ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 877
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Cry на втори ден пиле съм от втората врътка на ВЧ и съм толкова уморена и отпаднала, само ми се спи и се прозявам. И кафето, не ми върви никак... в паузата между двете ми се падна Нова година и кантара даде малко нагоре. Но сега пак ги свалих и от една страна това ме мотивира от друга при мисълта, че имам още 15 кг за сваляне ми става лошо..

Пиеш ли достатъчно вода? Пий нарочно, не се оставяй да си обезводнена. Черен чай може, зелен, ройбос, без подслаждане.
Храниш ли се достатъчно? Хапвай сериозно, без да те е страх, в моното се яде, не става на 2 долни бутчета.
Много е хубава диетата, не се демотивирай. Ако наистина си на косъм да се издъниш, не яж захар или пица.
Мушни шепа орехи или бадеми, морков, грах....И продължавай напред. И така се сваля, ще видиш. Успех!

След малко ще обядвам пилешки гърди с босилек и тиква. Храня се в прозорец 20/4 (вчера и днес, засега). Обядвам в 15:00, след кардио в терен и сняг Hands Muscle, вечерям в 19.00.

О, сега видях! Лимонче, браво! Взимам си те за пример, да знаеш! Flowers Hibiscus

Пия много вода по принцип. И не ограничавам количествата. Ако съм гладна ям, но просто ми писва от храната, която трябва да ям. Най ми  е тежко на плодовите дни, не защото съм гладна, а защото от тази фруктова захар ми идва повечко. Предната врътка си насолих една ябълка, колкото да не е сладко... Laughing Ще я избутам, но и да се пооплача, да ми олекне хаха

# 631
Доматът е плод, не забравяй... Преди 10 години на плодовия ден на 90те дневната, понеже и на мен ми ставаше много сладко от плодове по цял ден ядах домати хаха

# 632
Тиквата също, нали? Идеална за плодовите дни ( печена, с куркума и канела Two Hearts).

# 633
Доматът е плод, не забравяй... Преди 10 години на плодовия ден на 90те дневната, понеже и на мен ми ставаше много сладко от плодове по цял ден ядах домати хаха

Да, не съм забравила, за домата, но сега са едни картонени, пълни с химия.. утре ми е плодов ден, понеже ги размених със салатите и имам една тиква. Може да я направя на крем супа/ само с подправки, без други съставки/.

# 634
Лимонче, ей това се казва упоритост! Браво страшен резултат, ти си почти на моите кг и с една глава над мен Simple Smile

# 635
Дез, Неви, благодаря 🤗
Упорита съм доста. Като си наумя нещо не се отказвам. Сега ако успея да сваля още някое кило ще е добре, ако не, пак добре. Режима си го спазвам, спорт доста упорито всеки ден.

# 636
Лимоче, снимки кога? Дай да ти се порадваме.

# 637
Здравейте!
Накратко-септември започнах от 103кг,като десетина дни успях да се храня НВ,свалих до 96кг и пак ми прищрака и започнах със сладкото.Сега от вчера съм решила твърдо,че трябва да сваля тези килограми,но остава проблема,че вечер буквално ми причернява пред очите и омитам всякакво сладко,респективно след това ми се плаче.
Не знам как да стопирам този глад за сладко.
Старая се да не копувам такива пакетирани боклуци,но приятелят ми си хапва и ограничава го заради мен,но не ги спира съвсем.
На 26 години съм,винаги съм била пълна,имам лека физическа активност.

# 638
Лимоче, снимки кога? Дай да ти се порадваме.
Сега съм в малко кофти период и нямам настроение. Като се съвзема малко ще снимам и меря.

# 639
  • София
И аз съм обратно в редиците, имах хормонални проблеми и качих 10 кг бързо, но мисля, че се оправиха вече около нова година и пак съм в играта. Най-вероятно март ще ме чака пътуване на топличко, така че трябва да се вмъкна в банските. 😊

# 640
При нас затвориха фитнесите.. тъкмо започнах да влизам във форма...
Отделно, спрях да пуша преди 12г. Не съм докосвала цигари за това време до август. Тогава много бях превъртяла и си запалих една... и така започнах да пуша пак. От както ходя на фитнес пак ги спрях. Това ми помагаше.. Sad

Иначе кантара не мърда. На +2кг съм.
Също ми е първи месец без противозачатъчни и нямам представа кога ще ми дойде, за сега закъснява...

Дано за още 10-15тина дена да съм си върнала старото тегло... минавам на 1300кк на ден. Да видим..

1300kkal не е ли малко като за начало? Ако спреш да сваляш няма да има на къде да намаляш. А за пушенето аз го спиах няколко пъти и това което ми помогна беше да гледам снимки онлине на дробове на пушачи и да си представям как със всяко дърпане от цигарата аз си убивам тялото.

Аз пушенето го спрях веднъж Simple Smile сега ми е втори път. Като цяло не ми е проблем непушенето, почти не се сещам, но пропуших след 12г, така че си оставаш бивш пушач завинаги.

А за калориите... ми при мен е такава ситуацията, че кг не са ми много като цяло и работя от вкъщи. Има дни когато най-дългото ми пътешествие е коридора...
Така се налага да ям наистина малко. Не мога да ям над 1500-1700кк на ден..

Свалянето при мен също е сложно. Не мога да карам на протеини, защото съм вегетарянка.
Също за разлика  от стандартните норми за отслабване ям много пъти на ден..минимум 5.
За сега си поставям 1300кк като цел на ден, но ако станат 1350-1400, пак ще съм доволна. Все пак са 2 кг, нямам бърза работа, само да тръгне кантара надолу.
После, както каза Лимонче все още трябва да разбера дали има някакво отражение факта,че спрях противозачатъчните скоро.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 12:21 от Eli..........

# 641
За много години! Пожелавам на всички здраве, щастие и много минуси през годината. След празничната почивка започнах ВЧ. Стартово тегло 67.300. Днес ми е втори ден. Ако успея да направя всичките 12 дни ще е цяло чудо за мен. С отварянето на детските градини имам повече движение, което си е голям плюс.

# 642
  • София
Здравейте момичета. ЧНГ - бъдете здрави, слаби и щастливи през новата година Simple Smile
Не съм минавала от доста време, но нямам никакво време. Влизам набързо, за да питам нещо - каква беше онази диета, в която трябва са има 3 хранения през деня, но да са през голям интервал от време? Мисля да я пробвам, като за начало на годината и да я комбинирам с 36 часов фактинг, пък сано се случи нещо, защото карантина + празници = 10 кг. отгоре.

# 643
Здравейте момичета. ЧНГ - бъдете здрави, слаби и щастливи през новата година Simple Smile
Не съм минавала от доста време, но нямам никакво време. Влизам набързо, за да питам нещо - каква беше онази диета, в която трябва са има 3 хранения през деня, но да са през голям интервал от време? Мисля да я пробвам, като за начало на годината и да я комбинирам с 36 часов фактинг, пък сано се случи нещо, защото карантина + празници = 10 кг. отгоре.
На д-р Папе или "да отслабваме докато спим" (или нещо подобно).
Минимум 5 часа между храненията. Иначе д-р Папе има и други идеи, относно кога, какво и колко да се яде, но там вече играе роля и вкус и други неща.

# 644
здравейте момичета, аз също се присъединявам. От две години "мъча" едни 10 килограма, преди 3седмици бях 68 килограма, изведнъж станах 70 Dizzy Face . Не мърдат грам надолу, инсталирах си фитнес пал преди 12 дни и трябва да приемам 1270 калории, рядко надвишавам със сто отгоре и никакъв резултат. Позволявах си парче шоколад или парче пица, но без да излизам от дефицита, явно ще трябва съвсем да ги премахна, ще се старая и да се движа повече. Дано скоро видя резултат, че направо ужас...

Общи условия

Активация на акаунт