Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 650
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Да, продуктите не са пускани в продажба все още. Съвсем нова серия е. Аз съм фен на бранда. Техни продукти работят много по добре на косата ми от доста
така наречени професионални продукти.  Какво значи професионални серии, кой определя кои серии какви са? За мен има работещи и неработещи продукти. Все още не съм поръчала кутията, понеже искам да видя съдържанието на всички продукти, тъйкато не мога всичко да ползва за косата си.
Ами Brave New Hair се продава и в Златна рибка, а нали знаете, че там продават професионална козметика.
Аз от марката съм имала само една маска и действаше много хубаво. А аз намирам много трудно балсами и маски за коса, защото моята е плътна с дебел косъм. Био маските и балсами изобщо не ми действат. Все едно нищо не съм сложила на косата си след шампоан.

# 241
  • Пловдив
Ще чакам януарската кутия, имам цял кашон продукти за коса, нямам намерение само да трупам.

# 242
Пропускам Кибрит, не ми харесва концепцията на тази подаръчна кутия изобщо.

# 243
  • София
Много я мислих тази кутия, накрая пуснаха черен петък в Алтея и Златна рибка и направих поръчки за 200лв, от понеделник чакам и Нотино за козметика на съпруга ми за брадата. И там ще идат 150... Тааа кибрит пропускам. Предпочитам да заложа на сигурното. Като я пуснат серията в продажба brave New Hair ще я гледам пак.

# 244
Пропускам Кибрит, не ми харесва концепцията на тази подаръчна кутия изобщо.
Не бих си купила шампоан за Коледен подарък, абсурдна идея. Коледа е грим и парфюми ....

# 245
  • Стара Загора
Коледен подарък е това от което имаш нужда.

# 246
  • Варна
А за мен Коледа е уют  и семейна любов. Продуктите, парфюмите и гримовете свършват семейството и приятелите  остават.
В тоя ред на мисли около мен почти не ползват козметика и гримове. Купувала съм на майка ми, но тя ги ползва с години. Най много използва маски. Научила съм се да купувам книги на хората около мен.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 22:23 от ·٠• Hrisi•٠·

# 247
  • София
Щеше да в хубаво да има друг аксесоар, нещо, съзадващо коледно настроение, след като са я кръстили christmas, но...

# 248
  • Варна
Минавам да спомена,че по напред коментираната палитра theBalm Autobalm Day2 Nite в нотино с кода за ЧП става на 22.27лв

# 249
  • Варна
https://boxywow.bg/
Нова бюти кутия. Има и опция направи си сам Simple Smile

# 250
И още една нова кутия
https://fancybox.bg/

# 251
Аз не успях да си направя кутия, пробвах опциите, но в падащото меню са изброени видовете продукти, но без марки.

# 252
От Instagram

# 253
Fancybox мнооого ми хареса 🤩
Не че съм голяма фенка на Ikarov, но точно това масло отдавна ми е в wish листа с козметични продукти. Умирам за hand made от всякакво естество, с този несесер направо ме разтопиха. Всичко от тази кутия ми харесва. Допадна ми и благородната кауза за "Плюшено мече". Пише, че е в наличност и я поръчах,да видим какво - що. Като за първа кутия - мнооого добре.

# 254
  • София
Харесва ми идеята за несесерчетата, но пък от кутията освен маслото на Икаров нищо не ми допада. Neutral Face

Аз не успях да си направя кутия, пробвах опциите, но в падащото меню са изброени видовете продукти, но без марки.

Е, голям избор, няма що. Simple Smile) А и само грим... Не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт