ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 826
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • София, България
Тиси, споделяла съм няколко пъти за яйчения фаст, та да не се повтарям и досаждам, не писах пак за него. Водих се по фаста на No sugar във Фейсбук е публикуван много подробно. Имаше ефект при мен, но след това не съм повтаряла 5 дни само на яйца. Правила съм по един или два дни ОМАД с яйца, за повече не мога да се насиля.

beki8, и аз точно на No sugar подробното обяснение попаднах. На мен 5 дни ми изглежда твърде много. 3 дни е приемливо. Ще мисля как да продължа после, защото все още нямам идея. На този етап съм пробвала точковата диета, която ограничава до 40гр въглехидрат на ден, диетата със зелевата супа също я пробвах. Сега се чудя дали да пробвам диетата на Ваня Червенкова и аз след яйчения фаст, тъй като не съм я правила. Спомням си и Цветелина Грахич беше излезнала с някаква диета, с която била отслабнала. Някой нея правил ли я е?

# 76
Правила съм на Червенкова, но на Грахич не съм я чувала и нищо не мога да кажа за нея. Дай инфо за нея.

# 77
  • София, България
Малко наизуст говорих, просто се сетих за нея. Потърси и имаме тема за нея, ама не личи да е била приета добре от обществото заради вкусовите съчетания. Някои казват, че отслабвали от нея, но е някакво моно, което е 24 дни. Малко ми изглежда прекалена тази диета, но бих я пробвала, колкото да се каже, че съм я минала.

Да кажем, че планът ми е да започна с 3 дни яйчен фаст, после Червенкова и натам може и да направя някакъв опит да изкарам и тази на Грахич. Утре и е началото на Клоуи Тинг, дано се справя.

# 78
Лично аз не бих опитала диетата на Грахич. Не мога цял ден да мисля за храна, да ям по малко и в такива комбинации. Хем ще съм гладна, хем ще съм яла и ще трябва да чакам следващите 4 часа. Ако я пробваш, сподели после как ти се е отразила.

# 79
Тази диета на Грахич звучи, като пълен апсурд. Торта, пържени картофи....

# 80
  • София, България
Така - както се разбрахме - 1-ви ноември - старт на яйчен фаст за 3 дни.

Долу са ми мерките:

Скрит текст:
Ляво бедро  69см
Дясно бедро 69,5см
Ляв бицепс 31,5см
Десен бицепс 32см
Ляв прасец 43,5см
Десен прасец 44,5см
Лява китка 16,5см
Дясна китка 16,5см
Под пъп 103,5см
Пъп 94см
Ханш 111см
Талия 84,5см
Бюст 101см
Под бюст 84,5см

Килограми: 76кг.

Купих 20 яйца мисля, че за 3 дни би трябвало да са достатъчно, ама да видим. Гладна съм, няма да варя яйца, директно на котлона и да се яде.  За закуска 2 яйца мисля ми стигат с мазнина и сиренце.

# 81
Браво, Tissi. Успех ти пожелавам! Аз от днес стартирам диетата на Червенкова, пък да видим. Бедро 54 см, ханш 90, бюст 89 см.

# 82
за 5 дни съм +1.5
ама от тия неводните, а дебелите

може и аз ваня ч. другата седмица

# 83
  • София, България
Аз Червенкова в сряда я започвам след фаста, надявам се този фаст да ми изчисти водата и от Червенкова да видя чист резултат, ама да видим, то няма как да не трупна водица после.

# 84
неви86, талията е най-важна! Трябва да е по-малка от половината на височината.
Аз приключих 3 дни яйчен фаст, изп.ках доста и най-важното мина ми скапаното настроение по повод карантината. И явно мъглата от мозъка ми падна след като се сетих за Дейл Карнеги и неговото "ако (живота) ти даде лимон, направи си лимонада" или български вариант "всяко зло за добро". Намерих си по-тихи домашни тренировки. ( все още са натегнати съседските взаимоотношения от предишната карантина).
Днес ще доям останалите 3 варени яйца с кутйка дроб от треска , забъркани на пастет със сурова чушка. Закусих кашкавал с масло и кафе със сметана.
Отивам да се възползвам от "правото на взимане на въздух до 1 час и до 1 км".
Лек и успешен ден

# 85
Не знам дали е така за талията. На мен там ми е проблемът, имам сланина, а по тази формула изглежда, че съм ОК. 163 см, талия 73.

# 86
ми то и да си направя лимонада, като няма с кой да я пия....
ние сме с втори положителен в офиса, карантина - до четвъртък
ясно е, че на мен не ми е минало, нали Laughing

# 87
Абе момичета, тоя яйчен Фаст... От край време са ми казвали, че за възрастен човек повече от 7яйца на седмица хич не е добра идея.
После компенсирате ли с нещо, за да ви падне холестерола?

# 88
  • Велико Търново
Ами той не се е вдигал.Когато го правех редовно, изследванията ми стояха за показно в кабинета на лл.

# 89
Абе момичета, тоя яйчен Фаст... От край време са ми казвали, че за възрастен човек повече от 7яйца на седмица хич не е добра идея.
После компенсирате ли с нещо, за да ви падне холестерола?
Аз ги ям с чесън, а нали той снижава холестерола! Това е ШЕГА/ майтап.
Иначе сериозно д-р Берг обяснява, след иронията и въпросника, който са попълвали пациентите за какво и колко са яли в продължение на една година.
https://youtu.be/5AQ7TRyWDXc
руска озвучка, оригинала на английски е в описанието.
Това е най-краткото. Има много медицинска информация. Скоро споменах книга от френски кардиолог: Кажете на вашия лекар, че холестерола е невинен
https://www.amazon.fr/m%C3%A9decin-cholest%C3%A9rol-innocent-soi … nts/dp/291687805X
И това преди около 15 години. Сега вече има повече лекари на това мнение и съответно лесна за намиране информация.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 15:15 от tania6

Общи условия

Активация на акаунт