🤷♀ Успокоително е малко, че не е само при мен, явно си е от хормоните, но дано се пооправим по-скоро или като родим, кожата да си върне обратния си вид.

# 334
Бих искала да попитам при някоя от вас има ли промяна в кожата на лицето, откакто сте бременни? Винаги съм си мислела преди време, че един ден, когато забременя ще се разхубавя (нали повечето бременни се), обаче при мен се оказва точно обратното 😀. Преди да забременя ми излизха 1-2 пъпчици след цикъл и всеки ден ходех на работа с фондьотен, вкл като излизах събота и неделя също си слагах. Откакто съм бременна почти не се гримирам, а ми излизат страшно много пъпки, в момента имам 2 големи на челото + още 2361627373 малки такива и 2-3 на брадичката, на врата дори също 1-2 - и няма минаване....

Ако сте имали такъв кожен проблем как го решихте, каква козметика използвахте?

При мен беше така до към 11та седмица, вече започна да се изчиства, вече е по-добре (15та седмица съм вече). Нищо не съм използвала, просто по-често миене на лицето и обикновен крем здраве. Използвам сапун на Dove-мицеларен.

# 335
А мислите ли, че е свързано с пола на детето? Май имаше поверие, че е ако е момче майката се разхубавява, а момичето отнемало от красотата на майката 😁.

Моята коса и тя е ужасно, но го отдавам на това, че не съм ходила на фризьор и още ме е шубе да отида, както и да си почистя лицето 😔 а за ноктите да не говорим.
С единият батко бях с много хубавакожа, а с другият приличах на лешникова торта. Сега кожата ми е добре. Всички поверия при мен не важат, защото 2 момчета, антиподни симптоми, а еднакъв пол.

# 336
Моята кожа в самото начало на бременността започна нещо да реагира на хормоналните промени и да се "разваля", но уж се пооправи и върна към нормалното положение.
Сега обаче последните две седмици яко наблягам на сладко - вафлички, шоколади, всякакви десертчета "от пакетче" и... резултата е  ужасна кожа на лицето, пъпки колкото си щеш. Не ме изненадва, защото аз и небременна съм си така, кълна се един сникерс да изям и на другия ден имам пъпка.  Затова и не ям никакво следко съответно. И сега си повтарям, че няма повече, спирам да си угаждам, защото ми се отразява зле, но тц, всяко обещание е предпоследно. Grinning

# 337
Аз точно се връщам от преглед, бебчо е добре и расте. Само че ми откриха инфекция на пикочните пътища и трябва да взимам антибиотик няколко дни Sad Не е идеално, но АГ каза много по-добре с антибиотик, отколкото да се влоши ситуцията.

# 338
Аз точно се връщам от преглед, бебчо е добре и расте. Само че ми откриха инфекция на пикочните пътища и трябва да взимам антибиотик няколко дни Sad Не е идеално, но АГ каза много по-добре с антибиотик, отколкото да се влоши ситуцията.

Няма страшно, щом го е одобрил, значи всичко е наред. Не се панирай, ще мине и замине RelaxedRelaxed

# 339
Здравейте момичета, пиша за първи път в темата. Моят термин е 02.05. В момемта съм в 16г.с., искам да попитам вие усещате ли болки в кръста и в коремната област дискомфорт на моменти? Също така започнахте ли с покупките за бебенцата?

# 340
  • София
Аз тази година абсолютно нищо няма да купувам, според мен е много, много рано, особено като и не знам още дали всичко ще е наред.

# 341
Здравейте момичета, пиша за първи път в темата. Моят термин е 02.05. В момемта съм в 16г.с., искам да попитам вие усещате ли болки в кръста и в коремната област дискомфорт на моменти? Също така започнахте ли с покупките за бебенцата?

Даа. Имам болки в коремната област, но АГ каза, че е абсолютно нормално. Матката се разширява и опъва тъканите, което причинява дискомфорта 😉
Не се притеснявай.

# 342
Аз имам болки и в кръста и в корема още от началото. Взех си колан вече, че не мога.
Покупки след раждането. Докато не родя живо и здраво дете, нищо няма да купя.

# 343
  • София
Момичета, според ПреНатест чакаме момче. Не знам баткото как ще го приеме хихо, че искаше сестричка.Няма да ми се налага да купувам розово 😁

Аз от време на време имам болки в кръста, но съм още в 14та. Мисля, че болки тип менструални искат консултация с доктор. Тепърва почват всякакви разтягания и болежки...

# 344
И аз от няколко дни имам болки в кръста, направо не мога да стана като съм седнала. Трудно се навеждам, опъва ми отзад в краката. Купила съм си колан, но още не съм го ползвала-16+4 съм. В четвъртък съм на преглед и ще питам АГ дали мога да го слагам. Правя
леки упражнения за разтягане, но няма особена полза.

Общи условия

Активация на акаунт